Привид бродить в Україні...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем tokar, 14 чер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

А че православный что ль или мусульманин?о_О
    На форуме то большинство греко-католиков-это выходцев с Зап.Укр.!:)
    И все таки как вы относитесь к Христианскому социализму?:scratch_one-s_head:

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ніяк!
    Направду. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. NikolayLW

Вы знаете пан-levandivka,читаю порой ваши посты и диву даюсь!!!о_О
    Человек под ником-tokar приводит аргумент:
    Важко заперечити той факт, що третя, на 1991 рік, по економічному понтенціалу економіка Європи (після Франції та Германії), яка випускала практично все, від голки до космічних кораблів, за 20 років капіталізму в Україні, перетворилася в руїну (60% від економічного потенціалу Соціалістичної Україні на 2008 рік, на початок кризи).

Відновити хоча б той потенціал, який був в Україні 20 років тому, практично неможливо, хоча б тому, що ніхто не зацікавлений в економічно сильному конкуренті. Ні в Європі (окрім бла бла бла) та США , ні в Росії, тому що оскільки капітал то є конкуренція, то конкурентів прибирають з дороги, що і відбулося за роки правління капіталу в Україні....
    Яким чином провести соціалістичні перетворення в нашій країні (хоча це замало, в Европі в цілому, тим паче, що Европа вже дозріла (дійшла до ручки)?? , - пропоную обговорити в цій темі.

Вот ваш ответ:
    Але ми до ручки не дійшли, щоб вестися знову на пролетарську чухню.
    Пролєтарії всєх стран - ідіть "в сад", можете " в ногу"...

Вот второй ваш пост:
    З подібних баюнів-агітаторів і почалося.
    Наше гасло "Комуняку на гіляку" знаєте?

Ну и третий-ваЩе шедевр:
    Товаріщ Токар.
    Вас в токарі вигнали по політичній статті, чи медичній?

На что вам было сказано-а вас случайно не в конюшне воспитывали?
    Жаль ответа не дождался!:sad:
    Четвертый- еще один шедевр:
    І багато хто пам'ятатиме цю смердоту комуністичну до самої смерті. Я теж не люблю пролетаріат.
    Под пролетариатом,коммуняги имели в виду-рабочих,тех же токарей,шахтеров,слесарей и т.д.
    Я так понял что вы их то же не любите!:scratch_one-s_head:
    И что вообще интересно-НИ слова по теме,НИ слова как сделать лучше на Украине,только гасла никчемные!!![​IMG]
    Уж очень вы напоминаете мне совка-точно та же политика-только лозунги!;)

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Панове-товариші Петлюра і Пілсудський та інші націоналісти не були монархістами.
    Час зараз інший, постіндустріальний і гегемон другий (т. з.офісний планктон замість пролетаріату).
    Остерігатися революції старого типу з боку соціалістів не варто.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

Так це ж добре. :)

Добродію.
    Я не буду перецитовувати Ваші попередні спроби-помилки. Червоний модераторський шрифт застосовувати теж не буду.
    Просто скажу, що як модератор і давній форумлянин бачу на форумі троха більше. Фарбованих лисів "серцем чую" (с).
    Але спамерів, клонів і тролів форумних не завжди банять одразу.
    Спочатку ж можна чіста паржать.
    Юзери ж бувають зовсім необережними і 1 мейл викладають у рекламі соціялізьму, бізнесових тренінгів і продажу гравію, одночасно.
    А Ви, Ніколай про уніжених і оскобльонних пролєтарієф щось пишете. Нема тут таких.

ЗІ: правила форуму для особистих запитань пропонують ПП. А персональщина в гілках - байзель.

наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=o9qOBZc3OcY

Останнє редагування: 15 чер 2010
  6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Можу сказати на конт соціалізму?
    Важливо дотримувати баланс між інтересами хворого невдахи якому соціальна держава предоствавляе те що відібрало у здорової щасливчика й інтересами власне щасливчика. Інакше всі здорові щасливі звалитимуть з цієї держави -богодільнi.
    При зворотному розкладі хворі й бідні заплюють туберкульозом та запаскудять сміттям наш файни буржуазний пейзаж.

7. tokar

tokar миється в бані

Знову ті ж самі граблі?:sorry: Звідки цей субєктивний підхід?? Чому, зразу ж апеляція до мене??

Мова йде про речі обєктивні .... Суспільний розподіл праці, на нас - найманих працівників, та на власників капіталу ніхто ж не відмінив та не знищив і незалежно від того, яке місце я, чи хтось інший займе під цим сонцем, з такоюж обєктиною необхідністью, в іншому місці (це випливає з логіки розвитку самого капіталу, як міжнародного феномену), хтось інший займе місце товару, чи протої робочої сили, чи раба (тільки Франція , а це країна де зародилася Свобода, оприлюднила дані, що тільки за 2009 рік у них зафіксовано 600000 тисяч фактів рабства) .

При чому , це не залежить також від рівня заробітної плати. Ну і що це міняє в моєму відношенні, навіть якщо я маю не просто пристойну, а навіть досить пристойну заробітну плату?? Я що, перестаю бути найманою робочою силою, яка приносить додатковий прибуток моєму власнику??

Або навпаки... Що з того, що я стану власником, що це змінить в відношені того самого найманого працівника, який займе моє місце і буде приносити тепер уже мені (такі метаморфози доречі якраз і відбулися в Україні) додатковий прибуток за рахунок експлуатаціїї здібностей, та живої праці ціє ї людини??

Це що, ідеал людських відносин??

Як ви себе почуваєтесь в такому випадку?? Паном, хазаином, ким??

А про середнячка який сам пє, сам гуляє, сам стелиця, сам лягає, то це взагалі якийсь ананізм та галіматя. Україна Соціалістична випускала кращі в світі ракети, і як це ви бачите, що я токар, сам буду випускати, якщо не Сатану, то хоча б Морський старт??

Я правда бачив десь там аргумент, про триста свиней:haha:, для середняка. :mocking: Щиро дякую за таку турботу, але це випадково не ті свині, в яких вселилися злі духи ....

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Добре жилося при совку і токарю на заводі, і колгоспнику в колгоспі, і продавцю в магазині (не кажучи вже про "базу").
    "Всё вокруг народное, всё вокруг моё!"

Для нас (знімальної групи УТ) потрапити на завод було щастям:
    1. Збирали на роботі і вдома весь старий інструмент, без проблем обмінювали на новий.
    2. Рибалки, авто- і радіоаматори, просто "самодєлкіни" тут же замовляли собі "щось": ванадієве вудилище (ну не було в той день титанових кругляків), шасі підсилювача, трансформатори, трубні плашки... ... ...
    А як же віддячити? Та дуже просто: ось, хлопці, наш автобус.
    Він замикається і пломбується.
    Кому-куди-що? Невеличкий токарний верстатик у Дарницю? Заносіть!
    Ламіновані ДВП довжиною 4 метри на Оболонь? Тільки самі подумайте, як закріпити.

• Подобається Подобається x 3
  9. levandivka

Плакав... :empathy:
    Згадав бородатий анекдот:
    Американский Шаттл потерпел катастрофу где-то над Сибирью... Астронавты чудом приземляются в тайге в жутком буреломе. Кое-как оттуда выбираются и идут в своих блестящих скафандрах в поисках человеческого жилья. Вдруг они выходят на поляну. Посредине поляны у костра сидит небритый мужичок и курит самокрутку из опавших листьев.
    Они подходят к нему и спрашивают:
    - Do you speak English ?
    - Yes, I do, а что толку ?

• Подобається Подобається x 4
  10. NikolayLW

Останнє редагування: 15 чер 2010
  11. tokar

tokar миється в бані

Таки да..

До речі, ніхто не задавався питанням, чому в країні, яка десятки років находиться в економічній блокаді, країни вчорашніх рабів та протитуток, громадяни зуміли побудувати кращу в світі загальну та бескоштовну медицину.

Кращу в світі, це висновки комісії Юнеско яка працювала та вивчала досвід соціалістичної Куби, яка не тільки безкоштовно лікує наших дітей, але й готовить спеціалістів медиків для Латинської Америки, допомогла , з 2004 по 2010 рік провести біля 4000000 операцій (безкоштовних), для громадян Латинськоїї Америки по відновленю зору , операція "Чудо".

Чому ми, за роки капіталу знищили медицину (остані перли з свинячим грипом, як зговір .... осудили навіть в Раді Европи, а Куба не тільки зуміла зберегти, але й досягти таких успіхів , з якими , погодьтеся, змушені рахуватися навіть в Сполучених Штатах??

Тепер по прикладу Куби, ще 7 країн Латинської Америки вибрали шлях соціалізму 21 сторіччя.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

То ви просто хапуга:)))

12. NikolayLW

tokar,считаю что для Украины социалистический путь НЕ подходит.:)
    На мой взгляд,Украине надо выбирать-форму правления своего собственного образца, то есть правление в Украине не должно быть парламентской или президентской в чистом виде.
    Я бы выбрал путь-прямой демократии,то есть-форма политической организации и устройства общества, при которой основные решения инициируются, принимаются и исполняются непосредственно гражданами!:)

13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good:Да этто понятно...а форма собственности на средства производства какая должна быть?

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

:good: Справді.
    Але невже ви вірите, що всі можуть бутифайні, бо рівні?
    Бог створив правила для життя - усім однакові.
    Такі ж правила повинні бути для громадян. (Жодних пільг - наголошую - жодних).
    Тоді і про справедливість можна поговорити. Бо! Громадяни повинні відстоювати свої права, а не чиїсь пільги.
    Маєте пропозиції, як змінити ситуацію? Ні? Тоді бажаю вам і надалі приємних снів про комунізм, чи як там у вас рівність називається...

:haha:

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Основне завдання будь-якої держави ,як окремого організму - вижити. Тому туд держава повинна робити стратегічні запаси "жрачки" на майбутнє. Хто йго знає, що природі встрелить в голову. А це і є соц - забезпечення. Тому не все так просто. Але Підтримка держави теж не повинна бути за "дякую". Тому кожен повинен докластися. Хто хоче на пільгах взагалі ніц не робити - той повинен на допомогу тільки і жити...
    правила повинні бути прості і прозорі. Щоб навіть дурень міг побачити ,що чиновник зловживає...

Наведіть приклад, будь-ласка.
    А то в нас вибирають(вибрали) не шлях розвитку , а міліонерів на наступних кілька років :)))

15. NikolayLW

Например Швейцария.:)

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я не проти навчання, але маю питання:
    Як вони в лікарнях без кондиціонерів живуть?
    Чому вони їздять на старих москвичах, чи їм достатньо тільки насолоджуватись "буріто" і чашкою рису. Чому заборона на Сателітки. Вони взагалі не хворіють на Кубі?

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Наведіть архітектуру їх системи, як знаєте, та їх основи і час життя.
    Бо про політичну Швейцарію я лише знаю ,що вони що 3 місяці голосують. :good:

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Це яку? - Вакцинація, як кролів?

Вічна черга?

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

Я не встиг, хоч думаю - це єдиний варіант.
    Вам хватало чашки рису?

17. NikolayLW

Как и во всех цивилизованных странах-Государственно-монополистическая форма собственности на средства производства!;)

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

Швейцария была создана из объединения 3 кантонов. Глава страны — президент, избираемый каждый год по принципу ротации из числа членов Федерального совета.

Высший орган законодательной власти — двухпалатный парламент — Федеральное собрание, состоящее из Национального совета и Совета кантонов (Палаты равноправные).

Национальный совет (200 депутатов) избирается населением на 4 года по системе пропорционального представительства.
    Все законы, принятые парламентом, могут быть утверждены или отвергнуты на всенародном (факультативном) референдуме (прямая демократия). Для этого после принятия закона в 100-дневный срок необходимо собрать 50 тысяч подписей.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, нам таке теж не завадить - в кожному місті...

19. coolzak

coolzak Well-Known Member

Всім любителям карлимарли пропоную прочитати Адама Сміта

20. Gron

Gron тафгай

Як буде важко, то Айн Ренд "Атлант расправил плечи"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)