Буля, ось: Гривну с любой гривневой карты можно отправлять по вот этой ссылке: https://send.monobank.ua/jar/8kemUPY8Ff Это «Банка Монобанка» для накопления средств. Отдельно даю карты Монобанка и Приватбанка: Карта Монобанка: 5375411201723553 Карта Приватбанка: 5168745022527821 PayPal: olkras@yahoo.com Кому нужно подтверждение прихода денег – пишите на мейл olkras@yahoo.com. Ваш Готельєр – бандерівець
Прочитала до самого конца. резюме с баллами: 1. Идет воевать +1. 2. В казарме не говорят про политику +1 (хоч хто там дасть це робити 3. Собирают деньги на ВСУ+1 4. Зеленский как катастрофический выбор - оч субъективно, потому -1. Человек снизу просто не представляет круг обязанностей президента, тем паче в войну. Не один он такой умный, многие уезжали в феврале - никто же не скрывал информации о том, что стоят войска РФ вдоль границы, даже с госпиталями. Кто хорошо видит - тот увидел. Но скажи об этом официально Зеленский - вот тут ему и конец. И стране тоже. Моя логика такая, а это моя профессия. Слушайте, пока я жива: а)Путин мог переждать несколько месяцев, раз такое дело. При этом если войны нет, то ты въезжаешь в Европу как турист; о помощи Европы нечего и заикаться; б)мог начать немедленно,после выступления Зе и тогда на хаос в стране и уезжающих начали бы падать бомбы раньше, и этот же Готельер не смог бы протолкнуться в пробках машин, едущих на запад. Пока наш президент молчал, можно было готовиться, но опять же - как? враг видит, чем мы занимаемся на территории. Потому подготовка была в основном в том - как готовиться странам Европы помогать нам.На это нужна тишина и ВРЕМЯ. Активно планировалось это и тероборона. Разницу между РФ и нами никто не забыл??Так что -1. 5. Провокативно и нечесно для вроде умного человека взваливать на одного Зеленского все решения. А дураки что - могут и поверить. Могу сказать твердо: решения, действия, слова на публику, все коллегиально решалось. Зеленский-не военный, а что делать и озвучивать в ситуации явно угрожающей - решали военные. Так что Гостельеру тут -1. 6. В его этом эссе очень чувствуется манипулятивность, просто так и прет желание воздействовать на психику, мне такое не нравится. Конкретики же практически нет. Только желание обвинить 73% в том, что они дураки. Но это не свежо сами понимаете. Я могу сказать, что можно назвать Зеленского неидеальным президентом. Тогда, пан, скажите мне кто идеален? Из всех, кто были? И окажется, при здравом подходе, что ему можно предъявить только одно: кадровую политику , хотя смена лиц говорит о том, что как раз он прислушивается и к сообществу, и не долго думает, что убрать того, кто явно не тянет. Хотя на голову себе садиться не дает. Так что и по этому пункту-1. 7. Я Гостельера бы значительно лучше воспринимала и уважала как члена украинского общества, если б он написал статью под своим именем. А так, пряча лицо, поучать какой я цаца, а вы ничего не понимаете...За трусливость еще раз -1.Деньги ему не доверю, нет. 8. Как вы считаете, кто планирует военные операции? Не надо говорить про мирное время, у нас война с 2014года. А по всей границе стояла добрая сотня тысяч. Иногда их начинали отводить, Запад пуйла уговаривал, тянулось уже 2 года, но мирным время не назовешь. Военное руководство. Генштаб, генералы. Только идиот будет обвинять Зеленского в разминировании Чонгара, хотя там есть и другие заходы, кроме этого. И может была спланированная операция заманивания на голые степи орков, но не вышло. Я об этом даже слушать не хочу, как и о том, что Зеленский собирал сдавать Украину. А притыренные могут так считать, и сами же и возмущаться. Человек если дурак, то ум же не купишь. Ни за какие деньги.
Буля, дурепо ти така, кадрові питання- це основне у діяльності керівника.А у тебе це якесь другорядне, а основне- боневтік. І ще, щодо Готельєра. Я недарма надав його реквізити. Можу сказати, що Готельєр завжди розміщує звіт по грошам, і купує речі за реальну ціну, чи дешевше, зі знижкою. На відміну від Пердули, у якого мінімільна накрутка- 30 відсотків, а взагалі- і в два рази. І у Готельєра немає закупівель "чорних скриньок" або "супутників".Усе дуже конкретне.
І ще, Буля, про "сплановану рперацію". Тут анекдот пригадався. Про чоловіка, який прийшов додому пізно, напідпитку, у помаді, а дружина усе це виправдовувала. Аж до моменту, як чоловік зняв штани, і залишився в жіночіх трусах."Ну ти ж в мене така розумна, придумай що-небудь".
Питаю.У цього чувака готелєра-бандерівця є прізвище? У Притули є. І вже тому я вірю йому, що накруток таких там нема, і не може бути такого кримінального, щоб сісти за грати, замість Ради, як декотрі тут вангують, і від того наклепи на нього гонять, бо відпихне Пецю на третє, а мо на четверте місце). Це теж саме, що "Зеленського за грати". А за шо? Так ОБС всюди каже. А хто така ОБС? Та ПЄС же ж. Одначе, працюйте з цим готельєром, раз хочете. ТО добра справа і вона наближає перемогу!Тільки не треба лити бруд на інших. Коли б П. наживався на волонтерстві, то йому б ніхто вже досі не вірив. Більше того - вже б сто разів комісії в Раді порохня повідкривала та перевіряла кожну копійку. Одначе людина працює, є звіти, відкритість є. Та про що казати. Ви, порохоботи, займаєтесь наклепами та політикою, а Притула - важливою справою. Тих аферистів, що прикарманювали зібрані людські гроші, беруть на взльоті. Будьте спокійні.
Дурепо, Пердула може втричі накручувати ціни. І нічого йому за це бути не може. Бо посадити за шахрайство можна тільки, якщо є два фактори. Перше- що людина, яка віддала гроші шахраю, зробила це під примусом, або шахрай узяв гроші на щось, і не виконав, друге - якщо є можливість доказати, що мав місце умисел. Тому доказувати шахрайство- це найтяжче, що є у практиці слідства. Тут Пердула любе звинувачення відкине- умислу не мав, гроші віддали добровільно, обіцяне купив, а що утричі дорожче- то розходи накладні такі- зарплатня у Пердули мільярд на місяць. І взагалі, він і не обіцяв купляти по середньоринкових цінах. Так що- Пердула вам-довбойобам прутнем по губам водить, та буде й надалі водити. Як Пердула "мегазбір" черговий рекламує?"На потужну помсту потрібні сто мільйонів".Що таке юридично "потужна помста"?Або "потрібно сто мільйонів на сто дронів". І що з того, що дрон коштує не мільйон, а десять тисяч?Пердула відразу сказав, що він буде за мільйон купляти, і гроші йому добровільно віддали. То спробуйте посадити, довбойоби.
Ну що з вас взяти? Як ви любій хуйні вірете, якщо не займаєтесь інформаційно-диверсійною діяльністю. Заплатня, кажете, мільярд гривень? Діду, пийте що-небудь від діменції. Для викриття мародерів у війну нема нічого важково. НІ-ЧО-ГО. А пліткам я давно не вірю: вийшла з того возрасту. Нікуди не ділося "неправомірне збагачення" тощо. Як взагалі можна вірити в таке і в партію Притули на виборах??? Ой, йой, тупе сало без хліба. Та швидше б за все його б розірвали військові.
Гапсі, це твоя тема, проси адміна, щоб він почистив тему від майорскої брехні. Можеш і мої відповіді йому. Це - волонтерська тема. Я прошу вибачення.
Все норм. Хто хоче - той читає коменти в Телеграмі, фейсбуці, ютюбі... А там все сказано - і про гроші, і про ціни, і про супутник, і і про дрони...) А щось тут говорити немає ні часу, ні бажання.
Сергій Притула ОМЕГА «Схід» (НГУ), група «Гострі Картузи» та воїнство «Асгарда» влаштовують рускім пекло на Землі. Ваші донати перетворились на FPV-дрони, які спалюють транспорт та живу силу супротивника. Уявіть, якщо їх буде 2000! Прошу підтримати збір «Рій помсти»: МоноБанка Інші реквізити Дякую!
Буля, десь з півроку тому, Пердула (мабудь, здуру) виклав, що він купив військовим телевізори. І написав модель, кількість і ціну. Так ось, я особисто пошукав в мережі (довго не шукав- просто у Комфі), і знайшов ті самі телевізори на третину дешевше. (Я тут і посилання наводив). Після цього, Пердула виклав суму і кількість тепловізорів. І навіть сфоткався на фоні коробок з ними. Люди, як і я, пошукали у мережі, і на сайті виробника знайшли ці девайси удвічі дешевше. І теж виклали посилання. Це факти. А особисто ви та інші зелупоголові можете пиздякати про "не вірю".
На бензин, щоб привезти хто зна куди на передову та водію заплатити не треба? Оренда транспорту, щоб возити весь час щось з кордону - не треба? У нього величезні обороти того всього майна військового та гуманітарки. Ви його вважаєте дурнем набитим, що буде ризикувати своїм ім'ям, своїм майбутнім в країні?? Ви серйозно? Ви знайшли розбіжність і пиздите отут, а могли б звернутися у Фонд Притули - спитати, чи до СБУ написати. Чого ні? Відповідь тут тільки одна: ви невпевнені, що тут щось є. Йдіть до біса, я марно з вами дискутую та важливу тему засмічую.
Пішло покривання крадіїв. І що цікаво, не фактами, а вірою. Ви вірите, що він крав? Вірите, що він би зганьбив своє ім'я? Буля, ви яку рідину вживаєте?
Ага. "На бензин" тільки з однієї позиції більше ста тисяч євро. Ще раз, повільно, та два рази Шахрайство- це найбільш тяжкий для слідства злочин.
така собі гра від влади: Притула - волонтер, а гуманітарку - собі в кишеню. Схема, проста, як двері, але навіщо вигадувати для лохів щось складне? Лохи і так поведуться.