Сергій Притула Завдяки усім небайдужим людям, які своїми коштами підтримують роботу нашого фонду, ми змогли прикупитись цього тижня наступним: 4 комплекти Matrice 300RTK 81 дрон DJI Mavic 3 Fly More Combo 50 бензинових генераторів 2.5 кВт Veta VT350 500 планшетів з картою пам’яті Lenovo Tab M8 25 портативних зарядних пристроїв Premium Power 500 42 захищених ноутбуки Getac 20 інверторних генераторів 20 портавтивних зарядних пристроїв Premium Power Загалом приїхало добра на суму 13 541 805 грн!! Ми щиро дякуємо усім, хто доклався до цих придбань і вже доправляємо цю допомогу до наших захисників, згідно попередньо отриманих заявок! Працюємо далі!!! Рахунки активні, долучайтесь! https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
Сергій Притула “Пекельні тачки” на зв’язку Сьогодні трохи більше про колеса нашої армії: порахували, що ми продовжуємо передавати у військо 2-3 машини щодня. З 21 вересня і до сьогодні на фронті від нас із вами ще +108 машин. Найбільше серед них пікапів та позашляховиків, але із цікавого за цей час було: + 8 баггі, які допомагають мобільним групам. А деякі навіть працюють над евакуацією поранених! + 6 Peugeot P4 military - легкі позашляховики, які використовувалися у французькій армії + 2 тягачі MAN TGX, які допомагатимуть у транспортуванні важкої техніки + 2 пікапи з бронею та станками під ДШК + 14 повноцінних медичок, які рятуватимуть життя поранених Машини — постійна потреба армії, тому не забувайте про напрямок “Пекельні тачки” на нашому сайті: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
Сергій Притула піариться + 10 «шведів». Перевалили за 750 транспортних засобів придбаних для війська з 24.02. Працюємо далі! https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
І чому мене не дивує удосконалення методів сучасних шахраїв ? ...роззявлені пащеки, руки тягнуться відслинити з гаманця ...і вдоволені мармизи наперсточників : о! працює !!
І чому мене не дивує удосконалення методів сучасних шахраїв ? ...роззявлені пащеки, руки тягнуться відслинити з гаманця ...і вдоволені мармизи наперсточників : о! працює !!
Стерненко Фонд Сергія Притули збирає на британські БТР «Spartan». Планують закупити 50 машин. Збір триватиме з 2 по 8 листопада. Резвізити: ПриватБанк: https://cutt.ly/mNArQQB МоноБанк: https://send.monobank.ua/jar/4oHMTF2ER2
Фонд Притули Настав той день, коли знову маємо згуртуватися і дуже потужно підсилити нашу армію. Тому мегазбір оголошуємо відкритим На що збираємо? — На 50 британських бронетранспортерів Spartan, які вже чекають нас на складах у Британії! Скільки треба грошей? — Вся партія обійдеться у 200 мільйонів гривень. Скільки маємо часу? — Мало: лише тиждень — з 2 по 8 листопада. Чому Spartan? — Бо це конче треба нашій армії! Spartan - гусенична броньована техніка, без якої важко буде перемагати в умовах дощів, багнюки та майбутніх снігів! Важливо ☝️ Всі 50 Spartan-ів вже чекають нас і дуже швидко опиняться в Україні, та поїдуть у наші бригади! Не можемо упустити таку можливість! Треба брати! Рахунки для збору: ✅ ПриватБанк: https://cutt.ly/mNArQQB ✅ МоноБанк: https://send.monobank.ua/jar/4oHMTF2ER2 ✅ Paypal serhiy.prytula.kyiv@gmail.com ✅ Перекази по Україні ▪️БО Благодійний фонд Сергія Притули ЄДРПОУ 43720363 Призначення платежу: «Безповоротня благодійна допомога» UA123052990000026004046716119 ✅ SWIFT перекази з-за кордону ▪️SWIFT in US dollars (USD) BENEFICIARY Serhiy Prytula Charitable Foundation IBAN UA903052990000026001026709343 ▪️SWIFT in euros (EUR) BENEFICIARY Serhiy Prytula Charitable Foundation IBAN UA873052990000026009016707067 ✅ Криптовалюта Bitcoin гаманець bc1q8wx68f0v54s5whafyfcrc5hv6ad544v7csp03r ETH 0xfc0b52E020223c98a546F814cdA6d7872D74b386 USDT (TRC20) TXWij58sQniqy2jtF8QE5xSX2zLQ5YMhUa ✅ Переказ через будь-який термінал EasyPay по всій Україні у розділі «Благодійність» чи ввівши назву нашого Фонду
У фб дві новини в стрічці: - Фітнес-тренер і подруга очільника Дніпропетровської ОДА з початку повномасштабного вторгення отримала 1.5 мільярди гривень на ремонт та експлуатацію доріг в області. - Сергій Притула збирає в людей 200 мільйонів на спартани. Дякую, дуже дякую.
Порошенко придбав буржуйки, через місяць Притула придбав буржуйки. Порошенко придбав Спартани, через місяць Притула оголошує мегазбір на Спартани. Лайфхак, якщо ви хочете знати, який буде наступний мегазбір, подивіться, що зараз купує Порошенко.
Сергій Притула Ох і деньок був! Поки ви задонатили 100 мільйонів на БТР Spartan, ми за один день закрили 25 запитів від наших захисників Хлопці з Дніпровського штабу поїхали відразу на 3 напрямки: на Миколаївщину, Харківщину і на Донеччину. ▪️ 25 підрозділів отримали 173 одиниці техніки та спорядження. Серед яких: ▪️ 33 дрони ▪️ 9 генераторів ▪️ 18 планшетів + 18 чохлів до них ▪️ 37 одиниць електроніки ▪️ 20 рацій ▪️ 2 буржуйки ▪️ 3 одиниці оптики ▪️ 30 бронежилетів та шоломів ▪️ 3 машини Дякуємо нашій команді і звичайно вам, українці! Непереможні, коли об’єднані
Знаєте, а я не бачу проблем в тому, що Фонд Сергія Притули заходився збирати гроші на БТРи "Спартан". Навпаки. Я бачу тут багато плюсів. По-перше, Притула закуповує "Спартани", такі самі які раніше закуповувати почав Фонд Петра Порошенка. Тобто Притула підтверджує, це дуже гарні БТРи. По-друге, Притула зараз не може закупити БТРи в Британії. Фонд Притули на це відповідної ліцензії не має. Британської ліцензії, а її оформлювати то ціла історія. Тобто логічним для Притули буде запропонувати Петру Порошенко провести закупівлю спільно. Я ж правильно розумію? Ідеться про те аби допомогти фронту, а не аби доказати хто крутіший? А ціна? Та по підсумку глянемо за скільки Притула купить БТРи, за умови що кошти він збирає уже зараз. Може зекономить і купить ще щось корисне. Як супутник. Моя позиція проста. Під час війни, я вітаю кожного хто допомагає війську. Думаю волоньери мають об'єднувати зусилля за потреби. Тому нічого не бачу поганого якщо Притула звернеться за допомогою до Порошенка.
По-перше, Притула закуповує "Спартани", такі самі які раніше закуповувати почав Фонд Петра Порошенка. Тобто Притула підтверджує, це дуже гарні БТРи. По-друге, Притула зараз не може закупити БТРи в Британії. Фонд Притули на це відповідної ліцензії не має. Британської ліцензії, а її оформлювати то ціла історія. Тобто логічним для Притули буде запропонувати Петру Порошенко провести закупівлю спільно. Я ж правильно розумію? Ідеться про те аби допомогти фронту, а не аби доказати хто крутіший?
️У Сергея Притулы крупные кадровые проблемы. В последнее время его окружение все чаще попадает в скандалы, в которые затягивают самого Притулу. Бог с ним, мы не обращали внимание на выходки госпожи депутата Алины Михайловой, которая сперва по глупости попалась на продаже имущества добытого путем мародерства, а после оказалась фигурантом достаточно грязного ДТП. Но вот история с закупкой броневиков "Спартан", это уже камень в огород самого Притулы. Анатолий Шарий обвинил Притулу ни много, ни мало в воровстве части собираемой суммы. Мы понимаем, что испанский блогер Шарий, это источник невысокой достоверности. Однако его слова нам подтвердили военные эксперты, к которым мы обратились. Сумма, заявленная Притулой, больше чем в два раза превышает рыночную стоимость "Спартанов". И еще. Чтобы купить бронетранспортер в Англии, нужно иметь соотвествующую английскую лицензию. У Притулы ее нет и когда она будет - неизвестно. Это Англия, получить там что либо, задача не из простых. ♂️Понятно, что не сам Притула договаривался о броневиках. И не сам Притула оговаривал цену, тем более не имея лицензии. Цену ему назвали люди которые занимаются вопросом. И очевидно, эти люди уже воруют на имени Притулы. Зеленского можно обвинять во многом. Но за оборотом денег в своих структурах он всегда следил тщательно. Притула эти вопросы пустил на самотек. И вот результат. И это Притула еще не включился в серьезную политическую борьбу. https://t.me/pecherhill/808
Цікаво, а ті, хто купилися на рекляму і не припиняють "в воздух чепчики" кидати , плакати від умілєнія ... вони ще пам"ятають , як Льоня Голубков( " я не халявщик - я партнер!!") з дурнуватою посмішкою вербував стадо до МММ?