Приватна медицина +/- ?!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Е.Стілл, 31 бер 2009.

1. Santa

Santa Member

Я знаю багато лікарів... Одні з них стали багатими, інші не стали. Одні з них є лікарями від бога, інші навіть не мають права носити бейждик з надписом "лікар". І не обовязково хороші лікарі багаті, чи навпаки..
    якось у нашій країні все з голови на дупцю переставлене.

Приватна медицина заробляє гроші самостійно.. скіки заробили - стільки і мають. Раніше, коли конкуренція була просто відсутня лікарі писали будь-який діагноз - аби тіки "збити" гроші з пацієнта. А тепер всі знають, що пацієнт не дурний.. він піде і перевірить діагноз там, у конкурента за кутом. і якщо виявить хоч якусь брехню - труба лікарю і цілій клініці.

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

не тут то було. Хвігтам інший лікар виступить з притензією до діагнозу чи неправильного лікування. Уже перевірено досвідом. Язиком поплескати поплескають що там неправильно робили, а ми зробимо тепер ось так. А як просиш дати заключення на минулу помилку- язик відразу в одне місце і ціхо пробують спригнути з теми. :sad:

3. Santa

Santa Member

і таке, правда, буває...

найкраще - отримати консультацію декількох лікарів, не кажучи їм про попередні обстеження.

хоча ні - найкраще - не хворіти!

мої друзі лікувалися і у приватників, і у державників.. одні сварять держ. медицину, другі - приватну. хоча у приватників, як правило, все ж таки більше корисної і хорошої апаратури, яка дає обєктивні результати яким би недолугим не був лікар :)

4. Juliya Senyska

Juliya Senyska миється в бані

привіт дівчатка
    знаєте, довго відвідувала приватні клініки..допоки не стикнулась з обманом,шахрайством.
    вирішила на відріз...лише приватна медицина. це ж все таки здоров'я.
    і головне лікар з клініки , в якій я на обліку пояснила..ну немає у державних закладах такої техніки..тому і допомога буде не кваліфікованою
    можу усім порадити хороший медичний центр ДВ, що на Дорошенка
    там лікарі чудові..по всіх напрямках, комплексно для сім'ї
    от це я розумію обслуговування, ставлення..і якість послуг. все на висоті

5. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

А що робити, коли кожен лікар називає інший діагноз, а коли йому озвучуєш результати обстеження його попередника, у відповідь чуєш "ні-ні, у вас цього і близько нема"?:)))

6. yasam

yasam Well-Known Member

Плакатись на форумах, які в нас не кваліфіковані лікарі.

7. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Чому плакатись? - Просто констатування факту

8. yasam

yasam Well-Known Member

нехай

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

В нас вони дуже кваліфіковані.
    З власного досвіду можу сказати.
    Отв Польщі,в Німеччині,вони зразу кажуть:
    -Ми не знаєм.
    А наші знають все.
    Тільки,от не лікують.

• Подобається Подобається x 1
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

В наших приватних клініках теж все знають і лікують, результат не гарантують, а якщо стосовно грошей, то все грамотно рахують... . :)
    П.С.: Правда моєму покійному батькові в центрі "Лазер - Плюс" операцію на катаракту зробили професійно грамотно.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Всі вони добрі....І приватні. і державні.

Дядькові пів року голову морочили з діагнозом. Від чого тільки не "лікували"! Навіть операцію на простаті зробили...невдало .Потім самі ж і признали. Купу грошей викинули на то все обстеження.

В результаті, дружина і діти поставили діагноз по інтернету - хвороба Паркінсона.

Яку потім підтвердили самі лікарі

12. yasam

yasam Well-Known Member

За кордоном так кажуть бо там вони несуть відповідальність за діагноз, а в нас ніхто не несе, тому тичуть діагнозами навмання. А так як відповідальність за лікування, в деякій мірі, в нас є, тому і не лікують.

13. Romko

Коли я(останнім часом дуже рідко) підходжу з якимсь запитанням до наших дохтурів,то перше,що вони запитують(пошепки):
    - А шо поляки кажуть? А німці?
    Після чого,з великим апломбом,пересипаючи то медичними термінами,повторюють те,що я їм сказав.

14. Romko

За їх зарплату,вони можуть хіба вбивати.
    Головна причина небезпечної ситуації у вітчизняній медицині – тяжко хвора система державності

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

"Юристи-економісти"

15. yasam

yasam Well-Known Member

Зарплата зарплатою, а люди все одно їм на лапу дають (ну входять в їх ситуацію), а більшість з лікарів в ситуацію людей не входять, і творять "чудеса"

16. Romko

Згадав собі торішні скітанія...

17. yasam

yasam Well-Known Member

Вам треба пам*ятник ставити

18. Romko

Ні...нічого я не добився.
    Пізно.
    Надто пізно.
    Німці сказали,що не знають,що робити.
    Мозок знищений.

19. yasam

yasam Well-Known Member

Що не можливо для людей, можливо для Бога.
    Моліться - то не зашкодить.

20. Romko

Приватна медицина...ррр...переглядаю оту гілку,все перед очима.

Приватна медицина,їті його...
    Матюкатися хочеться.

а де твій аватар? :)