Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сьогодні кацапи нанесли наймассованіший повітряний удар з початку війни. Загинули мирні люди, зруйновані житлові будинки, пологовий будинок, ТРЦ. Пердула там десятки мільйонів на "помсту" назбирав. То що, коли "помсту" вже починати чекати?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пінчуківський Месник....

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сергій Притула

Десь в західних ЗМІ писали, що путін «подає чіткі сигнали намірів про мир». Сьогодні вночі та зранку вся Україна та весь світ побачили ці сигнали. Нічого не змінилось. Ми маємо справу з глобальними терористами, поступки яким означають лише продовження терору. Гуртуємось та продовжуємо допомагати Силам Оборони, іншого шляху у нас немає.

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

Щодо "помсти" Пердула щось мовчить.

6. Good man

Good man Обычный человек

Он, конечно, парень не особо умный, но писать про мщение и подставляться даже для него слишком.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@MayorMayor, Ви знаєте, я - людина слабохарактерна. І коли побачив, що путінський прихлєбатєль гамнюк Гудман щось написав у темі про Притулу, до якого йому там у своєму Мухосранську, здається, не повинно бути ніякого діла, я, каюсь, розігнорив тему. Стало цікаво.

І радий Вас повідомити, що Ви сміливо можете розігноровувати путінськго гамнюка Гудмана, тому що він - Ваш палкий прихильник і обома руками підтримує Вашу позицію .
    Ось скріншот цієї благої вісті. "Так дєржать!" Я колись краєм ока помітив, що він Вам навіть вподобайки ставить. У карму все піде.

МайорГудман.png

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про помсту може говорити лише таке вузьколобе хуйло, як Хуйло.
    Колись воно казало: "Кто нас обидит - три дня не проживет".
    Оскільки Притула нічого не каже про помсту, то як стверджує гамнюк Гудман, з цього випливає, що Притула - розумніший за Путіна.

Бо Путін колись на мікрофон казав про "мщєніє".

View: https://youtu.be/xCIV79vjkgg?t=16

Що свідчить лише про те, що Путін - ще менш розумний, чим "не слишком умньій". Останні події це демонструють наочно.

9. Good man

Good man Обычный человек

Если кто-то понял, что хотел сказать кацалапый, переведите на человеческий, пожалуйста.

10. Gyppsy

Сергій Притула

А поки Бєлгород звикає жити в режимі, в якому постійно живуть українські міста, до нас зайшла остання у 2023 році партія добра для наших захисників!

20 622 674 грн 91 копійка ваших донатів перетворилися на:
    - 140 мавіків 3
    - 20 M3T
    - комплекти додаткових батарей до них
    - 264 рацій Моторолла
    - 6 автомобільних рацій
    - 7 ретрансляторів
    - 70 кабелів програмування

Ми не втомимося допомагати нашим Воїнам!

І у 2024 мусимо тримати планку забезпечення підрозділів Сил Оборони на стабільно високому рівні!

А щоб ми могли безперебійно контрактувати та доправляти необхідне обладнання нашим захисникам прошу усіх влупити ось тут потужним передноворічним донатом!!!

Репост, як ви розумієте, теж зайвим не буде!

Щиро дякую і… працюємо, панове!

Війна не бере паузи на свята!
    І ми не беремо.

• Подобається Подобається x 1
  11. MayorMayor

Коли Пердула буде звітувати так, як Готельєр Бандерівець: куплено стільки-то мавіків, по ціні такій-то, стільки-то прицілів, по ціні такій-то.
    ?

12. Good man

Good man Обычный человек

Да на кой ему такое волонтёрство нужно? Он что, лох какой-то, чтобы отчитываться людям на что конкретно потрачены их деньги. Пусть они верят ему на слово.

13. Gyppsy

Сергій Притула

Серце розривається від радості за 230 наших людей, яких повернули з полону! Яке щастя сьогодні у сотнях українських родин!!!
    Просто сльози на очах!

Ну, а у мене сьогодні, у 3-ій день 2024, розпочався персональний новий рік донатів.
    Надійшли дивіденди з цінних паперів і це дало можливість розпочати цей рік донатом з пʼятьма нулями.

Це і не мало, і не багато.
    Це можливість нашої сімʼї станом на цей момент.

Я задонатив цілеспрямовано на проект «Ігла»+тепловізор», який в інтересах Повітряних Сил та українського народу, ми провадимо спільно з одеськими колегами Технарі.

За останніх кілька місяців я неодноразово мав можливість переконатись у важливості цього проекту.

Відео збиття шахедів та ракет з допомогою ґаджетів, які ми передали мобільним групам ППО регулярно поповнюють відеотеку Повітряних Сил.

29 грудня під час масованого ракетного обстрілу росією України на одному з напрямків саме «Іглою» з нашим «теплаком» було знищено ракету Х-101!!!

А за 2 дні до цього Повітряне Командування «Південь» поділилось крутою історією про те, як стрільцем одного з підрозділів було знищено 2 шахеда за 20хв!!!

Я не залишатиму для вас посилання на банківські рахунки фонду напряму.
    Я залишу посилання на наш сайт, де попрошу вас обрати той чи інший (чи декілька) з напрямів роботи фонду, які потребують ваших регулярних донатів.

І ви вже, будь ласка, оберіть самостійно, на що б ви хотіли задонатити:
    - БПЛА
    - дрони
    - fpv-дрони
    - оптика
    - звʼязок
    - «Ігла»+тепловізор
    - транспорт (включно з бронетехнікою і катерами)
    - тактична медицина
    - ремонт трофейної бронетехніки
    - обладнання командно-штабних машин
    - навчання військових спільно з військовою школою «Боривітер»
    - навчання цивільних базовій військовій підготовці у мережі «Центрів готовності цивільних»
    - підтримка проектів Гуманітарного напряму фонду

Я хочу щиро подякувати вам за всі ваші старання у попередньому році. Як і у 2022.
    Дякую за довіру і підтримку!

Непереможні, коли обʼєднані!!!

• Інформативно Інформативно x 1

14. View: https://twitter.com/IntimateKnight/status/1742811504141852947?t=wwLWO7DKcTRfn5JljUPm-A&s=19

15. Gyppsy

Сергій Притула

Броня для наших захисників!

На початку листопада я зганяв на мальовничу Бірмінгемщину де на ваші донати ми законтрактували велику партію колісної (30 шт) і гусеничної (10 шт) бронетехніки.

Перші пʼять бронеавтомобілів Snatch Land Rover півтора тижні тому були передані у військо.

Отримали:
    - 15 окремий гірсько-штурмовий батальйон;
    - 25 ОПДБр;
    - бригада НГУ “Азов”;
    - 233 батальйон ТрО.

Наступна партія вже готується до передачі!

Машини з модифікаціями.
    Частина переробляється під медеваки.
    В більшості ж розширили всередині місце під додатковий екіпаж та обладнали кожну машину броньованим склом для додаткового захисту. Разом з броньованим корпусом вони збережуть більше житів наших військових.

Дякую всім, хто своїми донатами допоміг нам зробити ще один хороший проект для підрозділів Сил Оборони!

Підтримати подальші закупівлі транспорту можна тут.

Дякую!

16. MayorMayor

17. Good man

Good man Обычный человек

Команда президента. :good:

а де твій аватар? :)