Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/579710896846848/

Коли я був маленький, то під час грози, коли сильно бив грім, бабуся Ліда казала мені, що то Бог гнівається на людей.
    А коли били блискавиці через усе небо, то бабуся казала, що то святий Ілля на колісниці їде по хмарах і кидає блискавки у найбільших грішників.

Останніх кілька місяців я часто просив святого Іллю здійснити свою місію. Набрати повно блискавиць, промчати над Україною на колісниці і вбити усіх тих нелюдів з країни водки і гівна, які прийшли на нашу землю.

Але поки що це робить наша Арта!

А Ілля мене не чує…

Може у нього просто зламалась колісниця… то сказав би, ми б скинулись і наш фонд йому пригнав би…

2. Gyppsy

3. Gyppsy

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/580404076777530/

Наші захисники регулярно тарабанять нам на волонтерський штаб якісь трофеї.

В якийсь момент їх стало так багато, що ми навіть почали ділитись із музеями.

Якось докладніше розпишу, що цікавого знаходили у нашому «руснявому кутку» (саме так ми називаємо наш мінімузей), представники МОУ і, навіть, іноземних розвідок.

Ну, а поки поповнення у вигляді ціленького БПЛА.

Долітався, паскудник!

4. Gyppsy

5. Gyppsy

6. Gyppsy

7. Gyppsy

Сергій Притула

У нашого фонду є дуже важливий нарямок роботи.

Це навчання наших захисників навикам тактичної медицини.

Наші інструктори – це об‘єднана українсько-американська команда.

Я хочу подякувати нашим американським друзям в особі Лайнела, який керує Task Force Yankee: Ukraine !

Дякую за вашу підтримку і допомогу!

8. Gyppsy

Сергій Притула

Друзі!
    Рівно через добу, 22 червня о 19.00, я проведу в прямому ефірі аукціон, на якому розіграю дуже важливий для мене лот. Ознайомитись із цим лотом ви можете тут: Сергій Притула - 22 червня продамо «Батько і мати». Гроші підуть на ЗСУ! | Facebook | By Сергій Притула | 22 червня запрошую на аукціон в прямому ефірі! Лот вас потішить! Всі кошти, традиційно, на ЗСУ!

Ставки можна буде робити і криптою, і доларами. Посилання на nft-маркетплейс та платформу Prozorro.Продажі залишу у першому коментарі.

Зареєструватись і отримати можливість робити ставки на цих ресурсах можна просто зараз. Фінал аукціону транслюватиметься наживо на моїй фб-сторінці та ютуб-каналі.

Приєднуйтесь!

9. Gyppsy

Сергій Притула

Один з моментів, який вкрай розчулює мене в останні місяці, це коли у соцмережах хтось тегає мене чи наш фонд у дописах, суть яких зводиться до простої формули: «друзі, у мене сьогодні День Народження, не даруйте мені подарунків, задонатьте на фонд Притули, краще купимо щось для наших захисників».

Я хочу бути, як Ви!

Сьогодні мені 41.

Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все про що я мрію у свій ДН – це наша Перемога!

І разом з командою фонду я намагаюсь робити все залежне для її наближення.

Ми хочемо придбати для ЗСУ 3 «пташки» Байрактар, які будуть допомагати це робити!

Допоможіть нам реалізувати цю мрію! Адже вона і Ваша))!

Годі просто лайкати відосики з результатами роботи Байрактарів. Давайте станемо співавторами цих відео!
    Кошти колосальні, але чи є щось дорожчим за життя наших воїнів?!!

Поширюйте цей допис!

Профінансуйте цей проект! Усім світом!

І коли ми його закінчимо вдало (а ми його закінчимо вдало), ми запропонуємо Вам ще дещо смачніше)))))))!

Але… всьому свій час.

А поки… 3…2…1…

ПРАЦЮЄМО, ПАНОВЕ!!!!!!!

10. Gyppsy

11. Gyppsy

Сергій Притула - Через 2 з копійками години відбудеться... | By Сергій Притула | Через 2 з копійками години відбудеться стрім аукціону, під час якого я оголошу проміжні підсумки першого дня збору коштів на Байрактари! Я ж знаю, що...

Через 2 з копійками години відбудеться стрім аукціону, під час якого я оголошу проміжні підсумки першого дня збору коштів на Байрактари!

Я ж знаю, що вам цікаво;))).

Залишайтесь на цій сторінці;)).

Ну і «підсипайте»!!!

Благодійний фонд Сергія Притули

12. Gyppsy

13. Gyppsy

https://t.me/serhiyprytula/861

Такого дня у мене в житті ще не було, скажу відверто.

За перші 12 годин ми з вами змогли зібрати на Байрактари 156 млн гривень!

Це фантастична сума, але це тільки початок. Не зупиняємось, наша мета - 15 млн доларів (~525 млн гривень).

Не збавляємо темп, розповідаємо друзям та знайомим про збір ;)

Низький уклін усім, хто сьогодні відгукнувся на заклик! Дякую за розповсюдження інформації про збір та за донати! Кожна гривня має вагу і наближає нас до мети!

Збір триває: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page

14. Gyppsy

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/582725736545364/

Добу тому, о 9.00 ми розпочали збір коштів в рамках проекту «Народний Байрактар».

Розуміючи на який захмарний бюджет ми замахнулись.

Але і усвідомлюючи важливість того, чим можемо посилити Повітряні Сили ЗСУ.

Минула доба…

Станом на 9.00 23.06 ви задонатили…

296 000 000 грн!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Доплюсовуємо те, що наш фонд виділив на проект і маємо сумарно 366 000 000 гривень!!!!!!!!!

А це означає, що з бажаних трьох ми вже назбирали на ДВА БАЙРАКТРАРИ!!!!!

ДВА ЗА ДОБУ!!!!

Люди, ви робите щось фантастичне і пишете історію!

Игорь Лаченков ти і вся твоя команда - величезні молодці!!!

Шановне товариство! Давайте дотиснемо ще той третій літачок!!!

Несемось!!!!!!!

15. View: https://twitter.com/Son_of_emigrant/status/1539852004801011714?t=z528IfSG4T8wiFtLiIS_Kw&s=19

• Смішно Смішно x 1
  16. Gyppsy

SOKOLOVA

22 червня волонтер Сергій Притула розпочав збір на 3 Байрактари для наших захисників.
    За добу зібрано на 2

Українці, ви круті! Задонатити на Байрактар.

17. Institute for the Study of War

18. Gyppsy

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/582824353202169/

Це будуть дійсно народні байрактари.
    Левова частка переказів - це пожертви розміром 2-5-6-10-20-100-200 гривень.

Є і великі перекази, і дуже великі, але поки що донати розміром від 100 000 грн - це радше приємне доповнення до загальної картини!

Будемо дуже вдячні великому бізнесу за публічну підтримку нашого проекту!

19. 20220623_070222.png

20. Цей збір на байрактари, імхо, велика гра нашого руського єрмака. Зелені криси отримують халявні гроші і політичні девіденди. І при тому "висушують" фінанси громадян, які пійдуть на коштовну іграшку, а на справді потрібні речі грошей банально не вистачить.

а де твій аватар? :)