Он к нему как богу относится. Следит за каждым шагом. Если этот Притула станет следующим президентом Украины, то я только за. Порошенко, Зеленский, Притула. Отличная тенденция.
Сергій Притула Непереможні, коли об’єднанні. Це про Україну зараз. Це про наших громадян та бізнес. Такого піднесення і такого єднання перед спільною загрозою ще не було у нашій новітній історії. І саме тому у волонтерів кожен день - це день подяки. Ми дякуємо нашим людям, які щодня донатять на перемогу. Ми дякуємо українському бізнесу, який не стоїть осторонь, а долучається усіма можливими методами. Сьогодні подяка йде компанії WOG. Завдяки якій ми маємо щомісяця 3000 літрів пального для нашого гуманітарного напрямку. І каравани із їжею, медикаментами та усім необхідним розтікаються по всій Україні. До людей, які зараз потребують нашої підтримки та допомоги. Дякую! А ми працюємо далі, панове))
Сергій Притула Я волонтер. Я не маю сили закрити небо над Харковом, Миколаєвом чи Вінницею. Але я можу зробити все від себе залежне, щоб кожне обірване життя маленьких чи дорослих українців, обернулось для окупанта великою кров‘ю. Вбивства наших дітей перевертають свідомість не тільки українців, але й іноземців. Настільки, що деякі компанії канселують попередньо укладені угоди, щоб пріоритетно продати необхідне обладнання українським військовим. Наш фонд зараз отримав можливість прикупити 3 серйозні БПЛА, які здатні проводити дорозвідку та корегування вогневого ураження окупантів на дистанціях 35-50 кілометрів. Для того, щоб їх купити, нам потрібно 390 000 €. Діставати вже маємо чим. І ще колеги волонтери маякнули, що можуть пригнати 4-ий борт, на нього їм не вистачає щось біля € 100К. Важливі дві речі: 1. Виробники на низькому старті, щоб відправити борти. 2. Групи з навчених операторів БПЛА вже сформовані і готові до виконання завдань! Питання тільки за фінансами Допомогти можна тут Благодійний фонд Сергія Притули Я розпочну з посильного внеску від імені Дмитрика, Соломії і Стефанії. Приєднуйтесь.
Навіть коли наші серця розриваються від ненависті, відчаю та болю – ми мусимо продовжувати боротись. Бо терористи просто так не зупиняться. Щодня ми маємо достукуватись до кожного українця й всього світу – перед нами зло. Ми можемо перемогти його лише всі разом. Світ рухається нам назустріч. Сьогодні наш фонд отримав можливість придбати для армії 3 серйозні БПЛА вартістю 390 000 € та долучитись до придбання 4-ого борту, на який нашим волонтерам бракує € 100К. Ці птахи проводять розвідку та коригування вогню на дистанціях 35-50 кілометрів. 1. Виробники БПЛА готові відправити борти максимально оперативно. 2. Є сформовані групи навчених операторів, готові до виконання завдань на цих птахах. Ми маємо знайти кошти. Не пробачимо окупанту жодної жертви, жодного знищеного дому. Кілометр за кілометр випалимо його із нашої землі. Посилання на всі реквізити фонду:... - Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation | Facebook Навіть коли наші серця розриваються від ненависті, відчаю та болю – ми мусимо продовжувати боротись. Бо терористи просто так не зупиняться. Щодня ми маємо достукуватись до кожного українця й всього світу – перед нами зло. Ми можемо перемогти його лише всі разом. Світ рухається нам назустріч. Сьогодні наш фонд отримав можливість придбати для армії 3 серйозні БПЛА вартістю 390 000 € та долучитись до придбання 4-ого борту, на який нашим волонтерам бракує € 100К. Ці птахи проводять розвідку та коригування вогню на дистанціях 35-50 кілометрів. 1. Виробники БПЛА готові відправити борти максимально оперативно. 2. Є сформовані групи навчених операторів, готові до виконання завдань на цих птахах. Ми маємо знайти кошти. Не пробачимо окупанту жодної жертви, жодного знищеного дому. Кілометр за кілометр випалимо його із нашої землі. Посилання на всі реквізити фонду: Благодійний фонд Сергія Притули
Ницо. Тихо прийшли тихо пішли і підленько не використовують чуже горе щоб ще грошенять з лохів злупити: Вже можна розповісти Петро Порошенко, і ми з вами, всі разом, ми купили 350 БПЛА! 300 штук "денних" та 50 штук "нічних", якщо потрібна статистика та цифри. Ще вагон і маленький візок додаткових акумуляторів, пропелерів та запасних частин. Загальна сума закупівлі 707293 ЄВРО за одну закупівлю, 21091365 гривень!
Сергій Притула Друзі, унікальні та раритетні артефакти зі збитої російської техніки чекають на вас! Наш проєкт “SHOT DOWN IN UA” перетворює шматки знищених літаків та гелікоптерів окупантів на колекційні брелки. Звертаю вашу увагу на брелок зі збитого Мі-28Н. Наші захисники приземлили цього птаха на другий день вторгнення біля Гостомельського Аеропорту. https://www.shotdown.in.ua/product-page/mi-28n Отримати цей артефакт просто – достатньо зробити пожертву від 1000 доларів на наш фонд! Усі кошти підуть на підтримку Збройних Сил України! Які будуть поповнювати цю унікальну колекцію трофеїв
Увійти у Facebook Ми знайшли у Британії партію військової техніки і попросили у вас під це фінансування. Спочатку тестово прикупили пару джипів і вантажівку мерс Unimog. Довели до ладу, загнали в Держприкордонслужбу. Хлопці дали зворотній зв‘язок і тоді ми доволокли всю партію, яку планували і навіть трохи більше! В результаті автопарк наших захисників поповнився: 13 х Mercedes G wagons - GBP 17250 за 1 4 x Land Rover Defenders -GBP 11000 за 1 2 x Mercedes Unimog - GBP 21500 за 1 19 одиниць мілітарного транспорту загальною вартістю у 311 250 фунтів. Дякую усім, хто своїми коштами допоміг із цим проектом! Працюємо далі. Благодійний фонд Сергія Притули
Сергій Притула Відео Так люблю тих десантників, що страшне)))! Нещодавно я вам показував відео, як запорізькі колеги підрихтували російську командно-штабну бронетехніку і зробили з неї пристойну бойову машину! Ми тоді ще перепитали, мовляв, за танк візьметесь? Бо ми знали, що одна з бригад ДШВ якраз підбила і відбуксирувала російський Т-72. Хлопці відповіли ствердно і ми одразу ж звернулись до десантників з пропозицією відновити танк до боєздатного стану! А десантники кажуть: «ми не жадібні, беріть два))))»!!! Беремо! Веземо! Будемо ремонтувати! Бюджет, наразі, не зрозумілий, техніку потрібно детально дослідити, але знаю, що разом потягнемо, відремонтуємо і повернемо на передову! Нехай російський танк гатить по росіянах. Хто за? Рішення прийняте одностайно!!! Дякую за вашу підримку і за ваші донати, друзі! Разунки за посиланням. Благодійний фонд Сергія Притули
Чи чули ви реакцію Тимошенко, Гриценко, Тягнибока, Притули на керування країною єрмаком? А стосовно корупції в гуманітарці? Чи заперечення договірняків із рашкою? Ні? А чому? Вони ж апазиція! Правда, кишенькова. Безяйцева. Може їм мотузки ляльководів заважають рот відкривати?
Сергій Притула Хотів записати красиве мотиваційне звернення про те, які всі молодці. Але ніт. Зараз молодці не всі, і мене це дуже і дуже засмучує. View: https://www.youtube.com/watch?v=44xXWx9WjtI
Сергій Притула За три дні на Миколаївщині наша україно-американська команда інструкторів провела навчання з навиків тактичної медицини для 360 бійців! Загалом понад 2500 військових отримали необхідні знання з такмеду завдяки роботі інструкторів нашого фонду! Хлопцям ваші лайки, а фонду можна допомогти за реквізитами: Благодійний фонд Сергія Притули Працюємо, панове!
Сергій Притула Відео Приймаємо партію військових машинок з Британії. 11 х Mercedes G wagons; 4 x Land Rover Defenders; 1 x Mercedes Unimog. Вже завтра на Схід Допомогти робити русскіх хорошими можна і треба тут: Благодійний фонд Сергія Притули
Сергій Притула - Наш фонд займається справами не тільки... | Facebook Наш фонд займається справами не тільки мілітарного характеру. Гуманітарне крило фонду - це гурт людей, щоденною роботою яких я страшенно пишаюсь! Зараз ми готуємось до запуску великого гуманітарного проекту, який має на меті полегшити життя українців на деокупованих територіях, які безпосередньо постраждали від російського вторгнення. 10 днів тому під час зустрічі з очільником Макарівської територіальної громади Вадимом Токарем, було підписано меморандум про співпрацю між Макарівщиною і нашим фондом! Саме тут ми розпочнемо цей проект. І далі масштабуємо його! Для нашої команди - це дуже важлива сторінка роботи фонду. Це як з байрактарами, тільки в гуманітарному секторі. І, підозрюю, що бюджет цього проекту буде більшим, ніж «байрактарний». Але грошей на нього я у вас не проситиму. Будемо «колядувати» у Європі, США, Канаді, Австралії та будь-де, де є люди, які будуть готові жертвувати на вирішення проблем українців, яких спіткало лихо. А от якщо ви хочете допомогти Армії, то рахунки для вас завжди доступні: Благодійний фонд Сергія Притули Дякую!