Сергій Притула Збираємо 50 млн гривень на «Рій помсти» разом з Uklon! Ці кошти підуть на 2000 FPV-дронів для найбільш ефективних підрозділів Сил Оборони, а також на навчання 420 пілотів FPV- дронів у Військовій школі «Боривітер». FPV-дрон – це зброя ефективна. І чим більше у нас буде таких дронів, тим більше буде розібраних бліндажів ворога, ураженої техніки і знищеної живої сили. Але просто купити багато дронів недостатньо – її треба передавати в руки навчених пілотів. 2000 дронів +420 навчених операторів FPV — це серйозно. Перший внесок у 3 млн грн на збір Uklon вже закинув, чудовий початок, дякую Сергію Смусю та Дмитру Дубровському! Прошу долучатись донатом, підпискою в додатку Uklon та репостом! Рахунки активні: Монобанк: https://send.monobank.ua/jar/9jkK9buWZ6 Приватбанк: https://bit.ly/pf-uklon Рій помсти готується вилетіти на південь та на схід! Давайте прискоримо його виліт!
Змоделюємо Я людина, яка щодня носить готівкою в гаманці декілька тисяч доларів. Тобто я власник достатньо крупного бізнесу або барига, однозначно. Значить я добре знаюся на фінансових транзакціях, офшорах, закупівлях тощо. Якщо я патріотка, то я знайду, як переказати гроші для ЗСУ, а краше куплю дронів, мавіків тощо жменьку. Але ніт. Я бачу Сірожу в кафешці і лечу до його столика та вивалюю йому на стіл пачку готівкової валюти, яку я таскаю завжди з собою. https://m.facebook.com/story.php?st...ZHsrRfQFkC3n5yZsiYcEM3wJUl&id=100007571622782
Сергій Притула Завдавати удару по ворогах скрізь, де це можливо — задача, з якою наші козаки справляються навідмінно на усіх напрямках фронту. Ми стараємося забезпечити засобами і ресурсами, щоб ці удари були влучними і ефективними Тому маємо чергову поставку, куплену за ваші гроші, яка прямо зараз роз‘їжджається по підрозділах: ✅ 100 дронів FPV ✅ 300 планшет Samsung Galaxy Tab A7 Lite з системою "Кропива" ✅ 300 карт пам'яті 128GB microSDXC Canvas Select Plus 1 00R A1 C10 ✅ 300 підсумок для планшета 8 дюймів ✅ 30 інверторних генераторів HHY 1050Si ✅ 23 старлінка ✅ 30 портативних зарядних станцій ALTEK AL1200 ✅ 30 портативних зарядних станцій ALTEK PowerEdge AL 600 Загальна вартість цього добра — 4 697 953,6 грн ❤️ Дякуємо! Поки не відвойована вся наша земля, ми не зупиняємося: https://prytulafoundation.org/ Сподіваємося, ви з нами!
Сиджу на Банкової в своєму кабінеті, нікого не чипаю, тут підходить Резников, кладе на стіл 12 млрд гривень, каже: - Це ми вкрали на харчуванні ЗСУ, ти знаєш, що з цим робити. А ще зараз Притула підійде, він теж щось наварив.
От даремно притула про себе нагадав прямо зараз, ой даремно. Бо, як мені не зраджує пам"ять (а вона мене не зраджує, коли йдеться про гроші) притула "купив супутник" якраз рік тому, і "купив" він його якраз на рік. І якби той супутник був хоч на половину таким чудовим, як його вихваляв якраз той самий Рєзніков (гі-гі), то просто зараз було б необхідно збирати гроші на наступний рік оренди. Але ніт, вирішили більше не нариватися. Але забули про зліх порохоботів, які все пам"ятають і які спитають - а чого це знов купляти супутник не беремося, га? Так що тепер маємо на 100% залізобетонний доказ, що тоді і притула брехав і рєзніков брехав теж. Хоча насправді це було так само очевидно ще рік тому.
Рєзніков пішов у відставку, прихопивши супутник з собою, на всякий случай. Його ітак ніхто не бачив. Фото продавця і покупця.
Бггг, майори, я дурепа тільки тому, що з вами розмовляю. Отут я згодна. Давно помітила, що серед порохоботів стільки примітивних людей, які мають огранічений до смішного розум - щоб тільки вважати свої дії та слова осмисленими)) Вони находять "втричі вищі ціни" , а ви їм вірте та піддакуйте, та жахайтеся, а сам Притула, як виходить, не боїться геть нічого - ні закону війського часу, ні людей, що бачать звіти, ні Бога? То, не розумію, що вам заважає звернутися у фонд Притули за відповіддю, чи навіть і в правоохоронні органи, га??? Нічого. Але ви могли б хоч би закрити рота і тим прибрати своє робоче місце. Притула працює на користь військовим, не заважайте своєю дурною політикою. Ви корисні путінські ідіоти, нажаль. Крапка.
Ні, ви дурепа тому, що дурепа. Щодо "притулівської націнки" на телевізори- я сам її вирахував. Бо Притула мав дурість викласти марку телевізорів, модель, кількість та ціну. Далі усе просто- у пошуку знайти таку саму марку та модель- діло півхвилини. Ще півхвилини- порівняти ціну. Ще раз, повільно та два рази- я шукав навіть не оптові ціни. Просто Фокстрот та Комфі. Другий доказ що ви дурепа- ніякий закон не забороня. Притулі завищувати ціни втричі. І витрачати донати, як Притулі заманеться. Бо люди роблять йому внески "добровільно", до тогож, використання таких коштів жодним Законом не регулюється.Тому звертатися до правоохоронних органів сенсу ніякого. Злочину з точки зору Закону немає.
Я теж перевіряв ціни. 30% закладено легенько. Але я читав ще інший вид шахрайства. МО замовляє дрони, паралельно на ті самі дрони збирає Притула. Після придбання ті самі дрони дає МО і ніби Притула ніби за його донати, а насправді це одні і ті ж. В цьому замішаний і Ара, який типу організував їх виробництво. Тому то ВРУ заблокувала декларації прибутків чиновників.
А шо? Когось посадили? Кого йому боятися? Чувак зі всіма ділиться по чеснаку, плюс його лобіюють риги. Все схоплено. От хіба прийде нова влада, тоді побачимо що то буде за цирк. Головне, не відкривати кордони.
Решил посмотреть, что за такая популярная тема на форуме. Почитал несколько страниц. Вы тут что, с ума посходили? Хотите сказать, этот молодой парень собирает многие миллионы и при этом не кладет себе в карман? Да вы на его довольное лицо посмотрите. Я поставлю дом тёти Сары на то, что он не менее 10% себе забирает. Вы ещё скажите, что он у вас такой не один.
Скажите, пожалуйста, а у вас есть люди, которые его поддерживают?И эти люди у вас не считаются работающими на Россию?
Та ну що ви таке кажете. Я вам случай з жизні розкажу. Сидить Притула в ресторані. Підійшов до нього мужик і дає йому $2000 і каже: ти знаєш ЩО з цим робити. Розвернувся і пішов геть. От і як з цим жити? А ви тут кажете: тьотя Сара... Народ свято вірить у казки, Он циган строче за Притулу, аж дим валить.