Сергій Притула Проста задачка на додавання. Дано: США наклали санкції на голову Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка за корупцію та втручання у правосуддя. Приурочили до Дня боротьби з корупцією, щоби підкреслити очевидність злочинів цього мудака. Журналіст “Схем” Сергій Андрушко опублікував розслідування, де чітко довів, що у лютому ОАСК готував юридичне підгрунтя для повернення Януковича на посаду президента. Це була частина плану росіян по “взяти Київ за три дні”. Із 13 квітня 2021 року у парламенті лежить невідкладний президентський законопроект про ліквідацію ОАСК. До війни президент пояснював затягування з голосуванням тим, що в парламенті дуже цьому протидіють. Далі ОП почали розказувати нам казки про те, що треба дочекатись створення нового органу ВККС, що буде може влітку 2023 року, і тоді ВККС оцінить суддів ОАСК на профпридатність і всіх вижене. А що, до цього все норм, хай далі сидять у мантіях, отримують велику зп з бюджету і виносять рішення іменем України? Питання: шановна парламентська більшість, чого ще вам не вистачає, щоби негайно знести цей типу суд? Якщо якісь депутати чи будь-хто інший досі проти, то ви не соромтесь, скажіть нам вголос, хто конкретно, ми знайдемо аргументи, щоби їх переконати. Усі судді ОАКС мають негайно залишитись без мантій, а далі оцінюйте їх, скільки хочете. ОАСК має бути знесено просто зараз, це обов’язок парламентсткої більшості перед скривавленим суспільством, що воює.
Сергій Притула піариться Нашого цвіту по білому світу! Сьогодні заключний день перебування в США. Трохи згодом розповім про доволі насичену програму, яка була у нашої делегації окрім візиту до Конгресу. А вчора мав нагоду поспілкуватись із українцями Нью-Йорку на тему волонтерства і того, що кожен може зробити для України та для нашого війська, навіть перебуваючи за тисячі кілометрів від Неньки.
а кому довіряєте? Петрові? Він не піариться і не хоче у владу? Йой. Притула - це ваше припущення, що точно піде у владу, а Петро - то і до бабки не ходи, як хоче. Дужче усього хоче. Фікс ідея)
"Щодо супутника Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation за 600 млн. грн. або як всіх надурили та скоріш за все вкрали кошти. На відео УП Сергій Притула визнав, що збирав спочатку на Байрактари, бо так було легше зібрати кошти, які не були навіть навіть зарезервовані знаючи що черга 3 роки. Тобто, одразу йому було відомо, що гроші підуть на щось інше і сам збір був фейком з самого початку. Після збору цих коштів Притула одноосібно вирішив направити ці кошти на покупку начебто супутника, також в тому ж відео, він сказав спочатку, що купив саме ДОСТУП, а не супутник. Далі піднявся гучний скандал - бо народ України по суті надурили вже 2 рази і він почав казати, що вони купили супутник та доступ. І тут виходить на сцену хто? Правильно, Олексій Резніков, який покриває Притулу і рятує його від гніву народу. А тепер фінальна дія цього театру: Коли мій друг звернувся до Резнікова щодо БПЛА, той попросив помічник Александр Лиев зв’язатися зі мною, і увага: помічник сказав, щоб я звернувся в Фонд Притули зі своїми розробками і навіть сказав до кого конкретно, але через кілька днів коли дізнався хто я - злякався, включив різко задню, і сказав, що в Фонд Притули він мене не направляв і відношення до них немає. Тобто Міністерство оборони України та Фонд Притули співпрацюють, і дуже схоже на те, що мають гарні відносини і скоріше за все 600 млн. грн було ВКРАДЕНО ними та фондом Притули. Тому, я вимагаю Сергій Притула викласти в публічний доступ: 1. Договори на покупку та використання супутників по яким проводилися проплати 2. Право власності на супутник або документ, який його замінює 3. SWIFT протоколи платіжок, що підтверджують розрахунки 4. Виписку по рахунку за той період коли збиралися кошти 5. Більше прикладів роботи «Супутника» Інакше будемо вважати, що гроші було вкрадено Резніков Олексій та Притулою. Дуже схоже на те, що рука руку миє і Міністерство Оборони Украіни не просто так покриває. Народ України - це вам не лохи, яких можна просто так кидати без наслідків. Слава Україні! Слава Господу! Героям слава! P.S. Також, я неодноразово чув історії, що колись хтось казав щось проти Притули, то приїзжала «військова криша» Притули і силою погрожувала цим людям" ©Taras Troiak На місці Притули, я б то все показав людям, а не робив з цього таємницю. Тим більше, це ж не його гроші. Відчитайся, покажи документи, наведи приклади роботи супутника, нехай народ порадіє, що їх гроші не пропали даремно. Це б більше вартувало, ніж його "люди, ви неймовірні". Я вже промовчу, що Притула не мав права розпоряджатися грішми на свій розсуд, яка би благословенна справа не була. Збоку це виглядає, ніби люди збиралися на БПЛА, а Притула вкрав гроші і придбав те, що йому хотілося. Головне, відмовитися від Байрактарів не було жодної причини.
Сергій Притула Щоби до кінця звільнити український південь наші хлопці та дівчата докладають неабияких зусиль, а нам із вами треба вчасно підвозити їм “набої” у вигляді техніки та спорядження, яке їм необхідне! Армія не зупиняється і ми також, тому з моменту нашого попереднього звіту (12 листопада) по передачу допомоги на Миколаївщину та Херсонщину, нашим було доставлено ще 956 одиниць допомоги Зв’язок, оптика, тактична медицина, щоб поповнити запаси, які значно зменшилися — це ми бачимо у кожному запиті. Комплектуючі до дронів, запасні батареї, генератори, обігрівачі — це те, у чому є не менша потреба. 41 заявка від 28 підрозділів була закрита за минулий місяць завдяки вашій допомозі! Працюємо далі, панове: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
Мих, ви що робите у цій темі?? Геть до Порошенка, що він робить для армії (за те йому подяка). Не гадьте де не треба, бо ганьба вашему босу за таких прихильників
Вам, як жінці, Притула подобається, але мова про інше. Я хочу просто зрозуміти, чому інфа, яка має бути відкрита чомусь приховується? Я, як і ви, хотів би, щоб Притула виглядав, як чесна людина, котра робить свою справу чесно. Відчитатися за роботу - це святе, бо гроші чужі. Я ж нічого надзвичайного не вимагаю, просто хотілося б побачити договора, платіжки, приклади роботи супутника. Що тут крамольного? Якщо Притула хоче йти в політику, він має в першу чергу дбати про свою репутацію, бо з поганою репутацією кому він потрібен? Злодіїв у нас вистарчає і без нього. P.S. бачу, ви без Порошенка не можете написати пост. Гризе вас, чи що? Он я Зеленського рідко згадую.
За супутник писало ГУР МО України https://t.me/censor_net/21336 За пару днів було знищено, підбито 60 одиниць російської техніки, за 2 місяці ідентифіковано 2600 одиниць, - Притула В українських соцмережах точаться постійні дискусії, щодо історії з придбанням супутника. Що відомо з останнього Супутники компанії ICEYE, один із яких на пожертви українців придбав для армії Фонд Сергія Притули, лише за перші два дні роботи допомогли виявити понад 60 одиниць бойової техніки російської армії. Притула також зазначив, що цей проект окупив себе за 1-2 дні. Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter
Чмырёныш, если бы это было так, твой Притула сразу бы трубил об этом по сто раз в день на протяжении недели. И миллион фотографий сделал бы. А тут скромный пост через полгода, когда утихли страсти. Зато покупку любой мелочи сопровождает пиаром из всех щелей.
Ви самі собі заперечуєте, з невеликого розуму. По-перше, якщо у людини публічний картковий рахунок, а не кубишка, то скільки туди надійшло за місяць не сховати, скільки витрачено за місяць - теж документи він і без ваших хотілок має, скільки перейшло на інший місяць видно - це все для перевірок все на долоні. По-друге, якщо ви маєте на увазі откати, то мародерити під час війни та ще й, як ви кажете,"йти в політику"- до такого тільки такий розумник як ви може додуматися. Ніякі гроші не варті того, щоб стільки працювати і попастися, втратити довіру людей, друзів, та йому ніхто в житті потім руки не подасть... і ще сісти в буцигарню як мародер. Я впевнена, що такі як ви, це пречудово розуміють, але як справжня кацапська сволота, прийшли в волонтерську тему гадити і відбивати легковажних від співпраці з волонтерами. Це тільки вас характеризує. Хто ви такий, щоб вам договори і скріни чеків викладати? Ви в МО РФ підробляєте?
Сергій Притула Супутник для розвідки — це дійсно унікальна та історична подія. Такого ще не було в світі. Українці першими скинулись та купили своїй країні супутник! Поділився цими емоціями з «Голосом Америки». Якщо ви слідкуєте за моєю діяльністю та за роботою Фонду, або ще не слідкуєте, але хотіли б знати більше — то раджу подивитись повне відео. Там і про Спартани, і про супутник, і про Байрактари, і про багато що ще )) View: https://www.youtube.com/watch?v=B0bwhBduCoY
Сергій Притула піариться Яскравий фінальний акорд візиту у США - зустріч із українською громадою Філадельфії. Дякую людям за чудову розмову і небайдужість, а Владиці Борису за гостинність і мудре слово! Пора додому! За час відрядження справ накопичилось чимало. Частину з них можна допомогти розрулити перейшовши за посиланням: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page Дякую!