Сторонники Зеленского два года с пеной у рта кричали, что Порошенко коррупционер. Сейчас Порошенко ни от кого не скрывается и находится или в Киеве или где-то ещё на территории Украины. Из слов Зеленского чётко следует, Порошенко не коррупционер. Значит сторонники Зеленского это брехло.
Коли Притула обявив збір коштів на Спартани, один чоловік на ФБ сказав, що перерахував у фонд Притули 1000 грн. Я йому сказав, що цей фонд з сумнівною репутацією. Він на мене позлився. Я йому кажу, Притула збирав на байрактари, а купив супутник, тепер збирає на Спартани, а купить зовсім щось друге. Він посміявся, а коли так і сталося - забанив себе від мене . Люди люблять солодку брехню і не люблять гіркої правди. Дуже розсмішило пояснення Притули: ціна на Спартани зросла, бо поступив запит на велику кількість. Я розумію, що лохи це проковтнуть, без питань. Але хто хоч трохи в цьому кумекає знає, що чим більше береш, тим менша ціна. Все би було ще нічого, а тут ще Порошенко вліз з своїми чеками з ціною 2,5 рази дешевше і Притула зрозумів, що це скандал і на цьому ніфіга не заробиш, тому зіскочив з теми Спартанів. Але народ у нас наївний. А хто клюнув на аферу - здав бабло, той ніколи не визнає, що він проколовся. Це нормальне явище, бо людина не схильна визнавати себе обманутим, для цього потрібна мужність!
А ті ваші багато справжніх волонтерів, котрі роблять корисні речі і збирають кошти - вони за вашою схемою звіти подають?
Мих як завжди - сам собі заперечує, бо пропенькати щось часто не достає розуму.Мабуть, старенький став, а мо таким і був з дитинства... Розказав нам сам, що Притула йде у владу, тому робить таку роботу, і одразу його підозрює в користі. Яка влада, якщо буде шахраювати?? Людина має велику популярність і в нашому МО, і у західних партнерів, а найбільш - у військових і в народі. Це коштує набагато більше любих грошей. Це роками набувається, а втратити можна за годину. Навіщо ви людину обманюєте, говорячи що "сумнівна репутація"? У кого? У Миха? У порохоботів, на яких нема де проби ставити? Ай-яй-я, до чого доходять порохоботи. Спартани стали дорожче у того поставщика, де він завжди купує, а знає, що може десь є дешевше, тому зараз не буде брати - що тут не так?Звісно, що зібрані гроші мають буди використані найефективніше. Не носіться з Порошенком - йому не бути гетьманом знову, хай хоч дешевше чи дорожче бере, від цього не залежить . Може, слідчі не такі прискіпливі будуть, хіба що.
Одна пані прийшла до лікаря. Лікар глянув на рентген-знімок і сказав: у вас простата. Пані зі здивуванням: пан лікар напевно помиляється, в жінок не може бути простата. Лікар: я не можу помилятися, бо я - лікар. А всі помилки лікарські лежать на цвинтарі. Так само чиновники. Вони не можуть красти/обманювати, бо вони ж чиновники.
1. навіщо Притула збирав кошти на байрактари, а купив супутник? Це його кошти? Хто дав йому право збирати гроші на одне, а витрачати на свій лад? 2. Чому Притула збирав гроші на Спартани, а витратив на щось інше? Чому він обманює людей?
А ви не вішайте на мене Порошенка і не прийдеться вам його знімати з мене. Ну не виберуть і що? Якщо народ вибере собі гавно, буде в гавні. Вибере собі хліб, буде з хлібом. Я тут при чім? От ви вибрали Зеленського, бо він казав, що може закінчити війну. І як вам там у Харкові? Легко стало? Радійте. Чому ви не радієте?
Сергій Притула /Відео/ Друзі, ви донатите на наш проєкт «Бавовна», тому сьогодні насолоджуйтеся Тут є і часточка вашого вкладу: це - результат дистанційного контрольованого підриву. «Подаруночок» окупантам був дуже вчасно закладений бійцями спецназу. Тепер їм там трохи спекотно, але ж ніхто не обіцяв, що Україна їх з хлібом-сіллю зустрічатиме. Правда? Сюрпризів багато не буває, тому чекаємо на вас тут: https://prytulafoundation.org/uk/projects/proiekt-bavovna Бавовна буде ще ❤️
А вам яке діло до мого діла? Кидайте гроші Притулі. Чим більше кинете грошей, тим більше будете захищати Притулу. Ви ж "не лох", правильно?
Я не тільки Притулі даю гроші, а й іншим волонтерам і фондам. Ну і не тільки грішми намагаюся допомагати ЗСУ.
Стерненко про зібрані разом з Притулою кошти на дрони і ще про багато чого. ЩЕ КІЛЬКА ПОРАЗОК І РОСІЯНИ САМІ МОЖУТЬ VБ*ТИ пУТІНА: Сергій Стерненко у "Рандеву" View: https://youtu.be/iMNP0ESZ87U