Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сергій Притула
    4 хв ·

16 500 000 гривень розкинули крила біля ніг безцінних!
    Коротше оте відео, яке я стогодні виставив зранку, то я ще вчора зняв;)). А виставив сьогодні, коли вже добрався до Миколаєва.
    А от вчора я добрався до одного пречудового підрозділу аеророзвідки, який, як і наша артилерія, дуже чекав на ось ці дрони PD-1!
    Захисники щиро дякують кожному, хто своїми фінансами так суттєво допоміг нашій Армії!
    Тепер ми будемо бачити дальше, глибше, надійніше і корегувати роботу артилерії краще!
    І попереджати наших про пересування ворога завчасніше!
    А я, в свою чергу, висловлюю щиире захоплення нашими людьми, яким все під силу!!!
    Тішуся нагодою бути вашим кур‘єром до наших сонечок))!
    Давайте так і надалі!
    Ми дуже стараємось, щоб забезпечити наших якомога краще, перед наступною навалою орди.
    І у своїй роботі опираємось на вашу моральну та фінансову підтримку!
    Репост - це теж допомога!
    Працюємо, панове!!!

278864296_539095977575007_6896285657225220563_n.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Gyppsy

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Люблю цю тему. Якщо близько сльози - заходжу в тему Притули.
    Важко сказати, чи доживу я до перемоги, але якась надія починає жевріти...В нього обличчя випромінює таку впевненість, такий позитив, таку надійність, таку силу...а мене часто покидають сили.
    Чоловік витягує мене на вулицю, де НІКОГО. Уявляєте собі? Може . є одна людина з собачкою. Госпром стоїть з забитими вікнами - багато, а на клумбі - акуратні ряди червоних тюльпанів...

• Подобається Подобається x 1
  4. Gyppsy

Притула є генератором. Він живить і заряджає всіх довколишніх людей.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Gyppsy

6. Gyppsy

7. Gyppsy

8. Good man

Good man Обычный человек

Что-то больно бодро этот молодой человек выглядит. С фронта час назад вернулся? Или из окружения сумел выбрался?

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Піарщик, що працює на Пінчука.

10. Gyppsy

Сергій Притула

Друзі, ми активно посилюємо східний і південний напрямок. За кілька днів закрили потреби одразу кількох бригад в оптиці, техніці і транспорті. Працюємо комплексно.

Подарунки поїхали завдяки вашим внескам!

110 бригада отримала пекельну тачку, тепловізійний приціл InfiRay Geni GL35r, підзорну трубу і дальномір.

79 бригада: шість тепловізорів HikMicro OH35, два тепловізора InfiRay, два тепловізора GH 35L. Також привезли дрон Yuneec і аутел з тепловізійною камерою. Плюс хлопцям приїхали дві наші тачки.

14 бригада отримала 5 теплаків, коптер, 10 цифрових рацій, 10 планшетів, а ще привезли їм прапорів України

Передали для 25 десантно-штурмової 40 американських шоломів, 9 планшетів Армія СОС і 32 пауербанки.

Закрили питання по броні для ДУК Правий сектор - передали 23 бронежилета.

Усе це - завдяки вашій допомозі!! Дякую вам уклінно за вашу постійну підтримку!

Віримо в ЗСУ! І працюємо далі А роботи багато!

Рахунки активні:

https://quicknote.io/e7869010-bf2a-11ec-aabc-9bb4d2c6951f

IMG_20220429_004502_267.jpg

11. Gyppsy

«Люди часом думають, що "Байрактар" можна купити десь на бульварі».

Телеведучий та політик Сергій Притула керує власним благодійним фондом — одним з найбільших в Україні, що допомагають армії. Про те, чому буде спад волонтерської діяльності, найдорожчу покупку для військових, запити з фронту та чи доречно жартувати під час війни — у інтерв'ю Притули Суспільному.

12. Gyppsy

Сергій Притула
    Чи можна купити на базарі Байрактар?

Дав відповідь на це поширене питання, а також на деякі інші цікаві. Щодо того, які зараз основні потреби військових. Що ми можемо закрити самі, в що мають надати нам наші союзники.

Спеціально вирізав для вас цей шматок інтерв’ю.
    Запрошую до перегляду!

13. Gyppsy

Сергій Притула
    [​IMG]Вибране · 47 хв ·

Отже, маємо доставку броні і шоломів, загальною вартістю понад мільйон доларів.
    Частина – це те, що було законтрактовано у Туреччині, частина – це те, що ми організували самостійно, завдяки співпраці із ЛОК - Львівський Оборонний Кластер , Aleksandr Stognienko та Андрей Серган.
    1000 броніків пішло на підрозділи ТрО, які є або ближчим часом будуть на фронті. Решта йде на потреби ЗСУ.
    Уклінно прошу усіх, хто доймає запитаннями «а куди воно пішло?» підписатись на сторінку фонду у ФБ https://www.facebook.com/prytulafoundation.org і бути в курсі подій.
    З найближчих потреб те, що ми намагаємось придбати: транспорт, оптика, антидронові прилади, БПЛА, прилади для роботи підрозділів РЕР тощо – це +/- 70 000 000 грн.
    Я знаю, що ми всі вже достатньо виснажені. І що кишені не бездонні.
    Але я також знаю, що найближчі пару тижнів будуть найважчими для тих, хто захищає нас із вами.
    І якщо ми маємо змогу докластись до захисту наших героїв, то давайте так і будемо робити!
    Допоможіть волонтерам фінансово. Якщо серед них буде і наш фонд – ми будемо безмежно щасливі!
    Окремо звертаюсь до людей, які оперують тим чи іншим ресурсом у криптовалютах. Хлопці і дівчата! У нас вже близько третини закупівель проходить криптою. І у нас її вже практично немає. Виводити гривні в кеш у великих об’ємах, щоб потім заливати у крипту, зараз вкрай важко. Тому уклінно прошу вас не проходити повз наші гаманці.
    Ще раз щиро дякую усім за підтримку!!!!
    Тримаймо стрій, друзі!
    Працюємо, панове!

View: https://www.facebook.com/watch?v=370079825077202

Останнє редагування: 1 тра 2022
  14. Gyppsy

15. Gyppsy

16. Good man

Good man Обычный человек

Судя по аватарке ютуб канала, этот парень живёт в Канаде.

17. Gyppsy

Сергій Притула

Був сьогодні у Чернігові по справах. Наш Фонд доправив у місто вже 23-ю за ліком партію гуманітарної допомоги. Розвантажили у наших партнерів, яким довіряємо - волонтерському хабу, який разом із однодумцями організував Максим Богомаз.

Макс показав нам їхнє бомбосховище, де в пік окупації в їхньому корпусі прихистили 108 чернігівців.

Хлопці і дівчата, дякуємо вам за вашу роботу і за плідну співпрацю!!!

18. Gyppsy

Сергій Притула був в ефірі.
    [​IMG]Вибране · 2 год ·

Лічені хвилини до кінця аукціону картини всесвітньо відомої художниці Марії Примаченко “Квіти виросли коло четвертого блока”! Стартова ціна була $5 000. За скільки ж піде ця робота і скільки коштів піде на допомогу ЗСУ? Дізнаємося разом.
    Аукціон проводить Благодійний Фонд Сергія Притули разом з аукціонним домом “Дукат”.
    Почався онлайн-аукціон з 29 квітня, а завершується сьогодні, 5 травня о 20:00. Реєстрацію закриваємо о 19:40. Ставки приймаємо до останньої. Ставки можна робити тут:
    http://www.dukat-art.com/.../blagodijnij-aukcion-1/register
    правила аукціону тут:
    https://docs.google.com/.../18Fu_9u1.../edit
    Більше про картину:
    https://www.facebook.com/events/304735678487336/?ref=newsfeed
    Усі кошти з аукціону підуть на Благодійний Фонд Сергія Притули допомогу Збройним Силам України.
    Мета аукціону - допомогти Збройним Силам України, тому долучайтеся і робіть внески незалежно від того, чи берете участь в аукціоні.

19. Gyppsy

Аронець Live

Щойно фонд Притули на аукціоні продав картину Марії Примаченко "Квіти виросли коло четвертого блока" за пів мільйона доларів
    За такі кошти українські картини на українських аукціонах ще не продавали.

Всі кошти підуть на потреби ЗСУ.

Ну і реакція Притули і ко говорить сама за себе. Просто красунчики.

20. Gyppsy

Притула:

Коли ми взялись за організацію аукціону з продажу картини Марії Примаченко, я вислухав від різних людей гігабайти текстів на кшталт «херньою займаєтесь», «і шо ви за неї вторгуєте?», «потратите купу часу, щоб вторгувати грошей на пару «корчів»», «да їй ціна 5 тисяч баксів»…

Ці люди не були задіяні у процесі. Це була не їхня картина, вони не допомагали з розповсюдженням інформації про картину і аукціон, вони не зареєструвались на сайті аукціонного дому для участі в торгах.

Все що вони робили – це демотивували і ставили все під сумнів.

Вчора Марія Примаченко відповіла цим людям!
    Картина «Квіти виросли коло четвертого блоку» була продана за 500 000$.

Пів мільйона доларів за картину!!!!!

Прецедентний рекорд для українського мистецтва.

Ми вже говорили про певний символізм події: росіяни умисно знищили музей Примаченко в Іванкові. А тепер отримуйте «атвєтку», тварі!

125 бусів Volkswagen T5 для переднього краю фронту!

Ще раз: СТО ДВАДЦЯТЬ П’ЯТЬ БУСІВ!!!

Які будуть перевозити особовий склад, вантажі, які будуть використовуватись для евакуації, для роботи підрозділів аеророзвідки тощо. Все для того, щоб палити русню і рятувати наших!!!

Близько двох тижнів тому нам вдалось домовитись у Німеччині про викуп такої великої партії транспорту за максимально пільговою ціною. Після передоплати нам якраз не вистачало тої суми, яку ми вчора вторгували. Я збирався робити окремий допис-звернення до людей, щоб закрити цей проект, але одна картина зробила це замість усіх нас.

Тож ці кошти підуть на транспорт. А просити грошей я вас завтра-післязавтра буду по іншому запиту від наших захисників. Теж дуже важливому і дорогому.

Ну, а поки, давайте ще раз потішимось за те, що ми починаємо дізнаватись і усвідомлювати справжню ціну українського мистецтва! Мистецтва, яке допомагає боронити нашу свободу!

Ну і промінчики добра двом добродіям з-за кордону, які зробили спільну ставку і гідно оцінили роботу Примаченко!

І окремо від себе хочу подякувати їм за запевнення в тому, що КАРТИНА ЗАЛИШИТЬСЯ В УКРАЇНІ І БУДЕ ПЕРЕДАНА ДО ОДНОГО З КИЇВСЬКИХ МУЗЕЇВ!!

Я ще досі в шоці від того, що відбулося.
    Але на горизонті ще безліч запитів від військових. Тому…

Працюємо, панове!

Рахунки активні. Репост – це теж допомога!

Paypal: serhiy.prytula.kyiv@gmail.com

USDT (TRC20)
    TW5pD4kFuQ4PfS1NkcTcvQ44djQwczQj37

ETH
    0x858fa9c4de5f7a0e7d6eacb671c3482665a543b2

BTC
    bc1qkd5az2ml7dk5j5h672yhxmhmxe9tuf97j39fm6

Патреон Сергій Притула is creating videos | Patreon

а де твій аватар? :)