Привіт!

Тема у розділі 'Путівник форумлянина', створена користувачем lvivport, 1 січ 1970.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Олечко! Да Вы в первый весенний день и постебаться не дадите? Я к украинцам - как к родным! А добрый хохол - тiльки мертвый!
    Эх, Марфа Васильевна! Нам ли быть в печали? (с)

Вы всерьез написали?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, є речі, якими стібатися нема права ні за яких обставин. В Україні ваш хворий на голову президент розв"язав брудну війну і суне все далі в глиб країни. :ireful1: І українцям від такої вашої російської радості дійсно хіба що в схрони ховатися. А ви цим жартуєте. :ireful1:

Так. Дуже всерйоз! Серйозніше не буває.

• Подобається Подобається x 4
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Нормальним людям не до стьобу, коли агресор оголосив війну їхній Батьківщині.
    Не чекав від вас такого.

• Подобається Подобається x 4
  4. NorthWind

А зря. Я давал присягу на верность своей стране. И предателем не был и не буду. Ваш минус отношу к простому непониманию, а Джек - так вообще у меня в фаворе, читает, падла такая, а всё трындит, что в игноре-хериндере... Джек - умница. Я его тоже читаю. Собака, но, блин, умная.

Оля, я не обязан Вам докладывать, что думаю про украинские события. Лично Вам сообщу, что врагов Вы не там ищете.
    Убирайте минус. Иначе обижусь.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Моя фамилия Вам, как модератору, известна. Никак не Путин.
    Я всегда был и остаюсь гуманистом, и именно от Вас такие слова оскорбительнее, чем от толпы Джеков.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Жарти закінчилися. Ваш син чи зять призовного віку? Не буде шкода, якщо наш Іванов пристрелить вашого Іванова, а наш Ковальчук - вашого Ковальчука? Ще й помилково поховають під чужим для Вас прапором?
    Пам"ятайте про це посекундно, 24 години на добу. Це - війна і почали її не ми.
    Нагадайте своєму Гундяєву, що починати війну напередодні Велокодного поста - не кошерно.

• Подобається Подобається x 3
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

і що почалося? Борис Ви все погрожуєте карами небесними, якими ?

7. NorthWind

Гундяев, слышал о таком, но не знаю подробностей.
    Сыновья срочную отслужили, Душанбе и Вологда
    Ковальчук для питерского СКА - умочка, рейтинг делает и высокое место в КХЛ.
    Войну я не начинал, нех на меня бычить.
    Врагов не там ищете, уважаемый Борис.
    Оттолкните патриотов, получите вакуум в отношении, молчу кого.
    Ваш минус, будь ласка!

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітре, я вам, по-перше, мінуса не ставила, не вигадуйте. А по-друге, то би ми мали ображатися, бо багато тут вас вважали нормальним росіянином, який любить свою країну і поважає Україну, але осуджує ту політику, яку проводять його дибільний президент. А виходить, що ви стібетеся з того горя українців, яке їм несе ваша з"їхавша з котушок влада. :ireful1:

А мене і не цікавлять ваші думки. Мені і так все стало ясно. Друг пізнається в біді. Все, не хочу з вами більше говорити.

• Подобається Подобається x 2
  9. Boris_Kiev

Такою собі кулькою (пулькою) 7,62
    Що почалося, питаєте? Змастіть диван солідолом щоби не скрипів, коли все почнеться у Миколаєві.

Ті хто у Пітері - на цей момент ще не вороги. А ті, хто катається Кримом під триколорами - мішені. Незалежно від віку та статків їхніх матусь, кількості діточок, домашніх фото з котиками та песиками, терміну вагітності дружин та іконостасів медалей дідів.

• Подобається Подобається x 5
  10. artobstrel

то що почнеться? сотні синьожупанників висунулися? а то якось стращаєте не конкретно ...
    а кульки і в мене є, того самого калібру )

11. Boris_Kiev

Не пошкодуєте?
    "Мінусів" у ваших буде багато. Мінус один, мінус два, мінус десять, мінус сто...
    "За путіна"? Чи "за януковича"?

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Арте, Ви знаєте про що я говорю. "Циклоїдність" Ваших настроїв викликає занепокоєння.

• Подобається Подобається x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  13. artobstrel

та я сам у глибокому занепокоєнні ... і зовсім не в настрої ...

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Приготуйтесь до привітань. Кинуто клич "електрікам" на вражескій форум

15. Malavarvara

Malavarvara New Member

Всім привіт!

16. NorthWind

Я как-то, знаете ли, не за.
    "Ваши" тоже не совсем ко мне.
    Х..ня, которая случилась, спутала мои мирные планы.
    Я тут позволю себе деепричастные обороты, ибо Вы прекрасно русским языком владеете.
    Так решил я посмотреть предлагаемое украинскими СМИ Вам и сравнил с тем, что вижу по "России 24".
    Что я в итоге решил?
    А как в той песне БГ. Меня за нее замечательные австро-венгры, с кем, возможно, есть шанс скоро увидеться, абсолютно нежно поблагодарили всего тремя сутками осуждения.
    Так решил я что...
    Доказывать и объяснять бесполезно.
    Довожу лишь для сведения:
    Стройте свой мир сами, меня в этой политической грязи не стояло, а обожаемую УнНаун искренне прошу отключить мне возможность прочтения вонючих тем или тупо забанить на месяц, оставив ПП, так как, вдруг?
    Что-то я разговорился, Борис, извините.

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Привiт, Варвара!
    Сожрут - не извинятся. Не любят тут новеньких.

Возможно Вы и русского языка не знаете, но уверен, что читаете и понимаете свободно. Эти строки Вам с правого берега реки Фонтанки, из Петербурга.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Гроне, меня радует, что Вы столь внимательно относитесь к моей пустой болтовне, но нужна же последовательность, анализ, аргументы. Не солидно, не юноша же, внуки растут, а Вы всё минусики втихаря.
    Наводит на мысли, на нехорошие.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А давайте Ви за нас не будете відчитуватись.
    Вас же не зжерли у свій час.

Malavarvara, не бійтеся, пишіть, спілкуйтеся.
    Звичайно, зараз не простий для нас час, тому на форумі на новачків дивляться трохи упереджено.

• Подобається Подобається x 8
  18. Gron

Gron тафгай

Так гімно не так просто зжерти.
    Яскравий фантик розгорнеш, а там.....
    вітер тхне смердячий від гімна.

19. NorthWind

Не сомневался, что Джек успеет бзднуть с вами рядом.
    Но, если на расстоянии, то, к счастью, не пахнет, а читать его всяко интереснее вас.
    Ну а по теме, привет!

20. Boris_Kiev

Запитання до фахівця: набої 7,92 (Штурмгевер-44) - дефіцит? "Или?" - як кажуть одесити?

а де твій аватар? :)