Привіт, я тут уперше!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем vasili, 9 лип 2007.

1. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

всі!!!!
    йден но може... ;) як може.:rolleyes:
    Бабця Параня з Колійової туво пише http://iplus.net.ua/index.php?name=News&file=article&sid=301
    Щось ті тумани мені так надоїли, як гірка редька. Старість, то є старість: ноги болєт, руки ломлєт, шо нема ради. Вчораки ходила до дохтора, аби мі виписав які пігулки, бо старих вже не хочу, вже мі надоїли і ніц не помогают. Та й шо мені в хаті сидіти? Вступиламси троха на люди. Прийшлам до шпиталю, каже мені моя донька, шо то є поліклініка. Якесь так поназивают, шо нема ради. Колись був єден дохтор і люд менше хорував, а тепер – всьо летит, всьо бігає, люду повно... Але я не про то.

Сілам си на таборик в колідорі і щем сі здибала до свойов колишньов коліжанков. Та й си розбалакали. Каже же наша давна знакома має клопіт – тридцять літ прожила на своїм обійстю, а тепер якийсь хлоп навіз каменю, каже шо то його, і си будує. Людоньки, де то колись так було. Де ти жиєш ніхто без тебе і носа не суне. А тут пхают носа куда не хочеш і не тільки того носа пхают, а й всьо решта. Колись як моя донька робила в магазині, то ревізія за ревізійов, не дуже й си нажила. А тепер хто має капку совісти, то ледве до зарплати доживає, а хто тої совісти немає – то всьо зверха: файні вбйори, дорогі мобілки, і ще плачут, що зле їм. Яке там зле: за свої гроші, кровно зароблені не будеш мінєти ті телефони щомісяцє, будеш рахувати копійку. Казав мої братової син свої племіниці: “Не кради в магазині, бо тє злапают!” А вона шо? Ну ніц. То її подали суду. І шо думаєте? Як вона в того власника брала, то в простого люду не возьме? Возьме. Бо привикла. Во я собі рахую: колись тих бананів, шо мені на мої старі зуби добрі, було чогось шість – сім на кільо, а тепер 5-4. І хто в тім винен? Що сі тєжкі банани теперка родєт? Так вам кажу, шо сі з людом робе?
    Але то я тілько про своячку мої братової, але є і люди добрі, коби Бог нас тілько зводив з добрими людьми. Щоб хоть знав – як збрешут, то хоч по-людськи, милосердно, а не друт зі шкіров і сі шкірут.

хто то видів мінєти щомісяцє??!!! :beee:

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Привіт, я тут уперше!

Борисе!!!
    Не уточнюйте!!! :scare:

• Подобається Подобається x 2
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Хлопці, ну і весело ви Новий Рік почали! :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ну а якщо я того ЯЗИКА нє панімаю ?

5. levandivka

Тепер легше стало? :)

Кажуть, "язик до Києва доведе", а "баби і кабаки - до цугундера".
    Оно Вам треба? :)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. levandivka

Сам дивуюся, празник, а ніхто ще не побився, не напаскудили...

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Світ жорстокий. Сміття в ньому побільшало.
    Правильно, бо вони ідійотсько зроблені.
    Та при чому там пошана до хлопів? Жінка, котра є сильнішою за чоловіка перестає бути жінкою, у фізичному сенсі теж. Чоловікоподібна жінка - це вже не жінка. І ще не чоловік. Може, то і є втрачена перехідна ланка? :D:D:D

Олю, я й не знала, що ми з вами такі файні дві феміністки. ;)
    :D:D:D

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні рівно три місяці як я на ЛФ.Я дуже задоволена, що знайшла цей форум, де такі інтелегентні і доброзичливі люди.Я вас всіх люблю...чесно!:))

• Подобається Подобається x 8
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

лише, тільки...

11. Тіріон

Тіріон Active Member

Вас тут також люблять :). 100%

• Подобається Подобається x 8
  12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Так, у вас дуже затишний, привітний форум... може тому, що на своєму форумі я сиджу більше у політиці, бо в інших темах дурна малеча гадить. А тут куди не заглянь, крізь приємна бесіда... Я навіть до розділу КУХНЯ зазернула, ням-ням...

• Подобається Подобається x 7
  13. levandivka

Чекайте-чекайте... :)
    От піде чергова атака клонів (ттт), повернуться з Бані шанувальники України, побачимо, що Ви скажете... :)

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага. А шо відхрещуватися, як навіть ті, шо тут вже не пишут, хочут то чути? Хвеменістка, члєн "женсовєту", хто ше???? ..... Добре! На нині досит. :)

15. Forpost

Forpost Стоїк

В тихом омуте черти водятся....це все скрито з характерною львівською рисою.Вам зі сходу нє разобрать,далєковато будет....

16. Полковник

Полковник миється в бані

Подсмотрел в БАНЬКУ....
    New Shrek отправляет народ мыться ротами.
    Надо бы язычек прикусить.....:cowboy:

17. Forpost

Forpost Стоїк

С утреца резкозть не навели?
    Додано через 1 хвилину
    Хто всрався? та невістка!,так її дома нема ,так он її плащ висить!

Додано через 9 хвилин
    вже як у собаки Павлова рефлекторно на мою присутність виділяється слюна
    цікаво як то я ще вмудрився написати 1346 добре оцінених дописів 5623змістовних дописів відкрити 135 тем, один мій розділ і одна тема в першій десятці в рейтингу http://forum.lvivport.com/misc.php?do=cybstats

Додано через 19 хвилин
    отримав на круг Всього негативних оцінок: 22, які викликані моєю непримиримою позицією переваги мужчин в цьому світі http://forum.lvivport.com/member.php?u=23 а також поглядами на виховання дітей

Додано через 24 хвилини
    Саме смішніше, що в порушення субординації був забанений своєю ж по Форуму рівною мені модераторшую і неодноразово у відкритому ефірі отримував письмові зауваження та образи з її сторони. Хоч для цього є невидимий для іньших юзерів службовий розділ і пряма заборона Правил Форуму

Останнє редагування модератором: 3 січ 2015
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Вы чего ТАК разгорячились?
    Да хороший Вы, хороший!
    Вас тут почти все любят и уважают.
    Вот я лично ОЧЕНЬ сильно Вас уважаю.
    С праздником Вас.

П.С. Может по соточке жахнем?
    А?

19. Forpost

Forpost Стоїк

Я конечо дико извиняюсь, но Ваша непреднамеренная описка стала последней каплей в чаше терпения

20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

У нас как заходишь, так весь срач наруже. Давно искала хороший форум, даже в плане администрирования мне очень понравилось. У вас такой же движок, как у нас на Харьковфоруме, но очень умело дописан. Вроде мелочи, а удобнее пользоваться.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)