Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

• Тупо Тупо x 1
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Поэтому ваше слово ничего и не стоит

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Так я ж не олігарх, а моя грошинка там також є :)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раз є грошинка, значить олігарх.

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо би моє слово нічого не вартувало, ти б за ним не слідкував.:dirol:

• Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Нє, я пересічний маленький українець :uanew::bandera::rock::yahoo:

7. Rabinovich

Так я б и не следил если бы ты тут не писал

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти раб мого слова. Мусиш слідкувати і реагувати.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой... не прибідняйсі.

• Тупо Тупо x 1
  10. Rabinovich

Да о великий.
    Это тебе

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Двох вєлікіх не буває. У нас Зеленскій вєлікій.

• Тупо Тупо x 1
  12. Rabinovich

Ненене. Это ж ты ему даешь советы вселенского масштаба .то есть ты самый великий , признанный тобой

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Я не прибідняюсі, я хвалюсі :blush:

• Подобається Подобається x 1
  14. Gyppsy

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/573226024162002/

Проїхався трохи по донецькій та запорізькій областях.

Порозкидали по підрозділах транспорт, оптику, дрони, зв’язок, трохи такмеду.

Наші тримаються. Наші знають за що і за кого б'ються.

Попри шалену інтенсивність боїв і втрати, моральний дух на висоті.

Як завжди треба достобіса всього.

І якщо гаубиці, рсзв чи танки нам, волонтерам, поки не доступні, то вище згадану номенклатуру ми можемо забезпечувати. Були б гроші.

З тачками ми справляємось і регулярно заганяємо. Вже відправили понад 270 одиниць. Дрони контрактуємо. На великі партії буду просити допомоги. Так само, як і по черговій партії PVS, на яку треба буде назбирати понад 10 млн.грн.

Сьогодні запустили ще один аукціон творів мистецтва, з якого збираємось отримати кошти на контрактування 50 комплексів БПЛА «Валькірія».

А от те, що є просто під рукою і на що потрібно 18 000 000 гривень – це партія у 1500 рацій Моторола 2440.

Я знаю, що ми всі достатньо виснажені фінансово. Але я не маю до кого більше звертатись, ніж до українців з усього світу!

Армія захищає нас і нашу свободу!
    Ми маємо дати Армії те, що вона просить!
    І ми це зробимо!

Рахунки активні. Репост – це теж допомога!
    Працюємо, панове!!!

15. Gyppsy

Ну, давайте… розкажіть мені, як ваша 1 гривня ні на що не впливає;))))).

А потім подивіться на друге фото (різниця з першим менше доби) і розкажіть, як ні на що не впливає 85 копійок чи 5 гривень 46 копійок!

Люди, ви неймовірні!!!!

І кожна ваша копійка має значення!!!

Кожна ваша копійка працює на перемогу!!!!

Так тримати!!!!

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/573273107490627/

16. Gyppsy

Сергій Притула

Звітуємо, друзі, куди ж без цього.
    Допомога їде, русня палає, працюємо.

- Для Розвідки 12-го загону ССО Autel Evo 2 Enterprise

- Для нового батальйону пана Валерія Маркуса (30 бригада, 47 бат) – вантажний Т5, а також Mavic 3, 4 біноклі Vortex Ranger 10x50, 3 біноклі з кутомірною сіткою, 10 біноклів 7х50 звичайних і 3 теплака InfiRay.

-72 бригада отримала Mavic 3.

- 95 ОДШБ – 2 теплаки AGM Taipan 10-256, бінокль з кутомірною сіткою та Бінокль Vortex Ranger 10x50.

-79 ДШБ стрілецький бат – тепловізор і 2 розвідницькі труби Konus - 60C.

- Мінометна Батарея 95 бригади – тепловізор HikMicro, дальномір Konus 1600, пнб Dedal 370, Метеостанція Kestrel!

– Взвод снайперів, 57 бригада: 2х приціла нічного бачення.

– 110 бриг, 111 бат, А7277, розвідвзвод. Отримали від фонду: бензиновий генератор, 7 ресіверів під АК, 6 планок пікатіні, 4 каліматори Халусан, захищений ноут, 4 павербанки, налобні ліхтарики 4 одиниці та Autel enterprise з картою пам'яті на 32 гб для вдалих вильотів.

Не зупиняємось!

17. Gyppsy

View: https://www.facebook.com/100044238289106/posts/573843707433567/

Концерт кобзона – потаємна мрія кожного непроханого руского гостя на нашій землі.

Цю мрію влучно передав художник Олексій Сай у своїй картині "Концерт у пеклі". А над втіленням її щодня працюють наші ЗСУ.

Ця робота представлена на нашому аукціоні: Воєнна колекція для музею Перемоги

Я би не радив розміщувати кобзона у дитячій кімнаті, але для якісного тролінгу жителів країни водки і гівна ця картина підходить ідеально.

Полотно Олексія допоможе збройним силам набити повний зал в пекельних казанах. Бо кошти з продажу цієї та інших картин дозволять нам законтрактувати 50 комплексів БПЛА "Валькірія".

Це унікальна робота, за яку варто поборотися. Робіть ставки, пані та панове!

FB_IMG_1654804357888.jpg

18. Gyppsy

Сергій Притула

Ми стали монолітом і діємо не за вказівкою зверху. Ми воюємо за цивілізацію з країною, яка все життя тільки руйнувала. Маємо такого сусіда, шо поробиш. Доводиться. Єднаємось далі, боремось далі.

Відповів на кілька питань Deutche Welle і забрався в тренди на ютюбі. Значить людям було цікаво. Запрошую до перегляду тих, хто ще не глянув.

View: https://www.youtube.com/watch?v=QUWznL4pxpg

19. Gyppsy

20. Gyppsy

Во, @MARTINI може потрапити на курси підвищення кваліфікації ;)

Сергій Притула

IMG_20220613_022308_188.jpg
    Знайомтесь, це Андрій. Можливо ви вже чули історію про цього 15-річного хлопця, який своїм дроном навів наших на колону русні на Житомирській трасі.

Він з батьком підняв дрон, засік колону і передав інформацію ТРО. Ховався, щоб окупанти не влучили по місцю запуску.
    А далі наші військові влаштували теплий прийом гостям.

В Україні вміти керувати дроном зараз так само корисно, як і водити машину. Тому разом з Андрієм ми розігруємо курс з пілотування дроном. Переможців буде троє. Їх запросять до себе в гості під Київ, навчать керувати дроном так, щоб побачити все, але залишитись непоміченим.

Початкова ставка - 2000 гривень, яку потрібно написати в коментарях дописом у фейсбук:
    View: https://www.facebook.com/prytulafoundation.org/videos/416480940338871/

Через тиждень, 18 червня, зупиняємо розіграш, а три останні найбільші ставки отримають курс!

На кошти від розіграшу будуть куплені дрони для ЗСУ.

а де твій аватар? :)