Ну вот тебе тест, 08.08.08., после ввода российских войск в ЮО, в конфликт вмешался блок НАТО, всеобщая мобилизация, война, тоже бы закосил или воевать бы пошел, а может на ту сторону бы подался?
Блин (это я мягко выражаюсь), если мозгов не хватает понять, что в ЮО окромя пиления бабла, с российской стороны, ничего более не было, и не будет,то я в этом не виноват. Хочешь голову сложить за пильщиков, клади. Я нет. Окромя желания отдать их под суд, у меня другого желания нет.
Ви вважеєте, що вояки УПА йшли в бій тільки за свою гуску, чи корову? Це була все ж армія, а не банда. Може, все таки, виконували наказ командирів? Може їхні командири мали наказ від своїх керманичів? Уряд це був, чи не уряд, але їм підкорялися. Армія для того і існує. Я не кажу, що я в 16 років, коли я присягався на вірність Батьківщині, я розумів і бачив всі недоліки цієї країни. Це зараз можна багато розмовляти, що все було не так. Я хочу тільки підкреслити одне - коли ти присягаєш, то виконуй клятву. Коли ти з переляку всякими засобами уникаєш такої відпвідальноті, то на требі до свого переляку чіпляти високі політичні мотиви. І все... Я Вам не суддя... Огляніться навкруги... З такими думками, як у Вас, ми давно вже всё потєрялі...Починаючи від часів Хмельниччини і пока закінчуючи газом і Межигір"ям... Не знав... Я думав, що бувають різні цілі, заради яких починається бій. А далі - то вже технологія... Я Вам можу навести ще багато прикладів, коли заради зірочки на погон клали батальони і цілі полки та навіть дивізії. То давайте зовсім відмовимось від війська, бо мало чого ще може бути. Придурків завжди вдосталь. Особливо я це побачив на і після Майдану... Ви то різні, але дурні! А я розумний і хитрий. Ви служили не так і не тим, як тепер виявляється, а я сховався і вижив, а тепер виходить, що ще і виявив політичну зрілість і далекоглядність! О!
Я же говорю, болтун и пустышка. Из-за конфликта в ЮО, война началась, глобальная, войска НАТО вторглись в РФ, объявленная всеобщая мобилизация, страна на военном положении, а ты все про "пиление бабла", типа вопроса не понял, так, что свою пулю, по законам военного времени, ты честно заработал, оно и к лучшему, не дай Бог, тебя силком погонят, вот такое г... в подразделении, как только повестку получишь, лучше сразу сам вздернись, снимешь грех с людей.
хм, красиво сказано, и в принципе, логично(за искл выделенного), если именно это считаете своей Родиной
Все правильно Ви кажете. Але пропускаєте маленьку подробицю. УПА була суто добровільною!!! На відміну від червоної армії. Різницю відчуваєте? Давайте пофантазуєм разом. Ви би сьогодні прийняли (повторили)ту присягу? З висоти прожитих років і отриманої інформації, яка багато на що відкрила очі. От і добре. Ну ось. Я вже винен у втраті Межигір"я. До Хмельниччини певний стосунок таки маю, признаю. Живу в самому центрі Хмельниччини 40 км. від Суботова та Чигирина. але ж за цим стоять конкретні життя. Шаманова розстріляли за це? Чи може хоч якусь догану винесли? Не треба відмовлятись. Треба робити нормальне контрактне військо. А я не побачив.може ми в різні боки дивились? Ви знаєте де продаються ордени в Одесі?
Гранде. Не тільки добровільною. Хоча в більшості так. Але була і мобілізація. Також і ЧА. Там було багато тих, хто добровільно, не чекаючи повістки, йшли на фронт. Нам легко зараз з висоти років влаштовувати "розбір польотів". Ми тільки зараз довідуємся про правдиві причини історичних подій. І то не про всі ще. А тоді це було практично не можливо. І люди щиро вірили в правильність своїх дій. Так щиро, що тепер, маючи можливість довідатись про істині причини всього, багато хто навіть не хоче не те що поцікавитись а навіть слухати про це. Зрозуміти, що все своє життя робив не те що потрібно, вірив в брехню, не так то й легко. Якщо майже не можливо в масі...Чому так різниться свідомість (в масі) західняків від східняків...навіть від центру? Всього на якихось 25 років західна Україна знаходилась меньше в СРСР...І цього вистачило щоб зберегти частинку тяги до свободи. Ще б років 25-30 і мирний розпад СРСР був би не можливий. Нам дуже пощастило, що встигли його розвалити...рахуй в останні можливі секунди...
Немного воспоминаний: Примерно 1983-й год. После смерти Брежнева, но до прихода Горбачева. Советские войска в Афганистане, судя по програме "Время", занимаются исключительно строительством школ и посадкой деревьев. Одному мужику привозят из Афгана в цинковом гробу его едиственного сына. Мужик, член КПСС, и зав. отделом в одном проектном институне, не особо крутом. Мужик на похоронах сына произносит примерно следующую фразу: Я не понимаю, во имя каких целей погиб мой сын, и гибнут там другие наши ребята. Мужика вышибают из партии и с работы.
А православию, и не только, много чего противоречит... - Не убей.. - Ну уради.. - Не лжесвидетельствуй.. - Не возлюби жену ближнего.. - Не обмани... ну и так далее...