Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Ви чуєте в ефірі дзвінку тишу
    від придворних волонтерів
    притули
    чьмута
    лачєна
    щодо розкрадання гуманітарки
    єрмаком
    арахамією
    тимошенком ??
    а ніззя висовуватися...
    а може розсмокчеться , устаканиться
    і слідство
    не вийде на них

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Притула вимушений був купити супутник, інакше б чиновники-зебобіки б вкрали гуманітарку.

• Тупо Тупо x 1
  3. Схоже ОП з Притулою вже домовились.
    Я жодного разу не чув від Притули про переслідування бойових генералів, про розмінований Чонгар, про розкрадання "Слугами" гумунітарки.
    Єдине що він любить говорити, це як "ботоферма" Порошенка його ображає.
    Ось така "опозиція" ЗЕ подобається.
    20220904_220639.jpg

Так що джерела Печерського пагорба щось та знають

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Притула існує в політиці для двох причин:
    Забрати голоси у Порошенка, або самому піти в президенти, якщо рейтинги Зеленського впадуть. Його готують олігархи для цієї ролі.

Я не вважаю, що він є волонтер. Все що він робить - це для очікування політичної вигоди. Зле це, чи добре?
    Ну це, як гречка перед виборами, тільки в більш сучасному стилі, бо гречка вже проїлася.

Що до супутника - не можу нічого сказати. Я не знаю, чи від цього є користь. Всі дані, які нам були потрібні з військового супутника давав нам Пентагон, а супутник, який придбав Притула - не є військовий, а це специфіка.

Далі, я не впевнений, що Притула взагалі щось купляв. Річ то така, що сьогодні не перевіриш, руками не торкнешся. А 600 лямів - сума досить спокуслива.

От в чому я переконаний точно, то це те, що Притула, який збирав в людей гроші на безпілотник, не мав жодного права витрачати їх на те, що він сам собі придумав. Це є крадіжка. Якщо ти жертвуєш гроші на церковну браму, а церква витратила гроші на церковні двері, то це є крадіжка. Якщо держава виділила гроші в школу на столи та крісла, а школа закупила компютерів, то це кримінал і називається це "нецільове використання коштів". І ще одне, може хтось мені пояснить. Притула збирав гроші на безпілотник, але турецька фірма вирішила подарувати безкоштовно. Запитання: А ЗСУ ніяк більше безпілотників не потрібно? Що б сталося, якби таки купили ще один безпілотник? То було б зле? Назвіть хоч одну причину, чому Притула не купив безпілотник. Чому? Хто дав право Притулі розпоряджатися чужими коштами?

• Тупо Тупо x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Притула закохався :)

FB_IMG_1662360862526.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

І його першій жінці, яку він ніби бив - так кажуть злі язики.

• Тупо Тупо x 1
  7. Gyppsy

Що до супутника - там все зроблено нормально.
    Screenshot_2022-09-05-10-21-06-24_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

8. Good man

Good man Обычный человек

Ты знаешь моё отношение к тебе, но сейчас я действительно хочу достучаться до твоего разума. Прочитай и задумайся над сказанным ниже, не спеши отказаться от моих слов только потому, что мы не являемся друзьями на форуме.

Объясняю ситуацию со спутником доступно для тех, кто не желает видеть очевидное. Купленный спутник не находится на геостационарной орбите, а всего лишь пролетает над Украиной. Ещё раз - да, это именно то, что я хочу сказать, он "видит" территорию Украины всего час в сутки, а потом 23 часа "разглядывает" остальной мир. Любому старшекласснику ясно, если ты реально хотел помочь стране и ВСУ, то нужно было брать спутник на геостационарной орбите, который висит над Украиной в режиме 24/7 и его снимки в реальном масштабе времени показывают обстановку на фронте. Уже по этой причине данная покупка спутника это откровенная афера. Не верить в это могут только люди с полным отсутствием критического мышления.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Які підозрілі..Все їм розкажи, та докажи.
    Та неаби як, а так, щоб і в Раші все було понятно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Нашо вам ті чеки. Дивіться які якісні знімки супутник Притули робить.
    FB_IMG_1662386637279.jpg

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мудре слово від Притули... Голос нації, нє?:)))

Р.S. Рабінович, не забуть серанути.:)))

• Тупо Тупо x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

"Почти профессор",:))) деление спутников на геостационарные и нет изучают в старших классах школы. Но у тебя школа, видимо, была для особо одаренных. Ты же считаешь, что рост ВВП означает падение экономики.:crazy:

13. Good man

Good man Обычный человек

Совесть нации - Вакарчук, который выступает перед российскими олигархами и платит 158 гривен налога в год.
    Голос нации - Притула, который покупает спутник, фотографирующий Украину один час в день, за 600 миллионов гривен.
    Патриот нации - это Зеленский, который знает о войне за полгода и тратит сотни миллиардов гривен на дороги, а не на закупку вооружения.
    Но барыга и предатель нации это Порошенко.

• Смішно Смішно x 1
  14. Друзі, давайте так. Хтось обожнює притулу, я не хочу зачіпати нічиїх почуттів. Але. Як і коли люди, які здали гроші, можуть отримати звіт?
    Як нам не сумніватися в чесності цих його дій, якщо немає ніякої адекватної інфи?

Тому, що на фронті – жопа.
    Кожного дня гинуть люди через нестачу певного оснащення і обладнання. Крики з фронту: "хелп спасіть, дістаньте якось ось це" вже заглушають вий сирен скорих.

Можливо ті люди направили б свої кошти в більш актуальне русло...

ЦЕ НЕ ЙОГО КОШТИ. Де адекватний звіт?

А також мені цікаво чому, при допомозі Штатів у сумі, яка, за своєю концентрацією на місяць, перевищує вже суми, які йшли на будь-які інші війни, волонтери шукають паливо на перегон транспорту на передок. Де звіт влади? Я розумію, що це здебільшого зброя, але там є окреслені суми так сказати "на інші потреби".

Цікаво де звіт єрмака по гуманітарці. ХОТЬ ЯКИЙ-НЕБУДЬ!

І якщо хтось просто хоче мовчати і його не зайопують ці всі ляцькі питання, то чому якщо ти їх задаєш ти порохоскот?

При чом тут?

Хіба жопа не у всіх нас? Хіба не всіх бісить що потреби фронту волають, а по супутнику окрім задоволеної пики притули і його слів (яким я маю право не вірити) більш нічого немає?

І - да, той супутник вже працює, нє? Ну просто цікаво.

Просто мене задрала реклама комфі "задонать". Вам ще потрібно? А ті де? І чому потреби бійців закривають або вони самі, на свою зп, або зайопані звичайні незвьоздні волонтери???(Н.Васильченко)

15. Gyppsy

Міську-поц, чо ти мучишся з тими звітами? Звіти надаються.
    Читай сторінку Притули, там все є.
    А якщо задонатиш, то звіт прийде тобі на мило.

16. Це де дальноміри, які я особисто купляв по 500$, притула купує по 2.3 тисячі?

17. Gyppsy

Міську-поц, не бреши.

18. Циган- поц і брехун:
    Я особисто купляв синові два по 500 = 1000$
    Бінокль =350$
    Каска армовано-кевларова = 350$
    Двічі виділяли на авто для його підрозділу = 2500$
    Зараз очікую на комбінований штатовський спальник (US ACU Improved Modular Sleep System 5 pc Sleeping Bags Bivy Cover Stuff Sacks =500$
    Про одяг, взуття, всякі моллі я вже мовчу.
    А ти чим доклався? Розповсюдженням брехні про те який крутий притула, як він розводить лохів?

а де твій аватар? :)