Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. View: https://twitter.com/trostyan2020/status/1539636085621399552?t=VrXqJYOwXs9lxVtwKvOEzw&s=19

Всі знають що без значного вливання коштів дуже швидко не розкрутиш тг-канал чи группу в фейсбуці. SEUшники знають як, і за скільки розкручуються канали- і це робиться з 99% метою- під бізнесспроект.
    Отже хтось різко вливає велики кошти в розкрутку ноунейма, щоб що?
    Ну серьйозно 1)покажуть 3старі байрактари, скажуть що куплені нові- як ви перевірите?
    2) якісь ноунейм волонтер приїду в турцію на завод байрактар і ось так просто купить БПЛА?))
    Це як ви лічно поїдете на з-д Малишева і купіть 3шт БМ Т84 ОПЛОТ-М)) завод Вам продасть? А чому ні? https://t.co/gICej87mC7

2. Ну добре малишев не продасть, поїдьте на з-д Луч, і купить 2-3 ПТРК «СТУГНА» чи поїдьте в США на з-д і купіть 10шт Джавелін))

П.С: це звісно мої особисті роздуми, але щось тут не так
    Військова зброя продаеться під особисті гарантії держави, чи уповноважених законом осіб https://t.co/Mx4vtamd4O
    Регулюється все це міжнородно правовими актами, розділено на категорії, певні категорії ухвалюються Секретарем ООН, де ухвалюється відповідне рішення на засіданні ООН.. тут розвідка працює, незгодна країна блокує рішення
    Деякі види зразків купуються-передаються між главами держав https://t.co/72ufdAW1Ug

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От же ж у порохоботів пукани рвуться через дрони)

Ти диви - якісь анонімні військові і офіційні експерти заявили про неефективність байрактарів )
    А чому ж вони анонімні?
    Бо пєсєта, чи шо?

4. Генерал Марченко - це анонім?

5. Переклад не робитиму. Вчи англійську

Institute for the Study of War

Цілий інститут теж анонім?

6. Gyppsy

А самі Ви не хочете зібрати кошти і купити ці Стугни?
    Бо сидіти на дивані і дзявкати - на це пєсєта гаразд)

7. Так ви просрали виробництво. Блок керування вироблявсяв Ізюмі. Де зараз завод в Ізюмі?

8. Я згадую новину, коли Литва збирала гроші на придбання байрактару, а виробник віддав його безкоштовно. А гроші вже були зібрані та пішли на інші потреби. Але це Литва. Комусь хочеться повторення історії. І грошей.
    20220623_085802.jpg

Але я точно знаю, що серйозну зброю ми отримуємо від союзників, а військові постійно просять шкарпетки, білизну, шоломи, турнікети тощо. Але на цьому так не попіаришся

9. Gyppsy

До чого тут Ізюм?
    Є проблема - потрібні дрони, вже і зараз. Притула її вирішує разом зі всіма українцями.
    А анонімні порохоботи лише гавкають.

10. Це піар на крові, справжнісінький.
    Той, який топив тих, що розбудовували армію, тепер як Герой, збирає гроші з довірливого стада.
    Чого тільки варта реклама по ящику, де цей притулок обіцяє гризти горло за Україну... Сидячи в тилу... З родичами йобаними ригами!!!

11. Gyppsy

О, у @Mykhaylo Khomchyn не тільки пукан горить, а і дах зірвало :)))

12. Дрони, а не Байрактари. Багато дронів, які коштують тисячі, а не мільйони Яких потрібно тисячі, а не три. Якими можна навчити керувати майже любого. Які є розхідним матеріалом.

13. Так це піар. Піар на крові.
    Це намагання застовбити собі місце на післявоєнних виборах і зберегти награбоване Хомутинником, Пінчуком, Коломойським Зеленим і Ко

14. Після війни будуть вибирати чергового циркового пуделя
    20220623_084745.jpg

15. Gyppsy

А для кого я тут тему апаю? :)
    Тур є і про дрони, котрі Притула купляє для армії десятками і сотнями.
    Є тут і про пекельні тачки, про баги, про вантажні буси...
    Притула і всякі ліки, броніки і біноклі купляє.
    А байрактари - це є фист!

16. Gyppsy

Так Ви також можете так піаритися, хто ж Вам не дає?
    Застовбите місце для Пороха на майбутніх виборах :)))

Так що як казав один ху#ло Ндравіцца нє ндравіцца тєрпі моя красавіца :)))

17. А я й піарюсь.
    За свої кровні.
    Не за видурені притулою у народу за рахунок навішаної йому локшини на вуха.
    Купляю синові, його хлопцям, братам невістки.

• Смішно Смішно x 1
  18. Байрактари зараз - це гроші на вітер. Це піар. На Крові.
    ППО кацапів їх збиває на раз.
    Це не американські з мах висоти 20000 м
    І тут не Нагірний Карабах.

І я не писав нічого проти поки не полізла нагла брехня і піар.

• Смішно Смішно x 1
  19. Gyppsy

Ну то можете йти в президенти. Вони може за Вас і проголосують :)))

а де твій аватар? :)