Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фонд Притули

Український бізнес точно буде дотичним до перемоги! 46 компаній долучилися до нашого збору на броньовики у листопаді. Усі вони різні: масштабом діяльності, кількістю клієнтів та співробітників, географією діяльності, але всі вони точно знають завдяки кому можуть продовжувати працювати в Україні!

Окрема подяка летить компанії Нова Пошта, яка стала логістичним партнером доставки техніки в Україну.

Безмежно дякуємо і цінуємо: Нова пошта, Uniweb, Bezbrendu, ArtLine + Asus, Сушия - сучасна японська кухня, Профі Рієлт, Центр сучасної офтальмології “Ваш зір” Чернівці, ПУМБ, LIQUI MOLY Ukraine, LEObit , Галактіка, Csdlab.official, Work.ua, ОВ “ФІЛТ-ТЕК”, Шостий апеляційний адміністративний суд, Паливна компанія Титан, All right. Онлайн-школа англійської для дітей, ТОВ “Гранд Вокзал”, Piel cosmetics,Miratech, Concert.ua, Лео Кераміка, Fresh Price, ТОВ "Релокія”, Easy Pay, Uklon, Rost Group, Global Ocean Link, ТОВ "Агросем”, ПП АГРАРНЕ, ТзОВ "Електросвiт”, ТОВ "ПРАКТИК СЕРВIС”, ТЗОВ "ФIРМА"ТЕХНIКА МОНТАЖУ” , МУЛЬТИШАНС ТОВ, ФГ "Свiтанок”, LetyShops, Динопарк Карпати, Herbalife Nutrition, ТОВ “Спецінтех”, Портал.

Непереможні, коли об’єднані!

2. Притула вибачився за те, що замість звіту надав донаторам зліплений лівою ногою відосик.
    Добре, що хоч вибачився.
    Погано, що так і не повинився за інші зашквари.
    І загальне спостереження - йому як з вода з гусака - набрехав, спіймали, вибачився і як нічого не було.
    Огидний типочок.
    А для волонтера найважливіше це саме його РЕПУТАЦІЯ, бо гроші люди йому ДОВІРЯЮТЬ під його слово.
    Так, колись був корисним волонтером, але минули заслуги не є індульгенцією на майбутні зашквари.

3. Сергій Притула, а підкажіть будь-ласка, чому ви блокуєте своіх донаторів які вам щиро вірили ?
    FB_IMG_1668087960926.jpg

4. Я про "Притулу-волонтера" майже нічого не писав.
    Бо "Притула-волонтер" робив корисне, а "кожен, хто робить щось корисне для країни, заслуговує поваги". І навіть Зеля, коли робить щось корисне, треба це відмічати.

Але завищена на 300% ціна Спартанів це вже не "корисне". Це пряма шкода країні. Брехня у відповідь, що "життя солдата безцінне, переплатити можна і в 3 рази" - це цинічна хуцпа. Бо броньовик закуплений в 3 рази дорожче - це 2 інших не закуплених броньовики. Які можна було б купити, якби покупець купляв їх по нормальній ціні. І в результаті 2/3 наших безцінних солдат, які могли б мати броньовики, не отримають їх, бо безтолковий "волонтер" розбазарив народні пожертви.

...Або може і гірше: намагався розікрасти разом з єрмачками.

Так от, після цієї історії не існує "Притули-волонтера". Є чергове безтолкове "Нове обличчя" розрекламоване каналами олігархів. Придворний "волонтер". Політик, якому чиясь могутня рука робить ім'я на темі волонтерки.
    Ну або гірше: "Притула-аферист".
    Якщо з'ясується, що питання не в безтолковості, а в долі.

Ну а з 2019 року і часів "Голосу" роль Притули у суспільстві така ж як у іншого відомого обличчя - вакарчука. Торгувать таблом, толкать правильні речі. І розпорошити голоси антиолігархічнох опозиції на виборах. А потім здатися без бою.
    Ці наймані обличчя і з завданням впоралися.
    Тепер мають інше завдання: дискредитувати волонтерський рух і на його хвилі стати новими парасюками коломойських-пінчуків.
    Як раз через цей шахер-махер останніх ми тепер і змушені збирати з миру по нитці на броньовики замість влади і бюджету.

П,С. І так. Після війни ми маємо саджати всю цю мафію. Хоч і 20 років на це піде.
    Джон Сміт

5. IMG_20221110_175254_735.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. "Скільки коштує життя солдата" - пафосно вопрошає збаражзька залупа на сторінках фейсбуку.Ну як би то попроще.Наприклад,сотня аптечок за людські гроші може врятувати не одне життя.Так? Так.А ти бігборда вхуярив.Ціна солдатського життя - бігборд,чувак.Біг.Борд.

7. Gyppsy

Сергій Притула

773, 774, 775, 776, 777.
    Пекельні тачки поїхали помагати хлопцям на Сході та Півдні робити Боже діло.

Евакуація поранених, перевезення персоналу, довезення БК, виконання операцій - на це все потрібен транспорт.

Особливо він втрачається під час наступальних дій, так що давайте піднажмем

Дякуємо усім, хто донатить Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation, працюємо разом до Перемоги!

https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page

8. Gyppsy

Сергій Притула

Сьогодні день, коли серце наповнене любов’ю та радістю, а очі наповнені сльозами!
    Херсон вільний!!!!

9. ТАКЕ ОТ "ЄДНАННЯ"

От так і буває. Ти пишеш про успіхи ЗСУ на фронті, а керівник штабу партії Притули порівнює нас з ворогами. А чого забув ще згадати Погребиського, Петрова, Прозапаса і мене? Тому що ми прямо зараз на фронті? А чому забув Гліба Бабича і Юрія Каракая? Бо вони загинули?

Ну, Софію Федину, яка волонтерить для ЗСУ, в багні виваляти ж совісті вистачило...

Гидко, хлопчики і дівчатка, просто гидко. Мене регулярно закликають до єднання. Мене регулярно закликають відсунути політичні вподобання, бо Україна поднад усе. І я, хай йому грець, справді намагаюся так поводитися.

Я не глузував з теми ціни "Спартанів". Я взагалі промовчав на новину, що Сергій Притула не директор Фонду Сергія Притули, тобто він не має права підпису і не несе юридичної відповідальності за витрачання коштів фонду свого імені.

Вже повірте, я міг би поставити ду-у-уже багато питань і всмак познущатися з теми. З багатьох тем. Але я мовчав. Бо - єднання патріотичних сил. Бо - все для спільної мети.

А у відповідь - от таке.

Я навіть не питаю, звідки береться ця печерна ненависть прибічників Притули до Порошенка. Все старе як світ. Типове неприйняття успішної людини і всієї буржуазної системи особами захопленими суто українським тяжінням до соціалістського лівацтва, помножене на юний молодечий максималізм. Типове українське "він поганий бо він гетьман!" Які там, успішні бізнеси, досвід керування, та уміння домовлятися? "Ми йдемо - попереду вогонь!" "Ми наш, ми новий мір пастроім і всєх любві там удастоім". Таке вже тисячу разів було.

Москва обмежує незалежність України, але протосоціалісти-запорожці воюють не з Москвою, а з Дорошенком та Мазепою. Більшовики і білогвардійці шматують Україну, але петлюрівці захоплено розгортають в українському війську боротьбу з гетьманцями. Все б добре, якби не деталь, ватажки такої от боротьби з "осоружними гетьманами" ставали ким? Брюховецькими. Галаганами. Кочубеями - аж до того що був канцлером Російської Імперії.

Вся історія України свідок, ті хто повалили гетьманів, вірно служили царям. А починалося все з того самого, з правильних слів і лівацьких гасел та з апеляцій до абстрактної справедливості. Яка для кожного своя.

Це наше прокляття від давніх давен і лише зараз на щастя, ми його позбуваємося. Крок за кроком.

Але хай там як. Є речі які спільні у багатьох патріотичних сил. Інтеграція до Європи. Демократія. Верховенство права. Культурне відродження України. Чи можна єднатися навколо цих гасел? Відповідь, навколо них треба єднатися.

І Петро Порошенко не раз пропонував об'єднання демократичним силам. Навіть Зеленському пропонував. Що у підсумку?

Зелена влада розвернула репресії проти телеканалів, що підтримують Петра Порошенка. А інші демократичні сили... Ну ви бачите що пише керівник штабу Сергія Притули.

Нікого не хочу засуджувати. Просто хай відповістять на питання. Їм єднання треба? Чи за всяку ціну відгризти у ЄвроСолідарності голоси? Їх Україна цікавить, чи власна влада? Вони єднання хочуть, чи масової політичної капітуляції порохоботів? Нам не треба відповідати. Собі хай відповістять.

Прикро це. Ми могли б спільно працювати на єдину мету. А замість того маємо постійно відбиватися, від влади і від тих з кими мали б бути союзниками.
    FB_IMG_1668262143432.jpg

https://www.facebook.com/1000442610...bGgDwFxNq1SvnACNeKdfk7ZuKA3R8899xpzcT9TvWA3l/

10. Gyppsy

Сергій Притула

IMG_20221112_193634_474.jpg

Антонівський міст. І хлопці з Одеського ТРО, 126 бригада, розсікають на нашому пекельному пікапі;))))

Історичні дні. Дякуємо всім нашим Силам Оборони!

Херсон - це Україна!!

11. А притулівські пікапи вміють літати? А я і не знав.

Чомусь підозрюю, що тут фотки такі ж як з Байрактарів!?

12. Ой, як "невдобно получилося" - не можна ж так відверто своїх вигодуванців та шавок палити. Подоляківські засипали фейсбук скаргами на допис, у якому було скопійовано текст про негідну поведінку шавок Притули. Сам він старанно зберігає красиву, вимушено усміхнену мордашку, а підлеглих нацьковує крити противників Зеленського останніми матюками. та стаття була не про москалів, навіть не проти Зеленського й опи, а лише проти орків-притулят. Але ботоферма запрацювала (в притулиних таких потужностей нема). То що, пане Єрмак-Подоляк, "сваіх нє брасаєм?" Далі просто скопіюю свій текст на фейсбук зз цього приводу:
    =====
    І що це було?
    Я вчора передрукував чужий, але влучний допис про політичні шахрайства найнятого Банковою кишенькового волонтера й керованого псевдо-опозиціонера Притули. Очікував, якщо чесно, лавини скарг на інший учорашній допис, де зачепив і Зеленського, та його чорного рота - Подоляка. Але, виявляється, що в Притулу вони вклали стільки ресурсів та праці, щоб розкрутити його на противагу Порошенку, що навіть забули про свого Зеленського й помчали рятувати свою останню надію на дерибан патріотичного сегмента суспільства.

Масові, згенеровані ботами Подоляк, скарги та ймовірні домовленості між подоляківськими та їхніми колегами з ольгінських, які мають вплив на рашистських модераторів нашого сегменту фейсбук, зробили ніби своє - мені прилетіла вісточка, що я не можу ні писати, ні коментувати на 28 днів. Щоправда, я після цього спробував опублікувати нейтральне відео. І воно пройшло. Щось технічно зазбоїло в цьому рашистсько-малоросійському брудно-зеленому механізмі. Але все одно, як виявилося, тіньовий бан мені вже влаштували пару днів тому (заднім числом, бо я вчора заглядав у історію, там 12.11 усіх цих неідентифікованих обмежень не було!)

Зрештою, якщо й повністю тут заблокують, особливо сумувати не буду - до фейсбука давно ставлення, як до квартири, в якій "квартирували" окупанти - ніби й треба відмивати та повертатися жити, але відчуття бридливості зберігається. В мене постійна локація - телеграм.
    https://t.me/putch111/25423?single

13. Нема ні спартанів, ні контракту, ні грошей, ні розслідування дбр, ні арешту, ні хуя. І нарід з'їв. Фантастика

А 352 млн грн зібраних на дрони-камікадзе - місяць пройшов і 0 дронів

Під наступну з/п, то значить числа 8-9 грудня прибздула знову вирине зі збором на якусь вундервафлю. І бидло 73% понесе! Будуть носити так, як носять всі адепти будь-якої тоталітарної секти. Від дітей відриватимуть і нестимуть. Розумово недієздатні істоти...

14. Gyppsy

Сергій Притула

IMG_20221114_102948_394.jpg

Херсон був, є і буде Україна

Вкрай важливо, що на звільнені території максимально швидко повертаються українські бізнеси, сервіси, волонтери. Ми у Фонді сповідуємо цей принцип, і наші вже працюють цими днями на Херсонщині.

Цивільне населення після кількох місяців окупації особливо потребує підтримки і розуміння того, що ми єдині і готові разом наслідки присутності росії в їхніх домівках.
    Наш гуманітарний напрямок підготував вантажі для херсонців і, як зазвичай, одними із першими заїхали в деокуповане місто. Перші 4 тонни допомоги вже поїхали. Продукти, засоби першої гігієни та, головне, розуміння того, що вся Україна тішиться разом із ними.

Разом з речима першої необхідності ми підготувати для людей у Херсоні листівки зі словами підтримки та зібрали для них найнеобхідніші контакти для відновлення документів, пошуку рідних, отримання психологічноі допомоги ❤️

Україна повертає своє Великими зусиллями і дорогою ціною.

Працюємо далі для України!

15. Так місто закрите для в'їзду?

16. Gyppsy

Мусет нє

17. IMG_20221114_081755_306.jpg

18. Gyppsy

а де твій аватар? :)