Відповідь: Привіт, я тут уперше! З Нью -Джерсі Додано через 3 хвилини Ги... а Форум там закритий "Вы должны зарегистрироваться, чтобы смотреть эти форумы. " http://www.russiansnj.com/modules.php?op=modload&name=XForum&file=index
Відповідь: Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Додано через 43 хвилини Шукав той пальчик зліва,щоб карми комусь додати,та так і не знайшов.Чогось я тут не доганяю, та і шукав вже і в правилах форуму,і в дописах.Немає того пальчика чомусь.:8:
Відповідь: Привіт, я тут уперше! Можливо ви дивились на свій допис - там не буде пальчиків, бо свій допис ви не можете оцінювати. Подивіться уважніше ЦИТАТА ВИДІЛЕНОГО | | ВІДПОВІСТИ :y: :n:
Відповідь: З Новим 2008 Роком! ромку дєкую за карму, тилю же я хлопів не люблю же страх! я ше про то напишу. Але з Новим роком наразі.
Відповідь: З Новим 2008 Роком! :D:D:D Ласкаво просимо, в нас є такі, жи їх аж сіпає від таких. Нашого полку прибуло!!! :radist:
Відповідь: Привіт, я тут уперше! А шо - у вас на форумі самі близнята:Maxxxx (37), Ondi (36), Реконструктор (36), belka (32), Annjutka (29), Ukrainets2007 (29), Радість (28), s-box023 (27), false=true (26), hostpest (25), APOLLO (25), Forester (24), shmell (22), ще одна (18), Robota (17), sitkh (7), Airbites-sucks (7), Ноумен (7), skynet (7)? Сіамо міа!
Відповідь: З Новим 2008 Роком! Ви що, финимістка, як сказала би моя бабця? Я во тилю вар"ятів-хлопів не люблю, а до нормальних дужи сі добре відношу. А таки деякі хлопи тиж мине за тоту финимістку мают.
Відповідь: Привіт, я тут уперше! Левандівко, Ви то до мене? Якщо так, то я бабське царство взагалі не люблю. Ні хлопське теж. Все має гармоніювати. І фільми про всяких амазонок не люблю дивитися.