@Mykhaylo Khomchyn , я спецом для Вас копіпащу Сергій Притула Друзі, поспілкувався із журналістами на тему Байрактарів. Бо це тема гаряча, і всім же ж цікаво, коли і що буде. Тож, даю апдейт по ситуації на сьогодні. 1. Де Байрактари? На виробництві. Готуються до відправлення в Україну. Очікуємо наприкінці літа. На них будуть наліпки “Народний Байрактар“. Є домовленість, що у зведеннях і відео на офіційних ресурсах Генштабу та Міноборони будуть вказувати, що це працюють саме народні Байрактари. 2. Куди підуть 600 млн грн? Вже є конкретика, на що саме підуть гроші. За декілька тижнів ми розкриємо і покажемо, що це. Зараз, на жаль, не можемо з міркувань безпеки. 3. Чому так довго? Зараз тривають процеси узгодження і оформлення документів. Має пройти тендер. На це треба певний час. 4. Чому не порадилися з людьми, як використати кошти? Люди задонатили, щоб допомогти військовим. Користуватися обладнанням, на яке можна використати ці кошти, будуть військові. Тому ми радилися з військовими та МО, куди найкраще використати ці кошти. Бо саме їм ми всі і хочемо допомогти. 5. Де звіти і чеки? Звіти будуть, коли ми купимо обладнання, про яке просить МО. Ще нічого не куплено. Гроші не витрачені, вони лежать на рахунках і чекають свого часу. Дякую всім за довіру та терпіння!
Якщо Притула не перегорить сам і не піддасться на провокації, то може щось і вигорить) Хоча він зараз принципово дистанціонується від політики.
На що Притула витратить 600 млн грн від українців та коли прибудуть «народні Байрактари View: https://youtu.be/xapuZnN6r5E
ПриТульський самовар. дистанцію́ється "дистанціюва́тися": відмінювання з наголосами українського дієслова – Kyiv Dictionary дистанціонується-фаріонується.
Я помилку не шукав. Я її відразу побачив. А Ви зверніть увагу на заклик @Capitoshechka до чоловіків стосовно бережного ставлення до мови. Бо буде те, що з Хомчиним. Тоді буде видно, хто кіт.
А ніхто і не планував пропетляти. Там підхід до роботи зовсім інший зі До речі, @Mykhaylo Khomchyn, Ви Петра за чеки вже спитали?
Сергій Притула Якось я записав у Бахмуті відео, на якому попросив у вас допомогти коштами на придбання партії у 1500 рацій! Сьогодні у нас на фонді радість - прийшла перша партія Motorola DP2400e у кількості 470 штук. Вартість партії - 5 688 880 грн. Щиро дякую усім хто допомагає забезпечувати наших захисників якісним зв‘язком!!! Допомагати нашому фонду із закупівлями можна ось тут: Благодійний фонд Сергія Притули
Це те саме, як мене питати за чеки на ніштяки, що я купляю хлопцям за свої гроші. Я не попрошайничаю, як притула. Я купляю за свої. ПП оплачує 50 % любої покупки зі своїх. Іноді і більше. Якщо віслюк зняв звинувачення з Марченко, то на потреби армії пішло б ще 20 млн його і народних грошей