"Сиджу я у кафе, і тут підходить чоловік, кладе на стіл годинник, і каже- "Ти знаєш, що з ним робити".
Сергій Притула розповів, скільки коштує його образ 23.03.2024 Свій опис образу Сергій Притула розпочав з того, що показав футболку “Можем повторить” з палаючою бавовною та зазначив, що це подарунок. Зверху він одягнув чорний світшот з вишитим жовтим гербом. Джинси Boss коштують приблизно 3 тисячі гривень. Дружина купила мені тоді, коли в попередніх джинсах протерлася дирка, – пожартував Притула. Кеди у волонтера куплені ще за часів “Вар’яти шоу”, в якому Сергій Притула був очільником. Сині Converse він придбав за 1800 гривень. Довершував look Притули годинник від бренду Omega. Він зазначив, що це подарунок від дружини ще з 2021 року на його 40-річчя, тож точної ціни не знає. https://prolviv.com/blog/2024/03/23...-prytula-rozpoviv-skilky-koshtuie-ioho-obraz/
"Заваліть єбальники, та донатьте". І взагалі: "Сиджу я у Le Silpo, тут підходить чоловік, кладе шість банок чорної ікри, та каже: "Ти знаєш, що з ними робити"
Міноборони ніколи НЕ отримувало даних зі «супутника Притули», — 360 ua з посиланням на свої джерела Тим часом, на нього українці надонатили близько 600 млн. грн. Міноборони не отримує даних зі “супутника Притули” – Джерела | 360 UA NEWS