Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Good man

Good man Обычный человек

Я бы на месте администрации форума тему о Притуле поместил в раздел "реклама".

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фнансувати армію через державні фонди - добре, але трохи страшно, бо рано, чи пізно можуть взяти за сраку, тому придумали добровільний благочинний фонд Притули, по суті, не підвладний жодним перевіркам та звітам. КрадИ скільки влізе. головне - ділися. Звичайно, армії щось припадає, але не більше двох третіх, від зібраних коштів, не враховуючи супутника.

3. Good man

Good man Обычный человек

Я ещё понимаю, собирал бы на армию какой-нибудь ветеран, опытный человек, проверенный в боях, принципиальный. Тут же какой-то щенок холеный, которому пинка под зад дать и он заплачет. Пришёл из шоу-бизнеса - самого беспринципного занятия после проституции и журналистики. Призывает: давайте мне миллионы, я их буду правильно тратить на нужды армии. Ага, поверил.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Окрім прямого завищення цін (десь на третину), має місце витрата коштів на усякі "навчання". А ось це перевірити просто неможливо. "Я навчаю усьому, ціна хвилини- 1000000 гривень?Чому так дорого?Бо я оцінюю свій час у таку суму". І усе.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він не лише з шоу бізнесу, він - діюче дитя партії Регіонів.

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сергій Притула

IMG_20230703_181118_178.jpg

Магістр публічного управління та адміністрування.

Український Католицький Університет. Випуск 2023 року.

м. Львів.

Навчатися під час війни – це складно як з моральної точки зору, так і логістично.

Тому я щиро вдячний Силам Оборони України, що дали можливість закінчити навчання, написати та захистити магістерську.

Безпосередньо вдячний своїм одногрупникам, які поміняли університетські сесії на бойові розпорядження: Сергій Філімонов , Alina Mykhailova, Ігор Шолтис, Андрій Розумовський, Віталій Криштоп.

Дякую науковій керівничці Мирославі Чех за терпіння та за те, як направляла мою «публіцистику» в академічне русло.

Дякую одногрупникам за підтримку і мотивацію впродовж цих двох років.

Нехай усе, що ми здобули в стінах УКУ, піде на користь Україні!

Свідчити, Спілкуватися, Служити!

P.S. Син сказав, що це якось дуже дивно - прийти до батька на випускний швидше, ніж батько до нього)))).

7. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Лучшего компромата на самого себя не придумать. Лохи думали, будто он проблемам фронта озабочен, постоянно о солдатах думает. А этот в это время получал высшее образование. Ещё, небось, на деньги лохов, которые ему скидывались.

8. Good man

Good man Обычный человек

Я так понимаю, раньше молодь была за Януковича, а теперь молодь за бабло.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Навчання 4 дня на місяць і ціна 170 тисяч гривень- Притула спромігся.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людоньки, ви неймовірні!!!!!

11. Gyppsy

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Good man

Good man Обычный человек

Я надеюсь, хотя бы один преподаватель потроллил Серёжу на экзамене, сказав, что оценки он ставит за знания, а тут просто коробка для сбора средств с обучающихся на спутниковый огнетушитель в пожарную часть.

14. Gyppsy

Сергій Притула

На широкі та вузькі екрани вийшла наша розмова з паном Кравцем з УП.

Про мегазбір, про контрнаступ, про гроші на рахунках фонду та про минуле на телебаченні.

Запрошую до перегляду за цим посиланням:

View: https://youtu.be/fNd9uXjq-lU

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Балабол - шоу-мен.

16. Gyppsy

Сергій Притула

Приїхало, щоб підсилити наших хлопців та дівчат на фронті:

✅ 250 Тепловізорів Jahnke Thermal
    ✅ 100 Пристроїв нічного бачення DJ-8 1X25
    ✅ 50 Кріплень на шолом
    85 Наочників
    ✅ 100 дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo - 8 564 366,12
    ✅ 100 приладів нічного бачення DJ-8 1x25
    ✅ 100 наочників
    ✅ 100 кріплення на шолом
    ✅ 20 біноклів KONUS TORNADO

Загальна варі ть цього добра — 55 914 699,91 ваших гривень ❤️

Низький уклін, панове!

Це ті закупівлі, про які ми звітували у травні-червні. З моменту контрактування і до того, як це все приїжджає до нас ми вже маємо розподіл техніки по підрозділах, які регулярно залишають заявки на нашому сайті. А щоби закривати потреби всіх, маємо закуповувати в рази більше. І тут не впораємося без вашої підтримки: https://prytulafoundation.org/donation

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Gyppsy

Сергій Притула

Друзі, Сили Оборони рухаються вперед, метр за метром звільняючи українську землю від окупантів!

Наші штурмують ворога і вдень і вночі!
    І потреба в приладах нічного бачення колосальна!

Ці прилади дорогі до здуру, але життя наших воїнів дорожче!

Треба швидко викупити партію ПНБ та нашоломних кріплень. Наші штурмовики дуже просять!!!

То і я вас уклінно прошу про репост і донат ось тут:
    https://prytulafoundation.org/donation

Щиро дякую!

Працюємо, панове!

а де твій аватар? :)