Привіт!

Тема у розділі 'Путівник форумлянина', створена користувачем lvivport, 1 січ 1970.

1. yrezzz

yrezzz миється в бані

Привет!

2. metallic

metallic Well-Known Member

Салют!:hi:

3. PesecMex

PesecMex New Member

Всем привет, хочу себе оформить вип подписку, но при нажатии на "Замовити" перекидывает на страницу http://forum.lvivport.com/payments.php?do=order и ничего не происходит, что делать? [​IMG]

4. KyungBlyler

KyungBlyler New Member

Human hair wigs now are helpful to more and more people now, and do you know why? Just here you will know how helpful the human hair wigs are to people now. In different conditions such as the party, in the office different hair style are suitable for different situation and even meet with people’s suit and so on. But if need to have the hair cut just to suit one case this is really a big trouble. If so then the medium black wig will give a hand to people.

5. Level

Level New Member

Введення нової валюти завжди проходить складно і клопітно. Не знаю, наскільки це рішення виправдане і до чого воно конкретно призведе. Але я набагато легше погоджуся на виведення старих грошей з обігу за однієї головної умови - нехай Нацбанк позбавить рыгов, комуністів і колишніх силовиків права обмінювати старі гривні на нові. Нехай вони від цього постраждають! Вони і так виють, що їм скоро більше 50 тисяч гривень не зняти з рахунків, подивимося, що вони будуть робити тепер, коли взагалі не зможуть обміняти всі свої запаси. От нехай цього бояться! Народ все одно зміну валюти переживе. Це явно краще повного краху і дефолту. Заодно з'явиться можливість порадіти зубожіння рыгов і комуняк.

6. mebel lutsk

mebel lutsk New Member

Доброго дня !
    Підскажіть як створити нову тему?
    Зареєструвався кілька днів назад.
    Не маю прав, або не активована уч.зап.
    До кого звернутись?

Дякую!

7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Там писало, у правилах, шо не всьо одразу, жи би гиндлі не шастали. А ви шо втюхувать зайшли?

• Подобається Подобається x 2
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А для чого відразу створювати нову тему?:) Ви спочатку форум почитайте, можливо якраз така тема вже існує;) А якщо бажаєте прорекламувати власні товари чи послуги, то вам - сюди спершу.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Так уже ником и рекламирует.
    Ясно ведь, что надо покупать мебель Луцкой мебельной фабрики.
    Осталось выяснить какой именно:

1. 7Работа мебельная фабрика Луцк, Вакансии мебельная фабрика Луцк....

Вакансии Мебельная фабрика Луцк. Актуальные вакансии со всего интернета на jooble. Простой и удобный поиск работы по всей Украине.
      jooble.com.uasearch-vacancy-luck/ctg-all/kw-… копия ещё
    2. 8Мебельная фабрика "Гербор Холдинг"

...одним – безупречным стилем, которым отличается мебельная фабрика Гербор Gerbor. … А о долговечности модулей, секций и элементов стоит знать, ведь в своей работе луцкий...
      maxmebel.com.uaГербор Холдинг копия ещё
    3. 9Луцк | Фабрика мягкой мебели "Grand" - мягкая мебель в Киеве, Донецке...

Луцк. Салон "Доми". Дилеры фабрики мебели "Grand".
      grand-ua.comcategory/oblast/volynskaya…lutsk копия ещё
    4. 10Каспшак. Мягкая мебель в г. Луцк / Украина

"Kasprzak" - польская мебельная фабрика, производит красивую и качественную мягкую мебель для дома и офиса с богатой цветовой палитрой тканей...
      kasprzak.ruluck.php копия ещё

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Полковник, ви темою не помилились?

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Карабине, не ищите чёрных кошек в тёмной комнате.
    Моя рука - Вам.
    Мы не срались.
    Есть возражения - в личку...
    Ох, расскажу Вам и про Киев, и про то, что думают обыватели в России.

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По перше він бухий, по-друге влаштувався підробляти в центр зайнятості.

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ой, блаженное вы наше,
    Определить степень токсического отравления может специализированная амбулатория. Оскорбление физического лица - небольшая, но статья КоАП.
    Джек, тебе лучше в Рашку, как ты ее называешь, не ездить, влипнешь по полной.

14. OLzenizin

OLzenizin New Member

Якщо Ваш нік схожий на один із тих, що зараз використовується на форумі, представник адміністрації може звернутися до Вас із вимогою змінити нік на більш оригінальний. Не ігноруйте цього звернення. Ми робимо це для того, аби уникнути плутанини і непорозумінь, які виникають, коли різні люди активно дописують під схожими ніками [​IMG]

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Enlarge your penis.
    Call 565 (free)

• Подобається Подобається x 6
  16. buzokk

buzokk New Member

Всім привіт!

Тут завжди так цікаво було, нарешті вирішила зареєструватися.

Буду чемною :)

17. metallic

metallic Well-Known Member

:hi:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не тре!
    тут не всі чемних люблять))

• Подобається Подобається x 1
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

особливо батяри з Личакова...:)

• Подобається Подобається x 3
  20. Hase

Hase зайчик

lvivport,
    Хочу повідомити, що я вже реєструвалася раніше під іншим ніком, а саме Rozynka. Нажаль була змушена зареєструватися ще раз, оскільки виникла одна проблема. Справа в тому, що я забула свій старий пароль. Запит на пароль робила уже декілька разів, і декілька разів отримувала лінк, який не відкривається. Я також писала листа на форум "зворотній звязок", але відповіді не отримала. Дуже би Вас просила заблокувати мій перший нік "Rozynka", а цей залишити. Наперед дякую!
    Hase=Rozynka

а де твій аватар? :)