Тут просто є злість, а мозгів нема. У зелених завжди з мозгами були проблеми. Тому з нетерпінням чекаю на бумеранг.
Можливо під "вальцманоїдами" воно мало на увазі дебілів, які вірять в кацапську казочку пра "вальцмана"? Тоді все більш-меньш логічно.
Технічний спирт теж прикольна річ. Я колись вивозив трупи, які стали трупами після вживання цієї речовини.
Моншер Гамлет, ходімо в кабинєт.Канхвєтку дам тобі я посмоктати.Канхвєтка очінь класна- "Тузік" вкусний"(С).
Брешет, Брехло. Як завжди. Ти, Брехло, знаєш скільки зараз військові отримують в зоні проведення ООС?
Бо з тобою, Брехло, і з тими тупорилими вальцманоїдам, з якими ти, Брехло, б'єш по засосах, нема про що говорити. Я вже замахався тикати тебе, Брехло, твоїм брехливим писком в сцяки. Тебе, Брехло, я одного лишив поза ігнором, бо як не крути, ми знайомі довгі роки. І був ти колись, Брехло, нормальною людиною. На відміну від недоофіцерика, москалика і ще парочки навіжжених. Нажаль це минуло безповоротно. Брехливий рогуль, твоє ім'я. Слава Вальцману!
А тепер послухай, що я скажу. До певного часу, я сам не знав хто ти. Але коли побачив як ти лізеш в дупу Януковичу і навіть тебе, військового, не спинило, що Янукович - зрадник, я зрозумів, що ти звичайний зрадник, як твій кумир. Мало того, тобі, Янукоїду відкривається рот щось казати про Пороха? Замість того, щоб розповісти нам про настрій у військах, ти плюєшся і пінишся, як навіжений. Для майора це навіть не солідно. А скільки разів я намагався по-нормальному вести з тобою розмову! Ти завжди сходив на пси. Завжди. То ж чого ти хочеш?
ну и что ты сказал? Еще раз подчеркнул что с твоей точки зрения ты самый умный. Так эту глупость ты повторяешь постоянно
Бо скільки разів можна говорити, що настрій здоровий. Що переважна більшість не підтримує свинорилого, а підтримує режим припинення вогню. Що в Армії немає ні паніки, ні тупого вангування, ні істерик. Армія з війська перетворюється на Армію міжнародного взірця. Козацька вольниця 14-16 років, коли кожен собі був паном атаманом Таврічеським чи Нестором Івановичем, перетворюється на Армію. Керовану, з чіткою лінією підпорядкованості, всебічно забезпеченою, з чітким баченням перспективи. Ви ж не знаєте, як проходить реформа армії, не бачите ні планування, ні забезпечення, ні кадрової політики. Не знаєте, що Армія сама вичищає себе від випадкових людей. Що набір в Армію йде. І йде за зовсім іншими принципами. Не гонка за кількістю, а основна мета - якість. Пам'ятаєте, як отой гнилий недоофіцерик радів, що нацики перебили один одного? Але він стверджував, що то Збройні Сили. Брехав, як і всі вальцманоїди. А пам'ятаєте, як ваша зграя верещала про відміну призовної армії? А це якраз срочнік завалив своїх співслужбовців. Ви тут варнякаєте про низьке грошове забезпечення військових. Але ж ви не в курсі, що 11 500, це перша зарплата. А далі йдуть звання, посади тощо. В ООС зарплата солдата, це звання таке, складає більше 35 тисяч. І понад 25 поза межами лінії безпосереднього зіткнення. А ще взяти до уваги весь соцпакет, то факти підтверджують, що Армія не розбігається, як вам того хотілось би. Щодо гуртожитків, про які ви тут теж варнякали. У нас в бригаді два гуртожитки. Один ПОВНІСТЮ зачинений. В другому живе 20 відсотків від наявних місць. Не знаєте чому? Бо військові живуть дома. З сім'ями. Дехто доїжджає, декому не подобається розпорядок роботи гуртожитку, декого виганяють за порушення режиму. То на біса будувати ще? Для красивої картинки і тупого піару свинорилого? Так що, слава Вальцману!