Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А був би людиною...

• Тупо Тупо x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, а чеки на ті нібито тобою куплені люрнети показати можеш?

Я доклався і дальше докладаюся грошинкою, яблуком-грушкою, цибулею, бульбою, консервою, формою, таблеткою, цигаркою...

Свій люрнет я подарував внукові, забирати не пасує. Та він і так не такий наворочений, про який ти брешеш ;)

Зі

Але зате одна моя грошинка літає на орбіті і шле мені знимки :)

Ззі

До речі, Міську-поц, ти написав "двічі виділяли".
    Значить це не ти, а хтось. А ти береш і брешеш :)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я один раз стикався з фондом "Повернись живим". Треба було терміново радіостанції - пару штук. Не буду їх критикувати, але на мій запит попросили написати телефон командира частини, куди є потреба - написав.
    Ну і все... Ще два рази нагадав і вони читали нагадування... :sad: кинувся цього ровера. Нульова поміч:facepalm:. Може вони там десь під хмарами й помагають - не знаю, не скажу. Але от реальний випадок не допомогли. Помогла церква і таки 5 радіостанцій вдалося відправити.:good:

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Циган-поц і брехун.
    Перша - зробила свою роботу під Лисичанськом. Ремонту не підлягала.
    Друга витягувати хлопців з району Бахмута. Поїхала після цього в ремонт в Дніпро. Як завжди - скло, пробитий радіатор. Бампера, крила не рахуються. Був Nissan SVU - стане Нісан баггі.

5. Gyppsy

Міську-поц, ти мені баки не забивай. Чеки де?

6. Gyppsy

Сергій Притула

IMG_20220906_191735_802.jpg

«Народні Байрактари» вже в Україні!

Знайомтесь: Ковінька, Халепа та Трясця.

На кожному з трьох бортів є наліпки зі словами “Народний Байрактар” та із малюнком спеціального орнаменту вишивки, який розробила львівська майстриня. За домовленістю з МО, відео роботи цих пташок будуть спеціально марковані у повідомленнях в соцмережах.

На цьому закінчується одна неймовірна історія про те, як український народ та наші закордонні друзі мобілізували зусилля і за три дні зібрали фантастичну суму на ці три Байрактари.
    А потім виробники розчулились від такого пориву і віддали Україні ці пташки безкоштовно.

Це закінчення однієї історії та початок нової… Адже ми з нетерпінням будемо чекати на відео роботи цих Байрактарів ;)))

Дякую усім-усім, хто долучився фінансово та інформаційно до цього волонтерського збору. Працюємо далі!!!

7. Циган, так я ж лохів не розводжу. Я трачу свої. Ти хочеш щоб я дав тобі номер своєї банківської картки і пін до неї.
    Можу подарувати тобі ґудзика. Пришиєш собі на лобі. В нижній губі дірку вже зробиш сам.

8. Gyppsy

Міську-поц, так я також трачу свої :) . А Притула мені чеки висилає.
    Від інших фондів і волонтерів я чеки і звіти не вимагаю ;)

9. lvivn

lvivn Well-Known Member

Подари мне гудзик татуировщика.:)

10. Шо, поставити клеймо на лоба?
    Старий дід, нечує.

11. Good man

Good man Обычный человек

С байрактарами понятно. Почему нет новостей о спутнике и его реальной пользе? Подсказываю, если из этих новостей мудрый народ случайно узнает про 1 час полёта из 24-х над Украиной, то аферу со спутником будет сложно скрывать.

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Притула зібрав гроші на 3 байрактара, а сьогодні в новинах повідомили, що Туреччина так розчулилася, що безкоштовно передала 3 бпла Україні.
    Що то далі буде?

13. Це не я, це українці

View: https://twitter.com/Morgenlieb/status/1567186290168274946?t=UhvGc7-EpIiCKSBNe73GxQ&s=19

14. хуцпа як вона є
    FB_IMG_1662510746352.jpg

15. Gyppsy

16. Gyppsy

Сергій Притула

Українці, дякуємо кожному за ваші донати у серпні!
    За місяць для підтримки нашого війська ви надіслали на рахунки Фонду та Сергія Притули 259 341 725. 68 грн!

Маленької допомоги не буває, тому не зупиняємося! Загальна кількість транзакцій від вас склала 263 675, найменший переказ був 1 копійка, а найбільший одноразовий донат - 4 млн 831 тис 41 грн. Це все - гроші, які вже перетворилися на допомогу нашому війську на передовій: Харківщина, Донбас, Запорізька, Херсонська і Миколаївські області.

Літо було спекотним і перші одні осені вже показують, що не буде поблажок ворогу, а значить, наші хлопці та дівчата чекатимуть техніку та спорядження від нас із вами!
    Приєднуйтеся: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page і пам’ятайте, що кожна ваша копійка - це ще один забитий цвях у труну русні!

17. "ностальгійно" згадався
    льоня голубков
    Навіщо вигадувати нове
    для обробки мозку лохторату ??
    МММ-нашевсьо!
    --------------
    Прибулець Мрії
    @kotyna_mriyi
    ·
    Куди не зайду онлайн - усюди реклама притули. Навіть на кцапських сайтах для перегляду фільмів(пробач мені, Боже, буваю грішна) – усюди спочатку реклама фонда притули. Бля, скіки ж
    грошей з пожертв людей йде
    на цю НЕСКІНЧЕННУ рекламу, яка заполонила ВСЕ?!

18. Gyppsy

Та то фігня :)

Прибулець Мрії
    @kotyna_mriyi дурницями займається - переймається чужими грішми :)))

19. Gyppsy

Притула піариться :)
    IMG_20220908_202914_450.jpg

Ще трішки «тепла»…

30 тепловізорів Thermal Binoculars Accolade 2 XP50 LRF - 104.820$

7 тепловізійних прицілів Thermal Rifle Scope Thermion 2 XP50 Pro LRF - 26.089$

Загалом: 130.909$

Побіг далі.

Рахунки для донатів тут:

https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page

20. "ностальгійно" згадався
    льоня голубков
    Навіщо вигадувати нове
    для обробки мозку лохторату ??
    МММ-нашевсьо!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)