Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, чо ти так переймаєшся чужими грішми? :)))

2. Циган, це не чужі гроші. Це гроші, вкрадені у людей, які хочуть допомогти армії, але яких обманюють, користуючись їх вірою в ЗСУ.

3. Gyppsy

Міську-поц, невже ти вважаєш себе мудрішим за людей, котрі донатять на Притулові проекти?

4. Good man

Good man Обычный человек

Человек заботится об общем достатке украинцев. Когда они жертвуют аферисту, то меньше едят, хуже едят. Весело от этого только такому чмырёнышу, как ты.

5. Я не розумніший, просто у мене більше інформації що відбувається насправді.
    Так як і в 2019 я розумів що відбувається і до чого це призведе.
    Нажаль, я був правий.

6. Gyppsy

Міську-поц, я бачу, скільки і звідки у тебе інформація :)))

Міську-поц, все буде добре.

7. Цікаво, а ті, хто купилися на рекляму і не
    припиняють "в воздух чепчики" кидати ,
    плакати від умілєнія ...
    вони ще пам"ятають ,
    як Льоня Голубков( " я не халявщик - я партнер!!") з дурнуватою посмішкою
    вербував стадо до МММ?
    FB_IMG_1667491826564.jpg

8. Циган, ти теж лохотронщик?

FB_IMG_1667492030192.jpg

9. Колись історики напишуть про епоху Зеленського, що це була епоха Великого Нахабства.

В Україні крали при всіх президентах. При одних більше, при інших менше, але ніколи ще не крали так нахабно.

10. Gyppsy

Міську-поц, та шо ти переймаєшся тільки Притулою :)))

Ти би для різноманіття поцікавився волонтером Порошенком ;)

11. В Україні крали при всіх президентах. При одних більше, при інших менше, але ніколи ще не крали так нахабно.

12. Gyppsy

Міську-поц, це ти говориш за волонтера Порошенка?
    От бачиш. А ти береш і кажеш :)))

13. Gyppsy

Сергій Притула

Ніхто!

Ніколи!

НАС НЕ ПЕРЕМОЖЕ!

Бо ми - українці!

А це означає, що для нас немає слова «неможливо»!

1,5 доби за які ми знову перевертаємо світ догори дригом!

І знову перевиконуємо план))))!!!

Збір закрито!

Низький уклін усім, хто долучився!

Подробиці у відео.

Працюємо, панове!

https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page

14. FB_IMG_1667492030192.jpg

15. Gyppsy

Ну і шо, шо Арахамія? /Якщо це правда/

Міську-поц, ти вище копіпастив про те, що Порошенко не проти ввійти до Притули в спілку. Чого б це? :)))

16. FB_IMG_1667499299143.jpg

• Смішно Смішно x 1
  17. Zalman Shuher ©

"Притула знов розводить лохів..."
    Оголосив збір 200 млн гривень, яких типу вистачить лише на 50 боровичків СПАРТАН (FV103 Spartan). Тобто начебто їх продають по 4 млн гривень за один. Для простоти підрахунку можна вважати, що їх ціна, заявлена Притулою, складає 100 тисяч євро.
    Але...
    насправді ця техніка коштує менше 30 тисяч євро.
    Не вірите?
    Ось посилання
    https://cutt.ly/fNSlSlM тут пишуть про 25 000 фунтів
    https://cutt.ly/6NSzpf5 тут пишуть про 29350 євро
    якщо вже і цьому не вірите, то скористуйтесь пошуком у гугл і перевірте самостійно. Ось вам навіть запит готовий "FV103 Spartan price"
    І тепер ви досі вважаєте Сірожу "чєсним парнєм із народа" який "дєлаіт так многа для пабєди".

PS. Можно приехать в Англию и купить " Spartan" и другую технику , которую Минобороны списала и продает всем желающим.
    https://tanks-alot.co.uk/product/fv103-cvrt-spartan-2/
    Аферистов здесь не любят. Я уже передал инфо в Минобороны Великобритании, что пытаются обмануть украинцев с закупкой подержанной военной техники.
    Будем подождать и посмотреть. Вроде когда он деньги собрал на Байрактары , и турки бесплатно отдали два, мог же купить еще два за собранные деньги? Мог, но не купил, зато вложил в туфтовый спутник студентов, ну типа фильмаскопа в детстве, который уже вышел из строя, и пора собирать деньги на ремонт.
    Украинские военные имеют доступ к спутниковым снимках с разрешением 15 на 15 см, и получают их бесплатно, максимум за 20-30 минут от союзников.
    Эх, без лоха и жизнь плоха.
    Пару дней назад обратились ко мне уважаемые люди из Украины проверить одну английскую организацию, якобы предоставляющую финансовую и военную помощь Украине.
    Всякие там звания "блатные", сэры, пэры, сайт красивый, под солидную организацию " косили".
    https://bofu.uk/home
    Пару звонков друзьям в Лондоне, и уже полиция выехала к аферистам в арендованный офис в центре Лондона, МВД отберет паспорта у организаторов , чтобы не могли выехать за границу . Скорей всего посадят английских аферистов, а может и тех, кто за ними стоит.
    Интересно, Притула не собирается в Англию?
    Сообщите, если что.
    Глобус круглый.

18. Є такий волонтер як Назар Смик, котрий зробив калькуляцію і в нього в нього вийшло, що Spartan коштує 37 тисяч доларів, а не 100:

"200 000 000 гривень за 50 Спартанів.
    200/50 = 4 000 000 гривень 1 Спартан.
    4 000 000 гривень = +- 100 000$
    Ціна 1 Спартана з обслуговуванням 29500£ = +- 33000$
    Доставка Спартана - 2000€ до Польщі, 1500€ з Польщі
    Ціна імпортного Спартана в Україні = +-37000$

Це що за такі комплектуючі за 63000$ йдуть у комплекті з Спартаном? NLAW чи що?"

PS: Ось посилання, де пишуть що такий браньовичок коштує 25 000 фунтів. На іншому сайті оголошень можна знайти за 29350 євро
    IMG_20221103_145916_022.jpg

19. Good man

Good man Обычный человек

По имеющейся у меня информации, Притулу сейчас будут если не топить, то гораздо меньше рекламировать. Пишу это для фиксации, сбудется или нет. Ждём.

а де твій аватар? :)