Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мда... прирівняв...Я думав, що у нас президент в Україні, а у нас "режим припинення вогню"
    А при Пороху не було режиму припинення вогню?

Перестань гнати порожняк..

• Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Порожняк гониш, і просто гониш, ти.
    Бо ти черпаєш свої думки з брехливих джерел.
    При свинорилому всі перемир'я тривали години.
    А я реально чув, як ломає вуха тиша.
    Ніч, друга, третя...
    Як бійці від тиші спати не можуть, бо відвикли...
    Брехло ти і є, брехло.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну и как последние дни- сильно тихо?

• Тупо Тупо x 2
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сергій Притула
    [​IMG]Вибране · 1 год ·

Лисий ботокс вніс трохи конкретики у наш порядок денний!
    Не маю сумніву, що все вчинене вилізе карликовому шизофреніку боком.
    І бити його будемо усім світом!
    Хтось санкціями, ми - безпосередньо, власноруч!
    Гуртуймося, друзі!
    Підтримуймо Армію!
    Вливаймося в лави сил ТрО!
    Допомагаймо волонтерам!
    Ми тобі, паскуда, поперек горла станемо!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не тиринди, бо Путін нападе - так ти казав?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой... ти так хвалив то розмежування, так насолоджувався порядком і тишею, а тепер вже чуєш взриви? Спати не можеш?

А знаєш чому регулярні російські війська сьогодні ввійшли в ОРДЛО? Тому що ви там 2,5 роки не воюєте за цю землю. Ви її віддали ворогу - відмежувалися. Ця земля стала чужою, тому її кацапи забрали. Це і є "мудра" політика Зеленського.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

View: https://youtu.be/5ko9ayYB7jM

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Не просто мих а мих сказочный .... И дальше по тексту ролика

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, там лугандоны хотят "рыцпублики" в границах областей. Тихо будут "оккупантов" изгонять?

• Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Сергій Притула
    [​IMG]Вибране · 1 год ·

Україна повинна першою показати приклад світу, як реагувати на незаконні дії РФ.
    Парламент вже найближчим часом повинен ухвалити законопроєкт про колабораціонізм, денонсувати Договір про безвізові поїздки громадян з РФ, а також перерозподілити кошти на оборону і безпеку в Держбюджеті на цей рік.
    Нагальними є скасування особливого статусу ОРДЛО, заборони діяльності проросійських партій та організацій, а також припинення дипломатичних зв’язків з РФ.
    Ну і настав вже час накласти санкції на російський капітал, який працює на нашій території. За якими б офшорами вони не ховались, є наша фінансова розвідка, є розвідка країн-партнерів, які точно покажуть кінцевих бенефіціарів з російським паспортом. І вони мають розпрощатися зі своїми бізнесами в Україні.
    Президент, в свою чергу, повинен внести на розгляд Ради указ про введення воєнного стану на території Донецької та Луганської областей.
    Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за перші санкції щодо РФ, однак важливо бити по найболючіших точках: активи російських олігархів мають бути заморожені, а доступ до фінансових ринків припинений.
    Разом зупинимо російського гітлера.
    Вірте в Україну та в її Збройні Сили!

12. Gyppsy

Сергій Притула:

926 490 грн розлітаються по підрозділах.
    Працюємо далі

Якщо при поповненні моїх рахунків щось не вдається, то нема біди, є й інші волонтери і всі вони зараз працюють в режимі 24/

Гуртуймося навколо Армії!

Грив
    Поповнення картки
    516874206353720
    ОДЕРЖУВАЧ : ПРИТУЛА С.Д
    РАХУНОК : 2620068199307
    IBAN : UA84305299000002620068199307

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Треба було зрівняти ОРДЛО з землею, отримати війну з усіх боків і обрадувати партнерів, що санкцій вже не треба - ми сами тут воюємо? І вже через кілька місяців за ту землю мали б принизливий мир на умовах Пуйла для всієї України..
    Тут треба виважувати кожен крок. Я навіть за те, що хай той огризок мають надовго росіяни - з затопленими шахтами, з заводами, які вже вивезли в Рашу, з екопроблемами і пенсіонерами. От признали незалежність ОРДЛО - хай допомагають, як каже Путін. Але відгризати шматок за шматком - зась. Їх предупредили загодя.
    Як будуть воювати, то втратять все, може і Крим.
    Коли РФ розвалюватиметься, їй не треба буде ніякої України. Буде не до України.

14. Gyppsy

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви таку фігню пишете...

До 2019 року воювали і ніхто нічого не рівняв. А в 2020 році Зеленський зробив відведення (запитується - нафіга?)і лінію розмежування, яка тепер природньо перетворилася на кордон між Україною та ОРДЛО. Це називається недалекоглядна політика Зеленського.

Якщо вести політику, типу "заберіть і подавіться", тоді так. Але от чи подавляться - сумніваюся.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він вірить в гроші Пінчука.:))) Ще один артіст з великим досвідом управління.

17. Gyppsy

Сергій Притула
    10 год ·

Сьогодні було пекло, але ми вистояли!
    Власне, пекло ще триває, але точно не за тим сценарієм, який малював кремль.
    ЗСУ чинять опір і вбивають окупантів!
    Росіяни втрачають живу силу, техніку, авіацію. На більшості ділянок атака забуксувала.
    А отже, у нас є час. Час, який виторгували нам наші захисники ціною власних життів.
    Час, щоб одним евакуювати рідних у більш безпечні місця, іншим записатись у лави ТрО, збройникам підвести посилення до найгарячіших ділянок фронту.
    Допомога людей волонтерському руху сягла безпрецедентних розмірів. Частина цих коштів вже витрачена. Частина чекає на вказівки від ЗСУ та ТрО. Ми з ними на контакті. Єдина складність – це логістика. Але її військові беруть на себе. Бо волонтерам зараз доїхати безпосередньо до підрозділів практично неможливо.
    У мене є благодійний фонд.
    Його створення було обумовлене великою кількістю запитів неармійського характеру. І понад 1,5 роки цей фонд старанно працював над забезпечення потреб великих і маленьких українців, які жили мріями про безбар’єрне суспільство, про реабілітацію та соціалізацію тих, хто живе з діагнозом «синдром Дауна» або «розлади спектру аутизму». Ми акумулювали мільйони гривень, за які допомогли десяткам організацій.
    Сьогодні мій фонд перейшов на мілітарні рельси.
    Директор і бухгалтер сказали, що потім у нас будуть проблеми з фіскалами. Але я буду цьому радий. Бо якщо ці проблеми будуть, це буде означати, що цей державний інститут збережено. А отже, збережено Державу.
    Плюс фактор того, що моя гривнева картка давно перевищила всі можливі ліміти і кількість відмов по зарахуванню коштів вже не налазить на голову. Доларовий і євро рахунки працюють безперебійно.
    Дітки України. Любі і солодкі. Простіть, що зараз ми мусимо відставити ваші потреби вбік. Я обіцяю, що ми до вас повернемось. Але зараз нам потрібно рятувати країну!
    Рахунки мого фонду і мій Патреон https://www.patreon.com/prytula тепер працюють на потреби Армії і всього, що пов’язане з війною і її наслідками.
    Ми будемо забезпечувати військо. Ми будемо допомагати переселенцям. Ми будемо надавати психологічну допомогу силами дружніх центрів тим, для кого війна стала надскладним випробуванням.
    Рахунки виставляю всі, які можу.
    Тримаймося купи, рідні! Тримаємо стрій! Захищаймо рідні домівки!
    Працюємо, панове!
    Слава Україні!!!

18. Gyppsy

Сергій Притула
    [​IMG]Вибране · 8 хв ·

7 620 000 гривень перетворились у 102 дрони для захисників Києва.
    Разом із тими хто відгукнувся на заклик волонтерського штабу, розвозимо по підрозділах і ділимось із іншими волонтерами.
    Гаряча лінія для захисників Києва і для тих, хто може чимось допомогти +380731672646 .
    Потреби описав у попередньому пості.
    Йдуть важкі бої, але ми стоїмо!
    За нашу країну і за наших дітей!!!
    Дякуємо нашій Армії!!!
    Працюємо, панове!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Gyppsy

Сергій Притула, фейс бук:

Друзі, терміновий заклик до всіх, хто не в Києві, але може доїхати до Києва швидко (машиною, бусом чи потягом).

Купуйте все військове, що є в вашому місті і везіть на столицю. Всі сплачені вами гроші я повертаю при передачі снаряги — вам треба довезти це до нашого волонтерського центру, далі ми самі.

Це заклик до тих, в кого ще є проїзд: Вінничина, Уманщина, Кропивниччина, Хмельниччина.

Потрібно все: бронежилети, каски, дрони, рації, розрузки, тактичне спорядження, наколінники, тепловізори, прибори нічного бачення, набої під натівський колібр, натівчькі аптечки, турнікети, кровоспинні.

В Києві везти на Гончара 65. Дзвонити нікуди не треба, купляйте і везіть, ГРОШІ ПОВЕРТАЄМО ВІДРАЗУ.

В Києві окрім військових є тисячі тероборонівців, якім потрібно ВСЕ і ЗРАЗУ. Скільки б ви чого не привезли з переліку — ЗНАДОБИТЬСЯ ВСЕ.

Разом переможемо.
    Репост.

20. Gyppsy

а де твій аватар? :)