Притула Сергій

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 21 жов 2021.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут просто є злість, а мозгів нема. У зелених завжди з мозгами були проблеми.
    Тому з нетерпінням чекаю на бумеранг.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Можливо під "вальцманоїдами" воно мало на увазі дебілів, які вірять в кацапську казочку пра "вальцмана"? Тоді все більш-меньш логічно.

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви зауважили, він тепер рідко заходить на ЛФ. А знаєте чому? "Бо Путін нападе".:)))

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Blaberus

Технічний спирт теж прикольна річ. Я колись вивозив трупи, які стали трупами після вживання цієї речовини.

5. Чиї це ідеї були? Назвіть хто придумав ці брехні ідеї?

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Моншер Гамлет, ходімо в кабинєт.Канхвєтку дам тобі я посмоктати.Канхвєтка очінь класна- "Тузік" вкусний"(С).

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брешет, Брехло.
    Як завжди.
    Ти, Брехло, знаєш скільки зараз військові отримують в зоні проведення ООС?

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А сколько, Васян?К примеру, пулеметчик или артиллерист-сержант?

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

Бо з тобою, Брехло, і з тими тупорилими вальцманоїдам, з якими ти, Брехло, б'єш по засосах, нема про що говорити.
    Я вже замахався тикати тебе, Брехло, твоїм брехливим писком в сцяки.
    Тебе, Брехло, я одного лишив поза ігнором, бо як не крути, ми знайомі довгі роки. І був ти колись, Брехло, нормальною людиною. На відміну від недоофіцерика, москалика і ще парочки навіжжених.
    Нажаль це минуло безповоротно.
    Брехливий рогуль, твоє ім'я.
    Слава Вальцману!

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сергій Притула
    [​IMG]Вибране · 5 год ·

11. Blaberus

Михалич, це що, делірій?

• Подобається Подобається x 1
  12. А на питання не відповів. Брехло.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа в тому, що твоє тикання завжди мимо.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер послухай, що я скажу.
    До певного часу, я сам не знав хто ти. Але коли побачив як ти лізеш в дупу Януковичу і навіть тебе, військового, не спинило, що Янукович - зрадник, я зрозумів, що ти звичайний зрадник, як твій кумир. Мало того, тобі, Янукоїду відкривається рот щось казати про Пороха? Замість того, щоб розповісти нам про настрій у військах, ти плюєшся і пінишся, як навіжений. Для майора це навіть не солідно.
    А скільки разів я намагався по-нормальному вести з тобою розмову! Ти завжди сходив на пси. Завжди. То ж чого ти хочеш?

15. Blaberus

Бухла.

16. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

ну и что ты сказал? Еще раз подчеркнул что с твоей точки зрения ты самый умный.
    Так эту глупость ты повторяешь постоянно

17. VasMT

Бо скільки разів можна говорити, що настрій здоровий.
    Що переважна більшість не підтримує свинорилого, а підтримує режим припинення вогню. Що в Армії немає ні паніки, ні тупого вангування, ні істерик.
    Армія з війська перетворюється на Армію міжнародного взірця. Козацька вольниця 14-16 років, коли кожен собі був паном атаманом Таврічеським чи Нестором Івановичем, перетворюється на Армію. Керовану, з чіткою лінією підпорядкованості, всебічно забезпеченою, з чітким баченням перспективи.
    Ви ж не знаєте, як проходить реформа армії, не бачите ні планування, ні забезпечення, ні кадрової політики. Не знаєте, що Армія сама вичищає себе від випадкових людей. Що набір в Армію йде. І йде за зовсім іншими принципами. Не гонка за кількістю, а основна мета - якість.
    Пам'ятаєте, як отой гнилий недоофіцерик радів, що нацики перебили один одного? Але він стверджував, що то Збройні Сили.
    Брехав, як і всі вальцманоїди.
    А пам'ятаєте, як ваша зграя верещала про відміну призовної армії? А це якраз срочнік завалив своїх співслужбовців.
    Ви тут варнякаєте про низьке грошове забезпечення військових.
    Але ж ви не в курсі, що 11 500, це перша зарплата. А далі йдуть звання, посади тощо.
    В ООС зарплата солдата, це звання таке, складає більше 35 тисяч. І понад 25 поза межами лінії безпосереднього зіткнення.
    А ще взяти до уваги весь соцпакет, то факти підтверджують, що Армія не розбігається, як вам того хотілось би.
    Щодо гуртожитків, про які ви тут теж варнякали.
    У нас в бригаді два гуртожитки.
    Один ПОВНІСТЮ зачинений.
    В другому живе 20 відсотків від наявних місць. Не знаєте чому?
    Бо військові живуть дома. З сім'ями. Дехто доїжджає, декому не подобається розпорядок роботи гуртожитку, декого виганяють за порушення режиму.
    То на біса будувати ще?
    Для красивої картинки і тупого піару свинорилого?
    Так що, слава Вальцману!

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Blaberus

А Лактоша стверджує що Ви тупе та паскудне брехло:
    Кому з вас вірити?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка істерика, яке вагнування, яка паніка? Ти про що?

20. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Нияка . У тебя проблема с умением понимать прочитанное

а де твій аватар? :)