На жаль, усі плани щодо розбудови туристичної Черкащини (нагадаю, що це - край Хмельницького, Шевченка, Богуна, Вишневецького, Симоненка і ще безлічі видатних особистостей) так і не стали реальністю. Хоча, повірте, є на що подивитись.
Насправді це розумієш, лише коли підходиш до цього дерева. Але, не знаю, як пояснити, там сама енергетика така... Ви читали роман Шкляра Чорний Ворон (Залишенець)? Там автор, який ну дуже любить усіляку містику, намагається передати цю атмосферу, так я вам скажу, що в даному випадку, це не вигадка автора. До речі, напогано подорожувати по цих місцях велосипедом.
ну мені, наприклад, цікаво скільки вам років, чим займаєтесь, чи одружений? Хоч це і не зовсім в тему про Черкащину...але ж треба якось підтримувати спілкування А де ви у своєму місті найбільше любите відпочивати?
Звичайно ж... Якщо ви фанат цієї справи, то маєте можливість крепко подружитися з адміном цього форуму.
Там вже вірмени із азерами нині побились. Чому поліція їх всіх зразу не скрутила? Досі на танках ловить ПС у Карпатах?
Цей говір сформувався через те, що у цьому районі, в певний час історії з'явилось багато євреїв. Але, як і на Одеській Молдаванці, сьогодні ви цей говір, на жаль, вже не почуєте ((((
37, усім потроху, так. У моєму місті є багато місць, де можна відпочити, але найкрасивіше (з моєї точки зору) - парк "Юбілейний", він же "Соснівка". Уявіть: куточок соснового лісу перетворили в парк, над глибоким яром стоїть арочний міст (Міст Кохання) а знизу - Дніпро, причому не такий, як у Києві, а ширший. Будете в Черкасах - повідомте, я покажу цю красу.
Авжеж усіх! Показати гостям рідне місто так, щоб вони захотіли залишитись тут назавжди - нормальне бажання для кожного патріота свого міста. Щоправда, як я розумію, Вам хотілося б побачити саме Холодний Яр... А тут за один день можна і не встигнути. Тож, потрібна підготовка. Хіба що ви готові зробити це самостійно, тоді від вокзалу проведу на автовокзал, звідки йде автобус а далі - пішки та автостопом. І, знову ж таки, бути в Чигиринському районі, та не побачити Гетьманську столицю...