Сергій Притула Вибране · 9 год · Друзі! Київ! Є дуже хороша новина. Добрі люди викупили майже весь (!!!) склад магазину Мілітарист. І дарують його волонтерському штабу для потреб армії та територіальної оборони. І ми тепер готові забезпечувати підрозділи купою всього необхідного. ВАЖЛИВО!!!!! Віддаємо не поштучно по одній футболці та шкарпетці одному військовому. Віддаємо колективні замовлення на великі обсяги мінімум на 20-30 людей, бажано на 100-200 військових чи тероборонівців! Що віддаємо? Головне: Теплі зимові куртки (однотонка) - всі розміри Фліси Однострій - низ ММ14, верх мультік Штани тактичні однотонні із теплою підкладкою та без. Термобілизна Level I Термобілизна Level ІІ Черевики утеплені 6" coyote Черевики та кросівки демісезон Нереальна кількість футболок, шапок, носків, теплих рукавиць, тактичних перчаток, бафів, балаклав, ременів, трусів Масло для зброї гумові капці підсумки для рацій Другорядне: Термоси та кружки Підсумки для пістолетних магазинів, пістолетні шнури Кросівки тактичні літні - нереальна кількість ЩО ТРЕБА ВІД ВАС? Скласти заявку на ваші потреби і відправити нам на пошту militarist.prytula@gmail.com для формування відправлення. 1. що вам треба зі складів мілітариста і в яких об‘ємах (кількість комплектів та розміри) 2. ваш підрозділ чи військову частину 3. локацію на яку треба везти 4. ваші контакти — ми самі зв‘яжемось та домовимось про логістику доставки. Пріоритет: Київ, спорядження для великих груп військовослужбовців чи команд територіальної оборони Чекаємо на запити і вже починаємо відвантаження! Ну і мої рахунки залишаються відкритими для усіх, хто бажає долучитись до забезпечення наших захисників найнеобхіднішим!
Збити літаки рашистів? Легко. Ви можете допомогти! View: https://youtu.be/JR845J6p7Bk Ми підігнали воякам тачку, і на цій тачці вони змогли збити літак рашистів. А якщо підігнати їм багато тачок, вони зможуть збити багато літаків. І скоро путіну не буде чим воювати. Отака проста логіка.
Сергій Притула Вибране · 32 хв · У цьому відео показую, чим можемо бути корисні нашим захисникам зараз. Але одразу уточнюю, що все, що ви бачите, розбирається доволі швидко. Так само, як швидко обміліли склади «Мілітариста». Кілька днів тому Добрі люди™ за власний кошт викупили величезні обсяги складів магазину Мілітаріст і передали нам для відвантаження на збройні сили та териоріальну оборону. Я вже писав про це і закликав наших захисників залишати гуртові заявки. Заявок нам прийшло понад 2800, тому, на жаль, всі задовольнити не вдалося. Але роздали фактично все, що було зафрахтовано під наш волонтерський штаб. Понад 1500 курток, 2200 штанів, понад 3300 шапок, шарфів та балаклав, 1500 пар кросівок та черевиків, 4300 пар шкарпеток та трусів, майже тисячу комплектів термобілизни, 1650 флісових кофт, 2800 футболок, 1250 пар рукавиць. І ще багато чого корисного та необхідного на війні. Дякуємо усім, хто до нас звернувся. На жаль, склад не безкінечний, і ми вже роздали майже все. Загалом більше ніж на 10 мільйонів гривень. Розумію, що тих, хто нічого не отримав у десятки разів більше ніж тих, хто отримав. Але ми виходимо з реальних можливостей і, на жаль, не оперуємо бюджетами міноборони. В будь-якому разі від імені нашої структури дякую добрим людям, які зробили велику справу, взяли на себе фінансову сторону питання і забезпечили усім необхідним не один підрозділ. Ми продовжуємо працювати. Завтра буду хвалитись новими здобутками! Підтримуйте українську армію, жертвуйте гроші волонтерам, яким ви довіряєте. Слава Україні! За репост дяка. Працюємо, панове! View: https://www.facebook.com/watch?v=1163263101104013
Сергій Притула був в ефірі. 3 год · View: https://www.facebook.com/serhiyprytula/videos/4990903124321687/
Сергій Притула Вибране · 1 год · Вряди-годи у своїй стрічці я натрапляю на перехоплення телефонних розмов російських військових із своїми рідними у рф. Часом із дружинами, але мою увагу, все ж, більше привертають їхні розмови з матерями. Ці розмови дають можливість зрозуміти, з ким ми маємо справу. Справа навіть не у тому, що ці мамаші питають у своїх синів щось, на кшталт, «а ты можешь у кого-то из местных отобрать телефон чтоб нормально мне звонить?». Мене, насправді, вражає те, як у спілкуванні зі своїми матерями, росіяни матюкаються. А їхні мамки, спілкуючись, відповідають взаємністю. За 40 років свого життя, я не матюкнувся при матері жодного разу. Ба більше, постійно отримував від неї докорів, якщо, раптом, десь використовував ненормативну лексику у публічному просторі (коментарі у фб чи інстаграм). І я, на її вимогу, видаляв подібні коментарі чи дописи. У мене є дуже багато друзів, які не те, що не лихословлять в присутності батьків. Вони звертаються до батьків на «ви». І от на тлі цієї системи координат, яка є у моїй інформаційній бульбашці, слухаючи усі ці «мама, б@я, нах…й, нас ту раз@балі» і «синок, єб@аштє там, сук@, н@***», я розумію, що ми маємо справу із абсолютно конченим і варварським народом. Не те, щоб я раніше про це не здогадувався, але це стало ще однією сатисфакцією. Люди, які у розмові з матерями фонтанують генітальною лексикою є на всю голову відбитими. Так само, як і їхні матері, які їх породили і вважали за норму подібний стиль спілкування. Одним словом… якщо у вас раптом виникне запитання, як нація, яка пишається своїми Чайковськими, Пушкінами та іншими Достоєвськими, спокійно бомбить пологові будинки, то просто усвідомте, що будь-які зв’язки із розпіареною російською культурою і якимись ознаками честі загнулись у них, мабуть, ще із декабристами. А зараз ми маємо справу із тими, хто був виплеканий роспропагандою та новими лідерами громадської думки: Соловйовими, Скабєєвими, Газмановими, Валєріями, фільмами «Брат 2» і «Бригада», і різного калібру жополизами з царини ТБ та шоубізу. Абсолютно тупим бидлом, яке не наділене розумінням причинно-наслідкових зв’язків. Тому, вони у всіх бідах і далі звинувачуватимуть українців. На яких самі напали. Тому що тупі. Тому що кончені. Тому, частина з них стане перегноєм на наших полях. А решта нічого не зрозуміє, але покірно прийме голод, смуту, карткову систему, арешти і розстріли у рф. Бо тупі. І бо кончені. І бо є історична традиція. Це не народ. Це ракова виразка планети. І ми видаляємо метастази! Молімося і підтримуймо ЗСУ!!! https://www.prytula-co.org/ - ось це посилання розкидайте своїм іноземним друзям. А як перекинути кошти для нашого волонтерського штабу ви знайдете у моїх попередніх дописах. Щиро дякую за підтримку!!!
Сергій Притула Вибране · 53 хв · +7! Синьоока Волинь підганяє! Юрій Погуляйко дякуємо за допомогу! Так тримати! Хлопців погодували! Машин, які до нас йдуть/прийшли/вже відправили приблизно в 4 рази менше, ніж запитів на них! Тому, давайте вирівняємо баланс!!! Дяка усім за допомогу! Працюємо, панове! View: https://www.facebook.com/watch?v=4226793487424252
Сергій Притула Згадали в штабі, що сьогодні субота. Хтось каже: «ну що, смикнем соточку»? Нікого проти не знайшлось! «Смикнули»! 100 коптерів MAVIC 3. Дякую кодному, хто доклався! Роздаємо!!! Працюємо, панове!!!
Сергій Притула Вибране · 1 год · Єдине пояснення, чому мені досі не розірвалося серце - це тільки тому, що до цього широкомасштабного вторгнення я вже 8 років займався волонтерством. І справа не у люті, ненависті, агресії, які я відчуваю до росіян. Справа у любові до українців… Бо тільки щира любов завжди могла мене розчулити на всі 100%. У 2014-2015 коли я всі вихідні просиджував у холі Нового каналу, збираючи волонтерську допомогу, мене рятувала гримерка поряд. Там я міг заховатись на якийсь час і поплакати. Бо витримати, коли старенькі кияни приносили свої останні заощадження, чи малі діти приносили гроші з розбитих скарбничок і віддавали їх «воїнам добра» було просто неможливо! Але людина звикає до всього. І ті факти жертовності рідного народу, зараз, я вже сприймаю спокійніше. Ні не те, щоб «як належне». Серце все одно ниє. Але вже навчився опановувати себе. Бо надмірна емоційність знижує коефіцієнт корисної дії. А от дехто у нашому штабі, хто не був на такій короткій дистанції з цими проявами чистої любові, зараз таки забивається у найвіддаленіші кутки офісних приміщень, щоб дати собі раду після того, як старенький дідусь приніс нам свої гроші і ми ж розуміємо, що це не надлишок. А, в принципі, те, що накопичувалось роками… Але беремо. Бо дідусь був наполегливий. І його гроші стають частинкою чогось важливого для захисту тих, хто захищає нас. Я бачу, як сміливо наші громадяни виходять з протестами на площі окупованих міст, не боячись чужинських солдатів та їх пострілів! Я бачу, як сміливо наші хлопці і дівчата боронять кожен сантиметр рідної землі! Я бачу очі наших водіїв, у яких не має ні краплі страху, коли стоїть завдання відвезти допомогу у саме пекло! Я бачу волонтерів, які сплять не вночі, а тоді, коли є можливість. Я бачу тих, хто щодня виходить на роботу і робить все, щоб економіка країни не накрилась мідним тазом! Я бачу тих, хто хоч і покинув Україну, але робить все залежне з-за її меж, щоб наблизити Перемогу! І моє серце переповнює любов!!! Велика і неосяжна! Яку тільки можна відчувати до мільйонів незнайомих людей, які в одну мить стали твоєю великою сім‘єю! І цією любов‘ю можна захлинутись! І я знаю, що я не один, хто відчуває подібне. І тому я знаю, що ми переможемо. Бо ще ніхто не зміг побороти любов! І саме вона дозволить нам спочатку вистояти, потім перемогти, а потім відродити Україну! Україну нашої мрії, наповнену піснями і дитячим сміхом! Люблю Вас, Українці! Гуртуємось і допомагаємо Армії!
Сергій Притула Вибране · 10 хв · Спочатку хлопці, яким ми допомогли, притарабанили нам на штаб шматок російського СУ-34, який збили під Києвом. Потім шматок збитого «Орлана». Потім шматок збитого «Калібра». Ми їх за це хвалимо, обіймаємо, годуємо і відсипаємо чергову партію допомоги Єдине що просимо, щоб шматка якогось ваньки нам не приволокли. Бо буде перебор)))! Працюємо, панове!!!
https://t.me/serhiyprytula/530?single Трохи про наші волонтерські перемоги Щойно «закрив» контракт більше ніж на 11 мільйонів гривень — зафрахтували 50 дронів Autel EVO II Pro Rugged Bundle V2. А до них ще 15 штук Autel EVO II Dual Rugged Bundle V2, і ще 20 штук дронів Yuneec H520E з тепловізором Тобто загалом до нас поїде 85 дронів на майже 400 тисяч доларів — для наших захисників на передові позиції, які з кожним днем стають тільки сильнішими завдяки вам! Мінус 11 мільйонів гривень на рахунках нашого Фонду, це значить, що нам треба ваша допомога для нових закупок! Бо ще купа цікавого в планах для наших військових Рахунки працюють. Ви знаєте, що робити
Сергій Притула Вибране · 13 хв · Вискочив з Києва на Франик і Львів, обійняв наших волонтерів, подякував за роботу, проговорив питання наступних закупівель, складів, логістики тощо. Повернувся до Києва не з пустими руками, а з двома десятками теплаків, десятком далекомірів, захищеними ноутами, мобільними телефонами, біноклями, жменькою ПНБ, медициною. Оце, якраз фоткаю добро і розфасовуємо по запитах. Працюємо, панове!
Сергій Притула Вибране · 1 год · Три дні тому попросив Вас про допомогу по конкретному проекту забезпечення наших захисників комплексом БПЛА. 2 дні тому відзвітував, що зібраних коштів вистачить не на 1, а на два комплекси - іноземного виробництва і наш. Вчора отримали рахунок від нашого виробника. Сьогодні зранку оплатили. Сьогодні в обід віддали комплекс БПЛА PD-2 у розпорядження рідненьких ССО!!! Приступає до роботи! Я просто хотів ще раз щиро Вам подякувати!!! Завдяки Вам 10 876 212 грн перетворились на каталізатор проходження життєвого шляху для окупантів! Працюємо далі!!! P.S. Так, це фото можна виставляти))))). Ні, того, що не можна показувати, на фото немає. Так, те, що не можна показувати, ми забрали з кадру і заховали))))! P.P.S. Так, на те, що ми купуємо за межами країни доводиться чекати. Часом довго. Часом ні. Але те, до чого можемо дотягнутись в межах Неньки, купується і доставляється у часових рамках, наближених до еталонних. Люблю Вас, Українці!!!
Сергій Притула Вибране · 1 год · Як це працює? Знаааааааачить… В Чехії було придбано 90 тон SAAB-івської сталі Ardox 600, привезено в Україну і розвезено на підприємства у Львові та Білій Церкві для подальшої порізки на плити. Мова йде про тисячі комплектів, які поступово, по мірі порізки, поклейки демпферів, протиосколкового покриття, пошиття плитоносок будуть відправлятись у війська. Сьогодні приїхав комбриг однієї із новостворених бригад, який попередньо зв‘язався із нами, подав заявку і, як наслідок, ще 300 бійців цієї бригади завтра будуть вдіті в броню. Перед цим ще встигли закрити недостачу броні у одному із батів 95-ї. Пішли броніки на Айдар і на ГУР. Броню я, звісно ж, віддав на балістичні випробування до ДНДІ МВС України. Відстріляли, як книжка пише. Констатовано 5 клас захисту згідно ДСТУ. Чекаємо на збільшення поставок плитоносок і продовжуємо віддавати захисникам. Дякуємо ЗСУ за наш захист!!! Працюємо далі!
Сергій Притула Вибране · 1 год · В кінці грудня 2020 року я розповів вам історію про пані Наталю, яка привезла мені 60 000 доларів і попросила прикупити щось для снайперів. Сіли ми з інструктором по снайпінгу мізкувати, що з тими грошима робити. Бо зі снайпінгом на той час проблем практично не було. Хороших гвинтівок вже вистачало, з оптикою раду давали, з набоями було проблемніше, але і тут ми, потихеньку, справлялися. Порадився з колегами з «Повернись Живим». Ті кажуть, мовляв, давай попросимо пані Наталю використати ці гроші на комплекси відеоспостереження. Сума велика, закриємо багато. Я до пані Наталі, кажу, що дозвольте змінити скерування коштів ось на таку історію захисту. А пані Наталя мені каже: «Пане, Сергію. Я вам коли гроші передавала, чітко ж пояснила, що мене не цікавить захист. Я хочу, щоб за ці гроші ви купили щось, що допоможе нашим солдатам убивати ворогів»! А пані Наталя, скажу я вам, це абсолютно інтелігентна жінка, жителька столиці львівського походження, яка за віком є ровесницею моєї мами. Тому був незначний дисонанс)). Але, ̶с̶т̶а̶д̶і̶о̶н̶,̶ ̶т̶а̶к̶ ̶с̶т̶а̶д̶і̶о̶н̶, вбивати, так вбивати! То був наказ найдобрішої жінки на Оболоні))! Тому, догріб я до тих грошей ще під 24000$ з волонтерської скарбнички і погнав до хлопців, які налагодили виробництво ударних октокоптерів. У 2021 році, один за одним, 7 таких дронів наситили підрозділи аеророзвідки на Донбасі. І працювали там красиво. Напередодні 24 лютого кілька екіпажів повернулись до Києва для вирішення поточних справ, проведення додаткових навчань та злагодженея. І повномасштабне вторгнення застало їх у столиці. І це наших козаків повністю влаштовувало. Бронетехніка, жива сила, штаби, склади з боєприпасами, транспорт постачання пмм… палало все!!! По ночах єдине що звільняли «асвабадітєлі», то це свої животи від фекалій. При чому дуже різко і собі ж в штани! Ця історіє - це маленька ілюстрація того, як це все працює! Пані Наталя хотіла допомогти хлопцям воювати на Донбасі. Але бумеранг добра повернувся і де-факто, пані Наталя своєю ініціативою долучилась до оборони Києва та області! Відео, яке я додаю - це просто дещиця того, що виробляли оператори цих дронів. Пані Наталю сьогодні знову набрав. Поділився новинами і подякую від хлопців. Мені було радісно чути Ваш щасливий голос! Усім, кому ви сказали, усе передав! Ми зробили все, як Ви просили. І завдяки Вам ворогів стало набагато менше!!! А завдяки тисячам небайдужих українців зі всього світу ми продовжуємо забезпечувати підрозділи. І вищезгадану аеророзвідку, зокрема! Сьогодні напакували їх корисними «прибамбасами» для роботи зі старлінком. Ну і окрема радість сьогоднішнього дня - це доїзд партії вкрай важливих і очікуваних дронів з тепловізійною оптикою у кількості 11 Парротів і 25 Мавіків Ентерпрайз Едвансед за які було сплачено 285 000 євро. Пакуємо у підрозділи! Дякуємо усім за допомогу!!! І за фінансову, і за репости, і за добре слово! Працюємо, панове!
Притула з грудкою у горлі розповів, що його хрещеник місяць воював без каски: чим закінчилася історія (відео) Український шоумен і політик Сергій Притула заявив, що його хрещеник місяць воював проти росіян у складі ДПСУ, не маючи навіть каски. Про це він розповів під час розмови із журналістом Олегом Новіковим. "У мене хрещеник місяць воює без каски... я їх закупив у великій кількості і роздав. Усі мої брати зі зброєю в руках, ніхто з них мене не за***чував. Розкидані по Україні", — сказав він. За його словами, його перший хрещеник служить у складі підрозділів, які одними з перших прийняли бій, але згодом були змушені відступити до Чернігівської області. Після відступу його перекинули до Києва, де батько хлопця віддав йому свій бронежилет. Згодом він вирушив до Сумської області і лише після цього звернувся до Притули з проханням дати йому шолом. "Я ось думаю, якщо не дай Боже що… що я маю сказати його батькові та його матері?", — розповів він. Шоумен додав, що вирішив це питання та отримав один шолом із Тернополя, а 8 квітня його було доставлено його хрещенику. Розповідь Притулки з 55:50 View: https://youtu.be/TmAPv-o-xKo
Сергій Притула: Друзі, хочу з вами поговорити. Чекаю завтра на стрімі. Завтра 14 квітня, 19:00. Фейсбук і ютюб. Пишіть свої запитання в коментарях, будь ласка. Буду радий відповісти.
Зашёл в тему, так и думал, что этот горе-патриот до сих пор посылочки отправляет. Хоть бы совесть имел и не пиарился на горе людей, если смелости не хватает взять в руки автомат и идти на фронт.
Стрім про війну, русню і не тільки View: https://youtu.be/rfSY5tgfb_g Друзі, хочу з вами поговорити. Уже 50 день війни, ми не здалися і не зламались, ми боремося кожен на своєму фронті. Ми об'єдналися навколо Збройних Сил і нашої перемоги. І я дякую кожному і кожній за цю нашу спільну боротьбу і любов, яку я бачу навколо. Розповім трохи більше про те, що вдалося зробити за півтора місяця роботи нашого волонтерського штабу. Поговоримо про те, що не так з Макроном і Штайнмаєром. Де ми всі з вами зараз і чому ми вже всі разом щодня робимо неможливе.