Якось непомітно для абсолютно всіх 2 тижні тому сплив термін оренди "супутника Притули".. 600 мільонів лоховських грошей, які, сподіваюся, хоча би зробили щасливим нового власника будиночку десь на теплому узбережжі. Що не кажи, але продавці повітря - генії маркетингу!
Сергій Притула Ваші донати працюють на фронті з максимальною ефективністю! Памʼятаєте, як в липні ми розповідали, що змогли придбати на аукціоні Прозорро.Продажі 20 новеньких корейських армійських шасі всього за 2,6 млн гривень? 8 машин вже обладнані та передані до війська у 82 ОДШБ, 38 ОБРМП, 503 ОБМП та 128 ОГШБ. Провідали їх під час нещодавньої поїздки на передову. Відеозвіт додається. Решту доробляємо і теж скоро поїдуть до Війська. Дякую всім жертводавцям! А щоб було більше ефективного використання донатів, треба більше донатів тут: https://prytulafoundation.org/donation Тепер там також маємо опцію «Підписка на донат». Прошу долучатись!
Сергій Притула Завтра пʼять протезованих ветеранів вирушать в похід Карпатами, щоб зібрати 10 млн грн для своїх побратимів з 30 ОМБр, 95 ОДШБр, 1 танкової в/ч 1815, Луганського та Краматорського прикордонних загонів. Олександр Швецов, Євген Смага, Олексій Бурлаков, Анатолій Кірда, Денис Шеренговський отримали поранення, обороняючи Харківщину, Чернігівщину, Луганщину та Донеччину у різні роки російсько-української війни. Хлопці додатково нестимуть мішки з 10 кг піску. І за кожен зібраний мільйон скидатимуть по кілограму. Давайте полегшимо їм шлях, та зберемо 10 млн якомога швидше! А наш фонд все закупить та відвезе у підрозділи. Дякую Gorgany за допомогу у наданні похідного спорядження та Duck Side за футболки та розробку дизайну для цього походу. Долучайтеся до збору за реквізитами: LigPay: https://bit.ly/pf-ne-vtomylus Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/5ipNSyTpy8
Давно хотів про це написати. Якими б тупими дикунами не були мешканці запоребрика та їхні фюрери, але Лубянка в справах саботажу і підривної діяльності дуже креативна і добре засвоює і реагує на новий досвід. Коли у 2014 орда вторглася в Україну, у нашої держави не було ані армії, ані зброї, ані грошей. Здавалось, що ніщо не може завадити створенню "Новоросії від Одеси до Харкова". Але несподіванкою для агресора стало те, що вся країна почала фінансувати, оснащувати і озброювати армію своїми донатами. Готуючи нове вторгнення, упирі розуміли, що історія повториться і нема засобів заборонити мільйонам українців донатити своїм ЗСУ. Треба було якимось чином ці гроши ліквідувати. І ось елегантне рішення: два розпіарених фонда, один державний Зеленського, другий начебто "незалежний" Притули. Сотні мільйонів і мільярди гривень збираються з громадян, які хочуть допомогти армії, і запускаються у космос, або в офшори Зе і Притули, або ще куди, головне, щоб не дісталися Збройним Силам. В мене аж серце розвивалося, коли я бачив, з якою щирою радістю люди сприймали новину, що "вони купили супутник". Одна дуже гідна молода дівчина-патріотка, молода мама двох діточок, в якої коханий чоловік воює з першого дня, ледве стримувала сльози щастя, казала: "Коли я побачила, що ми самі можемо назбирати на цілий супутник Землі, я зрозуміла, що нас ніхто не переможе!" І який же позамежний рівень підлості - зробити так, щоб мільйони людей щиро раділи, що їхні сотні мільйонів гривень пішли не на дрони, тепловізори і приціли для врятування життя їхніх захисників, а були зафутболені "у всесвіт" (зі зрозумілими офшорними реквізитами) https://www.facebook.com/1000406584...svZN3RxyR1FQze7YP33wExHrt54J6HQR8XSByo3QbS2l/
Сергій Притула Вирушаючи сьогодні зранку з Києва до Львова на Молодвіж, я й не уявляв з якою кількістю людей мені випаде нагода сьогодні поспілкуватись! Я чомусь собі уявляв більш камерну атмосферу))). Але… стадіон, то стадіон)! Молодь прийшла послухати Притулу – Притула прийшов послухати молодь. В результаті відбувся доволі цікавий обмін думками, емоціями, болями. Щиро дякую організаторам двіжу за запрошення, а усім присутнім за ваші запитання, за ваші переживання і за вашу щирість! Я вас почув! Сподіваюсь, ви мене теж)
Еге ж :"де?хто?чого? мопед не мій!" Що ви в цій темі робите зі своїми фотками, чого тут спамите фотками, можна узнати? Якби ви дійсно була проукраїнська людина, то не витрачали б часу на фотки з натяками в волонтерській темі, а зробили б свою, розкручували її - і хай люди донатили ще б комусь. Але треба ж срати всюди на українську владу, на все, що робиться, навіть на волонтерів, які не з порошенківського осередку!та тьху, суки! Що ви за тварі, де вас відгодовували, хто мізкі промиває та методички пише? Ви, негідники, знайшли форум, що не модерується, і раді підло підсерати та брехати Додам. Рахманін, якого ніяк в симпатіях до Зеленського та партії СН не запідозрити, бо конкуренти, каже чітко: дві людини, які найбільше зробили для отримання Україною важкої зброї та взагалі для вирішення на Заході найважчих питань війни - це Зеленський та Рєзников. У Рєзникова найбільше та найважче міністерство, 8 замів, з них тільки один, якого він рекомендував. Один! Це каже Рахманін з Голосу. Виключно на довірі до Зеленського та міністра Рєзнікова, їх праці та іх надзвичайній комунікабельності, Україні багато чого важливого стали поставляти. Заткніться, порохоскоти, краще мовчки допомагайте армії та країні вижити. Донатьте на кого хочте, тільки не смердіть. Мішайте з гівном краще пуйла та його шайку, його краще частіше згадуйте. Бо вже дуже підозрілою стала ваша поведінка.
Готольєр Бандерівець з "порошенківського осередку"?Точно?-Це перше питання. Друге- я викладав тут його реквізити. Місцевим на сподобалося, що російською мовою. Мабуть, їм також не сподобались його звіти, де він пише ціну кожної залізячки, яку купує. Третє- я особисто ловив Притулу на утричі завищених цінах на телевізори, які він сам виклав у своєму "звіту".Потім Притулу спіймали у тричі завищених цінах на лазерні дальноміри. Але це усе пусте, так?
Буля, тут для вас та для інших зелупоголових дещо: З ранку, поки в офісі тиша продивилася стрічку Фб. Знов тисячи зборів - матусі, побратими, жінки військових вже не знають як привернути увагу саме до свого. Але гірше цього тенденція, яку ми вже давно спостерігаємо в нашому благодійномуколі. Вже самі військові готові з ведмедями на лісапедах відоси знімати, тільки б на цій ярмарці крику про допомогу обрали саме їх. І це принизливо та жахливо, бо вся країна на мій погляд повинна бігати за ними та казати «хлопчики а що вам ще треба?» Але вішенка на торті з’явилась навіть не з того боку, звідкіля очікували. Вже чую наступне: а вони не пишуть запитів на державу. А вони нічого не потребуть. Вонр нічого не можуть купити, коли ім гроші дають та ц взагалі Вони волонтерам просто пишуть бо так легше і таке інше. Тобто акцент вже «вони самі винуваті». Але це так, преамбула. Про петиції. Коли почався два тиждні тому цей весь одеський двіж мені тисячі людей писали- роби петицію. Я намагалась пояснити, що я не вірю в листи та петиції тому що якщо вони на людей чхати хочуть то на листи тим паче. Їхній багаторічний досвід дає можливість писати (чи казати) такі розмиті відмазки, що притомна людина просто завітає і не може знайти слів ц відповідь.. Але ви хотіли петицію- ми вам доповідаємо як то кажуть війсокві «через рот») В липні 23 року була зроблена петиція. автор- Литиньский Святослав (дякуємо йому за громадянську позицію до речі) , щодо обмеження некритичних витрат. Вона набрала навіть більше ніж треба і дуже швидко 25790 голосів. 1%8C.pdf https://petition.kmu.gov.ua/uploads/...%D1%96%D0%B4%D І що ви думаєте? йому навіть відповіли. Цілий прем’єр міністр відповів, не якась там дівчинка секретар. Цей чудовий твір розібрала Юлія Глушко (к допису додані світлини ємоційного розбору польотів) Вони не тільки відповіли, з’ясувалося що був навіть цілий конгрес з представниками місцевих органів самоврядування проведен з висновками! Але в цієй відповіді (яка по суті просто набір букв бо жодної цифри там не має) є дуже цікавий абзац. Органам місцевих самоврядувань рекомендовано НАСАМПЕРЕД спрямувати видатки місцевих бюджетів на здійснення заходів з підтримки сектору оборони і безпеки в умовах воєнного стану. Також зазначено що відповідно закону про місцеве самоврядування самостійність місцевих бюджетів гарантується власними та закріпленими за ними законом загальнодержавними доходами, а також правлм САМОСТІЙНО визначати напрямки використання коштів місцевих бюджетів. Тож всі ці «це не ми це вони» знов не спрацювало. Сміливості на великі закупівлі для військових вистачило лише в декількох городах країни. Але тепер знов від мертвих листів до живих людей. Вчьора була досі ємоційна бесіда в моіх друзів, один з яких є представником державної установи. І ось коли всі гармати вже були відстрелені, перехід на особисті здійснено та аргументи скотилися на рівень «Да пішов ти на..») та всі намагалися залізати рани він сказав ось яку фразу : все це не однозначно (моє улуюлене). Так, всі знають, що інакше не працює і тут велика частина бюджету уходить на відкати та купуються все втридорога але ж ми тут хоч щось робимо для міста (знов цей чудовий передвиборчий пафос) а Ви хочете щоб в нас Київ всі гроші відібрав. І сам все там раскрадав? І це каже мій друг. Притомна людина. Як то кажуть «занавес»!) А ще один чиновник дуже високого рівня на запитання чи дійсно зараз треба ремонтувати ТЮГ чи може краще б артистів підтримати, бо зарплатні мізерні та й глядача зараз не так і багато- з надривом у голосі сказав : ви що? Якщо ми його не відремонтуємо саме зараз він же рухне!!! Стояв цей театр роками, разом з будівлями по Одесі, з яких падало каміння нам на голови і все було Ок. А ось саме під час війни зненацька ми всі стали театралами. Як в анекдоті про «естетів з челябінську» Ну честно можно було би реготати, але хочеться плакати. Ну і фіналочка вам. Тут малесенький тендер ще по зрівнянню з ремонтами, кортами стадіонами і Тд. «Ми тут з вами» в Одесі вирішили купити «йолкі» на 6 млн грн. Бо місто має бути зеленим. Я, звісно, сама люблю дерева але не ціною чогось життя.. Тому Ось такі справи з петиціями скаргами та листами. «Кажить кажить. Ви нам не заважаєте».. Не буде реакції жодної від влади 09.09 в 09:09 знов #прогулянкадумською Такі красиві вийшли цифри, до речі, що гріх не використати. оригінал цього «чудового» тексту відповіді народу на обурення не критичними витратами ось тут - https://petition.kmu.gov.ua/petition...0WDXziAndqYx_E Ну і в кожному тексті буду додавати. Ні, я не збираюсь до влади, не збираюсь до політики, не збираюсь на посади. Так, пропозиції були і багато. Але ні. Я не хожу на прогулянки «проти влади» я вихожу бо не має сил дивитися коли гроші, яких і так в краніні критично не вистачає, як в ситуації «завтра не відбудеться - Витрачають та використовують на ремонти, фанатами, їдальні, стільці та квіти а не наприклад на допомогу військовому який після поранення має Виведену на живіт калостому (якщо хто не знає це мішок для збору фізіологічних відходів) і отримує 900 грн поза штатом а набір калоприйомників на місяц коштує біля 3 тис грн.. Доброго ранку країно. Ми не заткнемося доки не буде змін.. не вибирайте в нас чоловіків, братів, синів. Не відбирайте в нас країну! #прогулянкидумською #ЗСУвПершуЧергу
В волонтерську тему, особисто названу ім'ям волонтера, який працює і завжди звітує, і йому обманювати когось собі дорожче - порошки закидають все, як в сміттярку - що їм заманеться: калоприйомники, театр в Одесі, йолки...це щось неймовірне). Три бота працюють на ЛФ як на галерах, мабуть, снідаючи і обідаючи за клавою) Та дарма. Час важкий, горя особистого багато - і було, і ще буде, люди терплять, всі. В уряді і на Банковій нема чарівників (а коли б і були, порошки б і їх закидали грязюкою). Но поголовна більшість українців розуміє: робити на біді політичний капітал можуть тільки гніди...А їх, порохогнід, небагато, хоч вони і верещать голосно, і геть пустились берега.
Пані. ви дурепа. Щоб викрити Притулу достатньо звітів самого Притули. Мені ліньки "лопатити" дописи за півроку, але ви можете зробити це, а протім звинуватити мене в несправедливих звинуваченнях. Тепер щодо "обманювати собі дорожче"- у тому самому звіті, за який я зачепився, Притула (здуру мабуть) вказав кількість телевізорів, їх марки та моделі, і суму витрат. Знайти (у роздріб, навіть не опт) ці телевізори у Комфі чи Фокстроті- діло хвилини. І о диво!- у цих магазинах вони "дещо дешевші", ніж купив Притула. Про лазерні дальноміри я теж писав. Притула купив їх по 2333 доллара за штуку, на сайті виробника вони по 730 доларів. Непогана різниця. І так, робити собі на біді політичний та фінансовий капітал можуть тільки гниди. Тут я цілком з вами згоден.
Сергій Притула Сиджу у Львові в ресторації, обідаю з похресником, нікого не чіпаю. Підходить чоловік, кладе на стіл 2000$ і каже: «Ви знаєте що робити!» А я, за щасливим збігом обставин, знаю що робити! Завтра ці кошти полетять на збір в рамках акції «Не втомилися»! Нагадаю, що 5 протезованих ветеранів мають на меті подолати 50 км по Чорногірському хребту та зібрати 10 млн грн, щоб допомогти бригадам, у яких служили! Тому, шановний добродію, щира дяка за внесок! Ці кошти перетворяться у оптику, транспорт та звʼязок! А ви теж можете підтримати наших ветеранів і задонатити посильну суму за цими реквізитами: LiqPay: https://bit.ly/pf-ne-vtomylus Монобанк: https://send.monobank.ua/jar/5ipNSyTpy8
'Сиджу в ресторані, бухаю і тут приходить мисля:А чи не спиздіти мені про 2000$. Все одно свідків нема. Про супутник повірили ж.
Хуцпа рафінована, тернопільська… Фото для тих, хто більше 100$ в руках не тримав. В стопці більше 5000$.
То безвіз і Томос здобув народ, а зброю і кошти для війни нам надавали виключно завдяки Резнікову, тепер схоже перестануть, це так страшно. А те, що він на посаді міністра оборони впритул не побачив загрози нападу, навіть її заперечував, і так "готувався", що в перші тижні повномаштабної ми не мали навіть броні та касок - ну з ким не буває, "проєбалі" (тм) Ми будемо дуже сумувати за епохою вимірювання яєць в килограмах та постачання курток турєцкоподданими племінниками "слуг", деякі навіть на повному серйозі. ....... Культура без Ткаченка. Безпека без Баканова. Оборона без Резнікова. Як страшно жить.
Їхав у маршрутці. Раптом підходить бабуся і дає мені 4000$ зі словами: ви знаєте, що з ними робити. Я ледве не розплакався. Але сказав бабусі, що за щасливим збігом обставин вона зробила правильний вибір бо я знаю що з ними робити. По рестораціям на ці гроші ходити і обідати не буду. Плакала вся маршрутка.