Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Якщо ти зацікавлений, щоб війна продовжувалась якнайдовше, тоді можеш його навіть захищати.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я вже кілька разів писав за Єрмака. Писав ще й до війни.

3. Gyppsy

Сергій Притула

Ми маємо змогу захищати дипломи, бо на нашому захисті — ЗСУ.

В мирний час студенти святкували б випускні по всій Україні. Зараз ми не організовуємо гучних вечірок, а просимо підтримати наших захисників. Бо кожне свято, яке ми маємо — завдяки їм.

Студентський уряд ЛНУ ім. І. Франка разом з БФ Сергія Притули оголошують всеукраїнську благодійну акцію "Бакалавр 4.5.0"

Наша спільна ціль — 10 позашляховиків для захисників України.
    Для цього потрібно ₴4 млн. Але що більше ми зберемо, тим більше Пекельних тачок підсилять позиції наших бійців! Впевнені, що українському студентству це під силу

Ми закликаємо всіх випускників, їхні родини та друзів подякувати нашим захисникам. Вони стоять на захисті, аби ми могли навчатись, працювати та розвивати Україну.

Маємо днів на авто. Посилання на збір — Безпечний переказ коштів

IMG_20220710_185941_150.jpg

4. Gyppsy

Увійти у Facebook

Починаючи з 2014 року я регулярно зустрічався із студентським середовищем по всій Україні.
    На цих зустрічах ми говорили про гідність, про те, як міняється країна, про студентів, які загинули на Майдані, про те, чому потрібно очистити свій інформаційний простір від російського шлаку, починаючи від російського репу, закінчуючи російськими псевдо-ліберальними блогерами тощо.

Я завжди мріяв, щоб студентські організації комунікували між собою і набували суб‘єктності, а відповідно й впливу.
    А головне, щоб студентам було не байдуже до всього, що відбувається в країні.

Зараз багато студентів пішли добровольцями на фронт.
    А ті, хто залишились в тилу теж не сидять склавши руки!

Я хочу щиро подякувати студентам ЛНУ за те, що під час війни прийняли мудре і зважене рішення відмовитись від витрат на святкування випускного, а на заощаджені кошти допомогти Армії за посередництва нашого фонду.

Позавчора студенти ЛНУ запустили акцію «Бакалавр 4.5.0», поставивши за мету зібрати 4 млн.грн. на 10 «пекельних тачок».

Вчора до львів‘ян доєднались студенти полтавської політехніки, за що і їм сердечна вдячність!

Друзі, я не знаю чи ви зможете зібрати таку колосальну суму. І чи вдасться купити саме таку кількість пікапів. Але, як і у випадку з «Народним Байрактаром», ваша акція, вона ж про набагато більше, ніж про машини!

Вона про те, що вам не байдуже. Про те, що ви шукаєте можливість допомогти тих, хто дав вам можливість здобути освіту! І що ви шукаєте однодумців!

Я напрочуд щасливий!
    Бо у нашому післявоєнному майбутньому я вже впевнений!
    З такою молоддю не пропадемо!

Студентський уряд LNU щиро дякую за вашу ініціативу!!! Студентський парламент НУПП дякую, що приєднались!

5. Gyppsy

Сергій Притула

IMG_20220711_135619_490.jpg

Останні кілька днів розвозив допомогу підрозділам по Донецькій та Запорізькій областях.

Про це буду звітувати сьогодні/завтра/післязавтра.

А оце повернувся на день до Києва і встиг застати відправку чергового конвою «бусів Примаченко».

+8 йдуть на фронт!

Працюємо, панове!

Реквізити для донатів: Благодійний фонд Сергія Притули

Відео
    Сергій Притула - Останніх кілька днів розвозив допомогу... | By Сергій Притула | Останніх кілька днів розвозив допомогу підрозділам по донецькій та запорізькій областях. Про це буду звітувати сьогодні/завтра/післязавтра. А оце...

6. Gyppsy

Сергій Притула

Кілька днів тому вийшли волонтерським конвоєм з Дніпра на донеччину.

В районі Покровська розділились. Наша група розвезла допомогу:

45 окремий стрілецький батальйон - пікап.
    Був радий нарешті познайомитись із комбатом Богданом Гарнагою, бо за часів його служби у 58 так і не перетнулись, хоча контакт з бригадою був хороший!

72 бригада - тепловізори, біноклі, підзорні труби і штативи, навігатори, планшети, сонячні панелі з павербенками, принтер і ноутбук.

Ми сильно здружились із 72 під час боїв за Київ. І зараз мав за радість обійняти тих людей, які відстояли столицю і зараз рубаються за нас на Донбасі. Хлопці і дівчата воюють на найскладніших напрямках, але тримаються міцно, рубають ворога сміло!

Ну і доволі чутливий момент - це коли батько, який є волонтером нашого фонду, зустрічається на фронті із сином, який воює у лавах 72.
    Очі на мокрому місці…

95 бригада - 4 дрони аутел, навігатори, рації, шоломи.

Просто низький уклін усім за службу!!!
    І шовковиця у вас смачнюча)))))!

Поспілкувалися з комбригом. Побачили де є проблемні ділянки. То маю для 95 хорошу новину. До вас їде подарунок від усіх небайдужих українців, який ми законтрактували пару місяців тому і позавчора вже отримали у розпорядження.
    Завтра підсвічу, про що мова!

80 бригада - запасні акуми до радейок моторола.
    Дуже коротка зустріч у Крамі. Настільки, що ми навіть «завтикали» зробити спільне фото під час передачі допомоги. Наступного разу виправлюсь!
    Окрім цього інша група заскочила ще до 24, 110, 103, 56, 79 і 58 бригад, 12 загін ССО. Завезли тєплаки, pvs, дрони, тепловізори, рації, біноклі, сонячні панелі.

Звіти про ці доставки ви можете переглянути на сторінці фонду у ФБ. Власне, там звітність відбувається на регулярній основі. І взагалі, підпишіться на цю сторінку Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation , відпаде багато питань, які я часто зустрічаю у коментарях!
    Завтра розкажу, кому що розвозили у запорізькій області.

А, наразі, дозвольте щиро подякувати і нашим захисникам, і тим, хто дає можливість, своїми коштами, забезпечувати посильну підтримку воїнів силами нашого фонду.

Ми раді бути посередниками між вашим бажанням допомогти і бажанням військових отримати цю допомогу.

Допомогти Армії можна за цим посиланням:
    Благодійний фонд Сергія Притули

Ще раз усім велика дяка.
    Репост - це теж допомога!!

7. Gyppsy

Сергій Притула

IMG_20220711_220612_800.jpg

Я завжди вдячний вам за ті донати, які ви робите на рахунки нашого фонду.

Але сьогодні я просто хочу вас попросити написати пару добрих слів тим людям, без яких я і наш фонд не міг би виконувати таку кількість важливих для Армії завдань!

Це Рома Сініцин, керівник військового напрямку роботи фонду, і Ганна Гвоздяр - директорка нашого фонду, яка на своїх тендітних плечах несе весь вантаж координації роботи усіх підрозділів фонду (як мілітарного так і гуманітарного напрямків) і комунікації з МО!

8. Фуууу, як противно

FB_IMG_1657580698221.jpg

9. Gyppsy

Сергій Притула
    [​IMG]Вибране · 37 хв ·

Валерія.
    10 років.
    Грала на вулиці в шашки з людьми.
    Якщо людина програвала - платила за гру.
    Програли всі, хто грав з Валерією.
    Валерія - чемпіонка світу з шашок.
    І спонсор нашого фонду.
    +21000грн в скарбничку.

Лисий ботокс здохне і так і не зрозуміє, чому програв.
    А тому, що наш народ з такими дітьми перемогти неможливо!

293219522_595878985230039_3748832206793826713_n.jpg

10. Gyppsy

Сергій Притула
    IMG_20220712_135306_174.jpg
    Неможливо впускати в душу навіть найменші сумніви про нашу перемогу, коли наші діти день за днем роблять дива заради армії.

Вони стали дорослими. Їм не потрібно читати казок про поганих чаклунок, щоб відчути, що таке зло. Вони, на жаль, бачать його власними очима, і стають для нас світлими героями.

Замість іграшкових машинок обирають машини для ЗСУ. Замість літачка на управлінні – очі в небі для армії. Ми боремось за них і для них. І будемо боротись до перемоги.

У сучасних українських дітей свої супергерої зі своїми суперсилами. Допомагайте їм, донатьте на армію:

11. Gyppsy

Увійти у Facebook

FB_IMG_1657640748981.jpg
    А після Донбасу ми погнали у Запорізьку область.

Наша група заскочила до старих друзів з ЦСО «А», притарабанили їм два коптера.

А потім завезли двом підрозділам ССО по одному бусику Марії Примаченко!

Інша група об‘їхала 108, 102 і 65.
    Дрон, тепловізори, рації і тактична медицина.

А куди ми приїхали сьогодні я розкажу вам потім))))!

А ви, поки, подякуйте нашим захисникам і, за можливості, закиньте нам трошки грошей для роботи!

Дякую!!!

12. Gyppsy

Увійти у Facebook

FB_IMG_1657698372607.jpg

Бакалаври більш ніж десяти університетів доєднались до збору на Пекельні Тачки для ЗСУ, і щодня їх стає більше.

Для нас це об'єднання – про національну вдячність. Вдячність захисникам за нагоду отримати диплом, можливість рухатись далі та творити майбутнє держави.

Коли доєднюється Мелітопольський державний педагогічний університет, коли студенти пишуть, що це заради одногрупників, які воюють...
    Наша перемога неминуча.

Доєднуйтесь! Університетами, студрадами, особисто. Посилання на збір: Безпечний переказ коштів

13. Gyppsy

Сергій Притула

І ще трошки про дітей.
    Іноземні журналісти запитують: "Як ви ставитесь до того, що діти збирають гроші на зброю?"
    Бо для них це шок і нечувана подія.

Відповідаю просто. Діти хочуть жити у світі без повітряних тривог, вибухів, війни, знищених під корінь дитячих садків. Де ще раніше були сміх та ігри, а зараз – вирва від бомби. Діти – щирі, тому щиро розуміють, де добро, а де – зло. Діти добре знають, хто ворог. І наш ворог розуміє лише мову сили. Саме тому малеча виходить продавати черешні, малюнки, грає шашки на вулиці і віддає те, що збирали на іграшки, на допомогу нашій армії. Діти просто хочуть жити у своїй країні і мати дитинство.

От тому вони збирають на армію.

14. Gyppsy

Сергій Притула

IMG_20220713_142912.jpg

Друзі, є невеличка, але приємність!

Мабуть, ви вже прикрасили свою віртуальну картку в monobank зображенням або підводного крейсера "москва", або пана Залужного.

Тепер додалася ще одна позиція. Яка потішить ваші очі))
    В моно з'явився новий скін з тими самими народними байрактарами, які вчергове продемонстрували що ми непереможні, коли об'єднані!!))

Як отримати новий дизайн картки:
    - Задонатьте до фонду Сергія Притули будь-яку суму (Безпечний переказ коштів
    - Через добу у додатку mono має з'явитися новий дизайн картки.

Велика подяка monobank за підтримку!

15. Gyppsy

Сергій Притула

Я, наче, в дитинстві орнітологом стати не мріяв.

Але виріс і ледь не щодня займаюсь «пташками».
    Різними.

Отже, на цьому тижні у 95 бригаду «полетів» комплекс БПЛА «Лелека-100». 2 000 000 грн.

Нідерландські DeltaQuad розлетілись на Рух Опору і 59 бригаду. Майже 100 тис.євро.

Ну і, нарешті, провідав одну з улюблених пташок - естонський EOS С VTOL. Пам‘ятаєте я колись записував відео, що нашу PD-2 збили і треба скоренько зібрати грошей на інший борт.

Ну то ось я на полігоні обіймаю наших з вами 185 000 євро, які перетворились на круті очі в небі і працюють одразу для кількох бригад!

Таким чином на 4 фотографіях борти на загальну вартість майже 11 000 000 грн.
    Це дуже дорого, але це, водночас, дуже дієво!

Дрони і БПЛА - це один із профільних напрямків роботи нашого фонду. Ми будемо і надалі контрактувати і волочити у військо все, що літає, розвідує і коригує:
    Лелеки, Фурії, Валькірії, PD-2, EOS c VTOL, Poseidon, Vector, Спектатор-М, DeltaQuad, FlyEye - це перелік БПЛА, якими ми вже забезпечили Армію, або чекаємо на доставку!

А от скільки таких комплексів ми зможемо закупити - це залежить на тільки від наших можливостей, а , насамперед, від вашої фінансової підтримки!
    Тому, щиро дякую за те, що вже було зроблено!

І дякую за те, що буде!
    Працюємо, панове!
    Рахунки активні:

IMG_20220713_143259_193.jpg

16. Гламурний Притула.
    То в нього таки розваги були.
    FB_IMG_1657713648657.jpg

17. "Притула заплакав"...
    "Притула покакав"...

Ну і новини у нас! Бракує лише "Щоби позбавитися грибка, візьміть простий..."

• Смішно Смішно x 1
  18. Gyppsy

Та то Притула так піариться :)

а де твій аватар? :)