А я ще до локдауну, а в час карантину тим більше не хотіла їздити в транспорті, ходжу пішки від 4 до 10 км. в день. Так що, і економія, і здоровий спосіб життя веду)) 15 причин ходити пішки хоча б 15 хвилин в день - ВСВІТІ
Чому собаки живуть менше, ніж люди? Відповідь маленького хлопчика, яка влучає прямо в серце До ветеринарного лікаря звернулася сім’я з собакою, хворим на рак. Власники і їхній маленький син були дуже прив’язані до вихованця і сподівалися на диво. Але лікар сказав, що вже нічого неможливо зробити для собаки і запропонував евтаназію. Під час прощання з собакою маленький хлопчик здавався спокійним, пестив собаку і ветеринар подумав, що хлопчик розуміє, що відбувається і приймає прощання з собаки без труднощів. Через кілька хвилин собака мирно заснула, щоб більше не прокинутися. Власники обговорювали своє нещастя і говорили про те, чому собаки живуть менше, ніж люди. Син, який це слухав, сказав: “Я знаю чому. Ми прийшли в світ, щоб навчитися жити хорошим життям, весь час любити інших і бути хорошими людьми. А собаки вже народжуються, знаючи, як це робити, їм не потрібно залишатися тут так довго, як нам». Те, що сказав хлопчик вразило ветеринарного лікаря. І навіть змінило його погляд на життя. Ми могли б вчитися у собак багато чому Весело зустрічати своїх близьких, коли вони приходять додому. Не позбавляти себе можливості йти на прогулянку в будь-яку погоду. Щодня бігати і стрибати. Дозволяти собі бути ласкавими. Ніколи не кусати, коли достатньо тільки погарчати. Коли у когось поганий день – мовчати, просто тихо бути поруч. Автор: Володимир Костенок
- Тату, яка найменша річ на світі? - Людське життя. Тільки почнеш жити, і вже старий. - Серйозно? А фізичка сказала, що електрон ... А що є найдовшим на світі? ... - Людське життя. Встигаєш зробити стільки помилок, що й правнуки не зможуть виправити. - А географічка говорила − екватор. Обманювала, чи що? - Татку, татку, що цінується найдорожче? - Людське життя. - Точно! Ми це з літератури вивчали. А що тоді найдешевше? - Людське життя. На копійки його розмінюють, а то й зовсім задарма віддають. - На історії нам казали, що праця рабів, тату! Ти, напевно, забув? Та нічого, назви краще найскладнішу теорему. - Людське життя. Кожен день з ранку до вечора доводиш щось собі й іншим. - Ні, ні, ні! Це теорема Ферма, нам математичка розповідала! Кумедний ти, татку. А найпростішу клітку знаєш? - Життя людське. Немає в ній вікон із гратами, немає дверей із хитромудрими замками, немає невсипущого вартового, але й виходу теж зазвичай немає. - Та я ж з біології питаю! Тому що в підручнику написано, що ... Ну тебе, татку! Чого ти смієшся? .. - Бо якщо біологія, то не клітка, а клітина. - Добре. А чи дійсно Ейнштейн за всіх найрозумніший? - Найрозумнішим за всіх є той, хто пізніше за всіх народився. - А чи справді Піддубний був найсильнішим за всіх? - Найсильнішим за всіх є той, хто знає мови своїх ворогів. - А хто є найвродливішою? - Найвродливішою є та, яка ніколи не дивиться в дзеркало. - А найдобріший − це який усіх жаліє? - Найдобріший той, хто не шкодує себе. - Таточку, як цікаво! Мама каже, що ти завжди маєш рацію…. - Ні, звичайно. - А хто ж тоді? - Ти. - Чому, тату? - Ти маєш рацію, бо молодша. Запам'ятай це. - Ой, як добре! - А тепер, ширше крок. Мама буде лаятися, якщо спізнимо ... Переклад - Брати Грім
Один англійський джентельмен поїхав на сафарі. Дорогою їхня група побачила слона, що помирав від спраги. Джентельмен негайно зняв капелюха, налив туди води і подав слону. Слон попив, відновив сили і пішов собі геть. Через багато років той самий джентельмен сидів у цирку. І от, після пуделів, голубів і левів з тиграми на арену вийшов слон. Він уже збирався показувати звичні трюки, коли раптом побачив нашого джентельмена, що сидів у задньому ряду. Слон дивився так, ніби впізнав чоловіка. Він пройшов поміж рядами заворожених глядачів, простягнув до чоловіка хобот, вхопив його хоботом за пояс, підняв і що було сили кинув об підлогу. Це був не той слон.