Айтішники вірять Притулі. Довгий час ми не публікували новин про нашу підтримку Україні. Якщо коротко – ми не сиділи, склавши руки. З початку безпощадного вторгнення росії в Україну, наша українська команда у тісній комунікації із штаб-квартирою та при неймовірній підтримці колег по всьому світу зібрала близько 2 млн. 400 тис. грн. на гуманітарну допомогу Україні. Ми вирішили приєднатися до ініціативи Сергій Притула в Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation #NEST і допомогти окремій багатодітній сім’ї у виробництві і встановленні повноцінного для життя модульного будинку. Проєкт вже запущений і скоро ми поділимося звітом. Решту донатів ми направили у #Міністерствосоціальноїполітики для забезпечення гуманітарної допомоги тим, хто цього потребує в першу чергу. А ще в нас в роботі зараз є ще один не великий благодійний проєкт, який вдалося запустити завдяки неймовірній підтримці наших колег із Чехії, Німеччини та України. Обов’язково також скоро поділимося результатами. Віримо в Україну! Віримо ЗСУ! Віримо в Перемогу! Разом – ми непоборні! #swomies #weareone #supportukraine #standwithukraine
Сергій Притула піарить свого колегу Кожного дня волонтери нашого Фонду вирушають із допомогою до підрозділів по усій лінії фронту. І немає для нас більшої радості, коли дистанція від нашого логістичного центру до отримувачів допомоги, додає нам кілометражу на 10-20-50 кілометрів. Військо йде вперед! Крок за кроком! А разом із ним йдуть волонтери! Керівник військового напрямку нашого Фонду Роман Сініцин передає вітання з Харківщини! А щоб нашим волонтерам було що возити нашим захисникам, прошу небайдужих завітати ось сюди: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page Репост - це теж допомога! Працюємо, панове!!!
Сергій Притула піарить Андрія Макогона Андрій Макогін, старший лейтенант, командир взводу управління протитанкового артилерійського дивізіону 24 ОМБР. У 2015 році був мобілізований, відслужив рік, підписав контракт на 6 місяців, звільнився. От з 24 лютого 2022 знову в армії. Родом зі Львова. До початку повномасштабного вторгнення працював технологом на фермі, яка вирощує бройлерів. Під його опікою було до мільйона курей. До останнього сумнівався, що буде повномасштабна війна, а ранок 24 лютого почався з повідомлень від знайомих: “А я ж казав, що буде повномасштабна війна!”. Каже, думав, що адекватних причин для того, щоб Росія все ж напала, не бачив. О 7 ранку дзвінок з військкомату, в обід вже був у військкоматі, ввечері - у бригаді. А 2 березня 2022 року Андрій вже був під Бахмутом. Спершу були у районі Попасної, потім - Золоте, Гірське, знову район Бахмуту. Нині 24 ОМБр ім. Короля Данила боронить південь України. Найважчим за весь період було - втрати: загиблі, поранені - зараз їх було багато і це справді важко. “Різниці між тією війною, яку бачив у 2015-16 рр і тим, що є зараз немає - ворог один і той самий. Просто тут вони вже більш нахабні. Все те саме, що було, але набагато жорсткіше. Зараз за місяць прилітає десь стільки ж, як за весь 2015-2016 роки разом взяті. Є моменти, звичайно, де зараз простіше: наприклад, налагодити комунікацію з людьми у підрозділі. Вони знають, що я вже маю досвід бойових дій, більше довіряють. - каже Андрій. Важко зараз - це перелаштуватися з домашнього ладу на військовий - місяцями бути на війні і не приїжджати додому, важкувато. Ще бригада наша вже більше року без ротацій. Кожен день, як день бабака - все одне і те ж саме. Це трохи тисне. Хоча ми і гарно налагодили побут, хороші хлопці поряд. Але війна - це війна, мусимо працювати і перемагати” Через наш фонд ви допомагаєте і Андрію та його підрозділу у тому числі. Тому не забувайте про донати на підтримку армії: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
Хуцпа як вона є. Андрій заперечити не зможе, він воює і не сидить в інтернеті. А ось лохам чергова локшина то що треба.
Сергій Притула піариться У мене є три категорії людей, які шматують моє серце: - вороги, які вбивають наших людей! - внутрішні вороги, які вбивають нашу єдність! і - діти, які різко подорослішали!!! Я вже задовбався виплакувати свої очі після кожного приходу цих ціпляток до нашого фонду! Їм 5-7-9-13 років!!! Вони продавали у своїх містах лаванду, солодощі, лимонад, печиво, плели і продавали браслетики з бісеру, співали українських пісень, грали на гітарі чи саксофоні, грали в шахи і шашки, збирали гроші у скриньку на вході у школу замість подарунків для вчителів на 1 вересня, продавали набори патріотичних значків з пластиліну, збирали кошти на дитячих блокпостах. Софія, Валерія, Діана, Анастасія, Софія, Діана, Марія, Катерина, Наталя, Андрій, Станіслав, Марія, Саша, Юлія, Тимофій, Крістіна, Аня… Сумарно, за останніх 2 тижні ви принесли на фонд 600 000 гривень! І це тільки те, що я застав!!! ЗСУ не захищають українців вибірково! І тому мені зараз вкрай легко відповідати іноземним журналістам на запитання: «Як ви ставитесь до того, що ваші діти збирають кошти на вбивство?» Наші діти збирають кошти на те, щоб вижити!!! Бо у нас є лише одна сила, яка зупинить абсолютне зло - це ЗСУ!!! І, слава Богу, навіть діти це розуміють! Мене регулярно підіймають на кпини через те, що я часто плачу під час контактів із дітьми, які жертвують на Армію! Я бажаю кожному з таких хейтерів пропустити через серце те, що я пропускаю кожного дня! Я і далі блокований алгоритмами ФБ, тому цей допис не побачать стільки людей, скільки мали б. Але я, як мінімум, вибалакав це перед суспільством! Діти, ДЯКУЮ ВАМ!!!! А ось тут для дорослих: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
Фонд Притули Одні допомагають армії, інші — підтримують населення! З 1 червня по 31 серпня гуманітарний штаб нашого фонду доставив допомогу 197 865 людям. Дякуємо кожному бізнесу і благодійній організації, які звернулися до нас та допомогли підтримати українців на деокупованих та прифронтових територіях! За ці три місяці відбулося безліч поїздок, завдяки яким 146 414 дітей, дорослих та стареньких отримали гігієнічні засоби та продукти. 25 липня разом зі спілкою однодумців “ПОРУЧ” наші волонтери провели захід для дітей-переселенців, щоб допомогти їм відволіктися та знайти нових друзів. Також, обʼєднавшись ми доставили три гуманітарних вантажі в Авдіївку — місто, що знаходилося під обстрілами 8 років тому та зараз знову потерпає від армії рф. Для нас важливо допомагати дитячими центрами, якими ми опікуємося від дня заснування фонду в 2020. У серпні наші волонтери доставили продукти, обладнання та гігієнічні засоби у Ладижинський інтернат, де перебуває 116 діток-інвалідів. Праця українських лікарів та наших волонтерів дозволили надати медичну допомогу 51 451 людини. Військово-медичні клінічні центри отримали плзамозамінники, антибіотики, препарати для індукції анестезії та інші медикаменти від нашого гуманітарного штабу. Ми готові надавати допомогу, допоки це буде потрібно людям. Непереможні, коли об’єднані
Охуïти. Ото стрижка лохів у відкриту. Вони вже навіть не пишуть на що збирають. А дехто по копійці не може зібрати на колеса та шкарпетки. View: https://twitter.com/igorlachenkov/status/1568551329676541955?t=81g4mNIFoHg9wzASHWuF9w&s=19
https://sensatsiya.com/shou-biznes/...-dytynu-olgy-freimut-zlatochka-moya-donka?amp Сергій Притула привселюдно визнав своєю позашлюбну дитину Ольги Фреймут: “Златочка — моя донька” Звісно, це був лише жарт, але велика частина фанатів зірки прийняла його на віру. Плітки навколо зіркового дуету почали набирати обертів. :
Сергій Притула Прості речі, які рятують життя - це про тактичну медицину. Бо мало просто мати класну аптечку, треба ще вміти користуватися їх вмістом. Тому команда інструкторів фонду регулярно виїжджає до військових, проводить теоретичні та практичні навчання відповідно до протоколу ТССС AC та алгоритму MARCH, перевірених часом та застосуванням на війнах. Важливо, що після проведення тренінгів ми забезпечуємо всіх його учасників індивідуальними аптечками IFAK та засобами захисту. ✔️Тому, якщо вашому підрозділу потрібен тренінг, напишіть нам. ✔️Якщо ви вже проходили тренінг від наших чи інших інструкторів, перебуваєте у зоні бойових дій та потребуєте аптечок, залиште запит за посиланням: https://spcf.erp.co.ua/. Підготуємо і передамо вам у найближчий час. ✔️Якщо ви хочете долучитися до допомоги з тактичної медицини, ми і наші воїни будемо дуже вдячні: https://bit.ly/3U1Uygj ▪️На фото один із курсів, які наші інструктори провели через тактичні завдання з імітацією реального бою.
Притула піарить колегу Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation 1 год · Віталій Глагола - наш координатор Пекельних тачок по закарпатському напрямку. Сьогодні ми вітаємо його з днем народження Із 620 машин, які вже закупив наш Фонд для військових, щонайменше 200 машин куплені і доставлені саме зусиллями нашої ужгородської команди волонтерів, яку очолює Віталій. Людина, яка невтомно вишуковує у Європі, купує, везе через кордон, вистоює у чергах, довозить із Закарпаття до Києва і передає в руки Київської команди машини з усіма документами. А ще він майстер фотозвітів з нашими пекельними тачками на фоні Карпатських гір Дякуємо тобі щиро!
Діючий депутат Київської Місьrої Ради займається мародерством і погрожує вішати українців. ----------------------------------- Завдяки супутнику претули, Маліна змогла розгледіти і привласнити годинник мертвого Ваньки. А ви кажете шо хуйовий супутник... (@FOP_JSS) ----------------------------------- + 2 скріна для тих, хто не знав чи забув хто така ця Аліна Михайлова (Маліна). Ага - та сама, що за "Живчик" готова вилізувати дупу "найвеличнішому".
Питає друг з передової,- Де можна глянути знімки з супутника притули? Р.С. Тут радять подзвони Хомутиннику... він керує спутником. Сірожа простий менеджер по контактам з лохами.
Передайте медикині, депутаткині, єбланині Аліні Михайловій, шо у дохлих свинопсов ще і коронки золоті можуть бути. І задонадьте притулі не плоскогубці.
Фонд Притули Придбали і починаємо розвозити «польові очі» і ще трохи приємностей доя наших бійців на загальну суму €52 755 Щоб вони краще бачили, куди драпає ворог ✔️25 біноклів Konus KonusArmy 10x50 W.A. ✔️ 25 біноклів Delta Optical Entry 10x50 ✔️ 50 оптичних труб Vortex Viper HD 20-60x85 ✔️ 2000 окклюзійних наліпок Chest Seal ✔️ 1 шолом пілота гелікоптера Щиро дякуємо усім жертводавцям, завдяки яким ми мали можливість закупити все це для наших військових. А також дякуємо команді нашого фонду, яка все це замовляє, обробляє та розвозить! Працюємо до перемоги і для перемоги! Долучайтесь! https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
View: https://twitter.com/dneprlena/status/1569620408311205889?t=h0FarbuwIbEZ8LiXTdculQ&s=19 https://tv.suspilne.media/news/71908
Сергій Притула Я одразу розпочну з подяки усім донорам нашого фонду! Ви даєте нам можливість і далі високо тримати планку у забезпеченні нашого війська вкрай необхідними речами! Також дуже тішуся, що у донорів вже давно зникла ось ця фішка «ай, та шо ті мої пару гривень порішають». Ми з вами вже неодноразово проходили цю тему і знаємо, що не буває великих чи малих донатів. Їх розмір залежить від можливостей. А вони у кожного різні. Але вдячні ми кожному, незалежно від розміру донату! І за саму пожертву, і за те, що вам не байдуже!!! У сьогоднішньому звіті: різноманітна оптика, планшети і трошки медицини! Особливо радий фото #3, бо за такими приблудами дуже велика черга! Ще раз щиро дякую усім! Фото #1 25 біноклів Konus KonusArmy 10x50 W.A. 25 біноклів Delta Optical Entry 10x50 50 оптичних труб Vortex Viper HD 20-60x85 2000 окклюзійних наліпок Chest Seal 1 шолом пілота гелікоптера Загальна вартість: 52 755 € Фото #2 300 планшетів Lenovo Tab M8 для армія “SOS” 300 тактичних захисних чохлів Shaptala 300 карт пам’яті CANUAS 64 ГБ Загальна вартість: 2 130 000 гривень Фото #3 100 приладів нічного бачення JAНNKE DJ-8 1x25 100 кріплень Head mount 100 наочників Eyecup Загальна вартість: 333 050 € Звіт закінчив))! Донатити тут: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page
The New York Times аналізує українське контрнасипання: ... ▪️У серпні на прохання України США активізували передачу розвідданих про позиції російських військ Розвідка показала, що РФ зрушила сили на південь і їй буде важко встигнути повернути війська на північний схід; ... Ой, а як же притуплений супутник? Не допоміг? Ой, як несподівано...