Сергій Притула Сьогодні не День подяки, але все одно дякую українському офісу Binance за чудову роботу, чуйну підтримку волонтерів та оперативне вирішення усіх питань. Усі нормальні бізнеси за нас, а за росію - якісь чорти, які скоро збанкрутують )
Слухав інтерв'ю пані, однієї з керівників Фонду Притули. Так там люди працюють як в Кабінеті Міністрів
От Хомчин би там сидів на свою пенсію, крутився з ранку до вечора, мав ох* нну відповідальність і просив би, щоб йому волонтери раз в день супчику заносили та інколи труси з шкарпетками, щоб не обноситися до бомжатського вигляду. Всі повинні за працю мати чьотко обумовлену платню, але прозоро і з податками.
Я їм гроші не даю (немає бажання годувати Пінчука і Хомутинніка), тому питати не буду. А ти їх рекламуєш, то поцікався. АТО хвалишся кабміном,, так зарпла у них така ж.
Хайп з байрактарами гарне свідчення того хто є хто: За байрактарами (для тих, хто турбувався "чому Міноборони не купує?!"). 1. Після 24.02 Міноборони закупило та поставило до ЗСУ, скажімо так, близько півсотні байрактарів. Генштаб потребував, машини були законтрактовані і за графіком поставлялися. З уже оплаченого незабаром прийде ще кілька штук. Початкова потреба буде закрита. 2. Командування ЗСУ сформулювало нову потребу (десятки), яка зараз контрактується. Потужності турецького заводу завантажено під завдання ЗСУ. 3. Міноборони купує не лише байратари, а й інші машини. Не лише імпортує, а й замовляє у наших виробників. Тобто це потік, робочий процес. Зі зрозумілих причин, у цьому процесі публічності немає.
Сергій Притула Великі проекти це добре, але є і щоденна «рутина». 100 шоломів з Німеччини + 2 БПЛА DeltaQuad Pro#View з Нідерландів + З Польщі привезли раціі: 200 радіостанцій Hytera PD705 60 радіостанцій Hytera HP605 = Загальна сума 247 400 € Дякуємо за ваші донати. Працюємо далі! Лінк на реквізити: Благодійний фонд Сергія Притули
Сергій Притула В квітні ми офіційно розширили діяльність фонду проєктом курсів тактичної медицини для військових. За два місяці виїзних тренувань команда інструкторів провела навчання для 2000+ бійців. Команда з наших волонтерів та іноземних інструкторів виїжджає до військових та проводить теоретичні та практичні заняття відповідно до протоколу ТССС AC та алгоритму MARCH, перевірених часом та застосуванням на війнах. Окрема цінність курсу - відпрацювання знань через тактичні завдання з імітацією реального бою. Бійцям створюють стресові обставини, в тому числі через використання піротехніки та холостих патронів. Після підтвердження кваліфікації в тактичній медицині, фонд сприяє в забезпеченні бійців індивідуальними аптечками та засобами захисту. Наші іноземні інструктори, в основному, волонтери зі Штатів, парамедики та ветерани з досвідом надання допомоги під час бойових дій. Тактична підготовка врятувала життя не одному бійцю, навіть в найкритичніших ситуаціях. Тому раді, що можемо підсилити наших.
Сергій Притула П‘ятничний дзен. +6 краль на Схід❤️ Донатьте на пекельні тачки від Благодійний Фонд Сергія Притули/Serhiy Prytula Charity Foundation. Благодійний фонд Сергія Притули
Сергій Притула Багі для Армії. На цьому тижні ще 6 вдосконалених багі відправляться по підрозділах. Решта 4 впродовж місяця. Хочу подякувати Володі Садику, його родині і всім хлопцям на виробництві за хороший темп! Транспорт - одна з найболючіших ланок у нашиму війську. Його треба багато і різного. Конкретно ці багі будуть використовуватись мобільними групами для знищення ворожої техніки, а також, розроблені з врахуванням можливості евакуації поранених з нуля. Працюємо далі. Дякуємо за Ваші донати!!! Рахунки активні! Благодійний фонд Сергія Притули
У Львові оштрафували Сергія Притулу Львівські інспектори з паркування при опрацюванні вулиць встановили автомобіль, що порушував правила паркування. Водієм автомобіля виявився відомий шоумен та волонтер Сергій Притула. Притула поставився з розумінням, подякував інспекторам за їх роботу, спілкувався ввічливо та пояснив, що не зауважив відповідного знаку. Сергій Притула пообіцяв оплатити штраф якнайшвидше.
https://tsn.ua/glamur/pritula-rozpo...n-narodzhennya-ya-vzyav-pistolet-2099065.html Відомий український шоумен і волонтер Сергій Притула, який днями зібрав кошти на 4 "Байрактари" для ЗСУ, розповів про неочікуваний подарунок від дружини на день народження. Найбільший сюрприз насправді зробила дружина. На день народження я зранку вдома запустив кампанію. І от воно понеслося. І я сидів під холодним душем, тому що в мене голова трішечки вибухала. І тут чую у мене у дверях хтось шкрябається. А я ні на кого не чекаю. Я взагалі сиджу себе зранку заспокоюю. У мене день народження, а я сам в тій хаті своїй великій, де має бути багато дитячого сміху, а того всього немає. Я не знаю, хто там до мене до хати… Я взяв пістолет, відчиняються двері, заходить жінка. Але дуже розчулила", - поділився Притула в ефірі "Сніданку з 1+1".
Як би притула не ховав що рука коломоя теж в його сраці, але шило завжди виліз з мішка View: https://twitter.com/dneprlena/status/1543139262173954048?t=-PjYNdIf7Y-_lau6x9c0Eg&s=19