Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. З приходом віслюка:

Що отримав Путін після 2019:

1. Повернення РФ до ПАРЄ.
    2. Цемаха і беркутівців.
    3. Обмін українських моряків замість виконання Росією рішення трибуналу.
    4. Добудову "Потоку-2".
    5 Діалог з Заходом без України.
    6. Відновлення прямих поставок енергоносіїв в Україну.
    7. Безкарну паспортизацію жителів ОРДЛО.
    8. Зупинку роботи українських спецслужб через кейс "вагнервіців" тощо.

Що отримає Україна.... з приходом ставленика Пінчука і Хомутинника?

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, та шо ти такий перестрашений?
    ХТО ставленик Пінчука і Хомутинника?
    КУДИ має прийти цей ставленик Пінчука і Хомутинника?

Міську-поц, не бзди, все буде добре.
    Ти не переймайся чим попало. Якщо хочеш, то сади дерева і дивися відосики.

Про Зеленського, гроші Фрідмана, Донбас, мерство: Сергій Притула у Рандеву з Яніною Соколовою

View: https://youtu.be/min1Jh1-zQo

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Притула.
    На хер.

4. Gyppsy

Сергій Притула
    Вчора о 09:07 ·
    А давайте я розкажу вам, як ми плідно попрацювали у жовтні для наших захисників!
    Місяць був багатий на роботу у різних напрямках: снайпери, аеророзвідка, водолази, технічна підтримка тощо.
    Ну і для наших ворогів він був вельми неприємним.
    Я не можу виставляти деякі фото та відео на своїй сторінці, позаяк прилетить бан і він буде довгим та неприємним. Але скажу, що цього місяця російські іхтамнєти були дуже необережні у поводжені з вогнем. Десь недопалок кинули і злетів у повітря склад Б/К, десь хтось пішов вночі гуляти і, не знаю, як так сталося, але поїхав у расєюшку в цинковій обгортці… буває.
    Але давайте до справ волонтерських.
    Традиційні проплати:
    1-ша штурмова ДУК ПС – 25 000грн
    Ангели Тайри – 28 068 грн
    Снайпери ССО – 50 000 грн
    Школа військових водолазів – 15 000 грн. На пальне для інструкторів, які будуть проводити тренінги до кінця цього року.
    Для потреб цієї ж структури ми придбали у жовтні 2 морських контейнери. Основне фінансове навантаження по оплаті цього добра та його доставці у розташування підрозділу узяв на себе один добродій з Одеси, який любить тишу. Ми «добили» по цій справі 43200 грн.
    Окрім цього закрили потребу 3 полку спецназу у лафеті для транспортування на ремонт Хамві та інших машин подібного класу. Лафет вже «в строю» і працює. Придбання обійшлось нам у 119 250 грн.
    25 ДШБ, 140 ОРБ та «Ведмеді» ближчим часом отримають поповнення «очей у повітрі». 3 «Аутели» з кейсами, додатковими акумами та іншими корисними прибамбасами потягнули на 168 000 грн.
    Ну і хлопці з ГУРу «виколядували» у нас доволі вартісну «цяцьку» у вигляді БПЛА «Орлик». Але не таку модель, як ми раніше купували у кілька підрозділів, а з максимальним апгрейдом, який у майбутньому дозволить зовсім не ніжно турбувати ворожі позиції. Вартість – 278 250 грн.
    Всього у жовтні було витрачено 726 768 грн.
    З початку 2021 року загалом – 4 732 666 грн
    Доводжу до вашого відома, що у мене на гривневому рахунку залишилось трохи більше 20К грн. На валютних останніх кілька років перманентна журба. Є ще трохи готівкових коштів.
    А збавляти оберти не хотілося б.
    Тому, давайте тримати планку високо.
    Наша допомога – це завжди чиєсь збережене життя по наш бік фронту. І завжди неприємні новини у хроніках наших ворогів.
    До кінця року планую ще мінімум один раз проїхатись вздовж лінії, хотілося б не з пустими руками.
    Рахунки активні. Репост – теж дієва допомога.
    Дякую усім залученим за небайдужість.
    Працюємо, панове!!!
    Гривні
    Поповнення картки:
    5168742063537207
    ОДЕРЖУВАЧ : ПРИТУЛА С.Д.
    РАХУНОК : 26200681993072
    IBAN : UA843052990000026200681993072
    БАНК ОДЕРЖУВАЧА: АТ КБ «ПРИВАТБАНК», КИЇВ, УКРАЇНА
    ЄДРПОУ одержувача : 2975800618
    For receiving SWIFT in US dollars (USD)
    BENEFICIARY: PRYTULA SERHIY
    IBAN: UA673052990000026200681955548
    ACCOUNT: 5168742060489527
    Beneficiary bank: PRIVATBANK, 1D HRUSHEVSKOGO STR., KYIV, 01001, UKRAIN
    SWIFT CODE: PBANUA2X
    Correspondent bank: P MORGAN CHASE BANK SWIFT CODE: CHASUS33
    Beneficiary bank’s account with Correspondent bank: 0011000080
    For receiving SWIFT in euros (EUR)
    BENEFICIARY: PRYTULA SERHIY
    BAN: UA603052990000026202681911665
    ACCOUNT: 5168742060489444
    BANK OF BENEFICIARY: PRIVATBANK, 1D HRUSHEVSKOGO STR., KYIV, 01001, UKRAINE
    SWIFT CODE: PBANUA2X
    Correspondent bank : Commerzbank AG Frankfurt am Main Germany
    SWIFT CODE: COBADEFF
    Beneficiary bank’s account with Correspondent bank: acc No 400 8867004 01

5. Gyppsy

Сергій Притула

Бачити навколо себе негатив - це не складно. Але я волію оточувати себе людьми світлими та щирими.
    Я працював на різних роботах: від офіціанта і різноробочого на будові до радіоведучого та креативного продюсера на ТБ.
    І ніколи не розумів, чому хтось дозволяє собі применшувати важливість чиєїсь роботи на тлі своєї.
    Не важливо чим ти займаєшся, важливо отримувати від цього задоволення. І працювати так, щоб люди дякували тобі за роботу і хотіли повертатись саме до тебе.
    Нехай дядько Василь подарує вам трохи позитиву. Якщо не цікаво слухати мою "прелюдію", то промотайте перших секунд 70 з цього 4-хвилинного відео.
    Даруйте людям радість! Будьте як дядько Василь!

View: https://www.facebook.com/serhiyprytula/videos/1003029316921044

6. 20211024_064939.jpg

7. Gyppsy

Міську-поц, якщо хочеш, то уважно слухай всі розмови Сергія і Яніни, котрі я тут пощу.
    Зверни увагу - в основному 5 канал, ніякої Зе-зради ;)
    Там є і за Фіала, Пінчука, Хомутинника і Молочного і багато іншого. І все з перших уст, і видно реакцію і поведінку людини.
    Міську-поц, вчися думати самостійно;)

Поки що слухай Сергія і Яніну.
    Дальше буде ще цікавіше ;)

Притула ставить питання Путіну / Соколова у ВР | Вечір із Яніною

View: https://youtu.be/XIXQO4y01os?t=49

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я теж можу поставити.

9. 20211024_064939.jpg

10. Gyppsy

11. 20211024_064939.jpg

12. Gyppsy

Міську-поц, я питав за Яніну Соколову. А ти пхаєш картинку з хлопами.

Міську-поц, у тебе глюки, мабуть ти підхопив вірус.
    Може хай твої пєси тебе форматнуть, га?

13. 20211024_064939.jpg

14. Gyppsy

Сергій Притула
    19 год ·
    Знайомтесь – Богдан, Марина і Каталіна.
    Люди, які змінюють світ на краще!
    Близько двох років тому до мене в особисті повідомлення постукався один парубок із проханням про особисту зустріч, мовляв, є одна ідея, якою він хоче зі мною поділитися. Часу у мене не так, щоб аж дуже багато, тож я попросив його викласти ідею у переписці.
    Хлопець був наполегливим, написав, що розмова піде про науку, але у листі він не зможе занурити мене у всю глибину питання і що навіть 20хв особистого спілкування будуть набагато ефективнішими, аніж довготривала переписка.
    Я ще кілька разів спробував пояснити парубку, що спіймати мене для цієї розмови – це марна справа і «напиши все, що хочеш сказати», але він не здавався.
    І, забігаючи наперед, хочу сказати, що я дуже вдячний йому за те, що він жодного разу у переписці не згадав, що родом зі Збаража. І що його батьки живуть десь в межах 1 км від моєї мами. Бо тоді наше спілкування різко припинилося б. Те, що дуже критично сприймається мною – це спроби «пробити» якусь ініціативу, мотивуючи це не важливістю чи корисністю ідеї, а «земляцтвом».
    Коротше… після кількох місяців віртуальної тяганини я вирішив, що така активність, як мінімум заслуговує на повагу. «Маякнув» хлопцеві, що у такий-то день я буду у Львові і у мене там буде вільних 30хв для розмови.
    Приїхав.
    Тими 30хв Богдан скористався максимально!
    Наука – це цікаво. Але, зачасту, її сприймають, як щось складне, сухе, для вузької аудиторії. А можна ж зробити так, щоб вона стала частинкою повсякденного життя. Щоб молодь цікавилась нею. Щоб ця цікавість переростала в залученість. А залученість у вибір майбутньої професії.
    Майбутні генії генної інженерії чи астронавти не народжуються такими, а стають такими завдяки сукупності факторів. Один з яких – інформаційне середовище, у якому вони зростають.
    Перед мною сидів молодий хлопець, який щиро вірив у те, що науку можна зробити поп-культурою, в хорошому сенсі цього слова. Себто, доступною для широких мас, а не тільки для когорти тих, хто сприймає її виключно академічно.
    Щирість!!! Це те, що я навчився бачити у людях!
    І я повірив цьому хлопцеві. Що він може зробити те, про що говорить.
    Грошей він у мене не просив.
    Попросив щось дорожче - репутацію.
    Так я увійшов до наглядової ради новоствореного проекту.
    Не втручаючись у редакційну політику я, дистанційно, слідкував за потугами новоствореного ресурсу. Бачив старання. Бачив, як https://www.nauka.ua/ стає платформою де акумулюється цікава наукова інформація, переклади з наукових ресурсів зі всього світу, як молоді українські вчені стають авторами цікавих статей. І, зрештою, вирішив підтримати проект не тільки морально, але й фінансово. Перед цим я прозондував середовище своїх донорів з патреону на предмет підтримки освітніх проектів. І там не було жодної людини, яка б виступила проти. Хоча, профіль роботи мого благодійного фонду, був, зазвичай, трохи у іншій царині.
    Як наслідок, з першого кварталу цього року ресурс Наука.юа почав, щомісяця, отримувати 15 000 грн на розвиток. Цих коштів вистачило на роботу двох редакторів, які, спільно з Богданом, забезпечили своїх читачів великим обсягом цікавого контенту.
    Українською!!!!!!!!!!
    Мій фонд не може підтримувати цей чудовий проект вічно, є багато інших напрямків, які потребують допомоги. Своє «плече підтримки» я, спільно з жертводавцями на патреоні, вже підставив. Тож, зараз, я пишу цей допис для того, щоб цей ресурс підтримали ВИ! Підпишіться на них у ФБ https://www.facebook.com/nauka.ukraine ! Задонатьте трохи коштів! Зробіть добру справу. В Україні вкрай мало подібних ресурсів!
    P.S. Кілька тижнів тому прийшов додому після роботи. Зайшов у кімнату до сина. Дмитро щось гортає у телефоні. Бачу, що на екрані якийсь контент, який не зовсім корелюється із вподобаннями середньостатистичного хлопця під 13 років. Питаю, мовляв, що там вичитуєш? Каже: «підписався на прикольний ресурс в телеграмі, цікавий контент по фізиці, хімії, астрономії».
    Як виявилось, наука.юа.
    В цей момент я зрозумів, що в свій час доклався до появи чогось хорошого. Бо якщо підліток у 13 років залипає не на відоси моргенштерна чи ще якусь дичину, а на наукові статті, то все ми робимо правильно!
    250347316_433865878098018_3673342819039026640_n.jpg

• Подобається Подобається x 1
  15. Gyppsy

«Дідусь зберіг церкву, де вінчались Марина Мнішек із Лжедмітрієм»: Притула емоційно висловився про своє ставлення до політичних маніпуляцій з історією.

В ефірі програми «Право на владу» громадський діяч, волонтер та шоумен Сергій Притула розповів свою сімейну історію та висловився щодо дискусій про національних героїв.

«Ненавиджу українських проросійських політиків, які прикриваючись подвигом таких, як мій дідусь, мільйонами таких бійців, як він, та тих хлопців та дівчат, які воювали в лавах УПА, що вони подвигом таких солдатів-червоноармійців толерують злочини, які принесла радянська влада на українську землю – голодомори, репресії, розстріли, руйнацію церков», - сказав Притула.

«Яких героїв ми пропонуємо нашим дітям? Чому ми маємо вшановувати пам’ять Жукова, який дивізії гнав через мінні поля, якщо в нас є Андрій Кизило, який загинув на сучасній війні з Росією і таких, як він потрібно героїзувати»? – запитує Притула.

View: https://www.facebook.com/pravonavladu/videos/760464391339531/

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Абсолютно безграмотно.

17. Gyppsy

Йой, та ж Притула не є кадровим військовим, та ще й мінером-сапером-інженером
    Трошки дайте йому поблажку)

18. Gyppsy

О, Притула зондує грунт :)))

Сергій Притула
    4 листопад о 19:15 ·
    З першого погляду може здатися, що це відео розраховане виключно на середовище наших заробітчан і діаспори. Але я вважаю, що озвучена мною проблема і, головне, шлях її вирішення, принесуть користь українському суспільству в цілому, безвідносно до місця проживання тих, хто переймається майбутнім України. Хотів би отримати зворотній зв‘язок і відгук від наших громадян, яких ця ініціатива стосується насамперед. Дякую за поширення відео!

View: https://www.facebook.com/serhiyprytula/videos/440480954170171/

Останнє редагування: 6 лис 2021
  19. Gyppsy

Сергій Притула
    6 листопада о 09:26 ·
    Люблю, коли українці вміють щось зробити не гірше, а, подекуди, й краще, ніж інші виробники у світі!
    Побував на чергових випробуваннях нашого безпілотника PD-2 від Ukrspecsistems.
    Апарат чудово купують міністерства оборони ряду країн. Хотілося б, щоб і у нашому війську таких з‘явилося побільше.
    Для волонтерського цеху БПЛА трохи кусається по ціні, але от для бюджетів МО - в самий раз))!
    Тому, бажаю цій «пташці» стати невід‘ємною частинкою життя наших воїнів на бригадному рівні!
    Ну а ми продовжуємо збирати кошти для «очей в небі» наших захисників!
    Долучайтесь!
    Працюємо, панове!!!
    Гривні
    Поповнення картки:
    5168742063537207
    ОДЕРЖУВАЧ : ПРИТУЛА С.Д.
    РАХУНОК : 26200681993072
    IBAN : UA843052990000026200681993072
    БАНК ОДЕРЖУВАЧА: АТ КБ «ПРИВАТБАНК», КИЇВ, УКРАЇНА
    ЄДРПОУ одержувача : 2975800618

View: https://www.facebook.com/serhiyprytula/posts/436665367818069

• Подобається Подобається x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Из Сергея Притулы такой же политик, как из Gyppsy оппонент на форуме.

а де твій аватар? :)