Замітьте, що ще в 2009 році у військкоматах були черги на призов. І багатьом відмовляли за відсутністю місць у війську. Хлопці уходили додому в розпачі від цього. а те що Ви щойно описали стало вже за Януковича.
Вы ошибаетесь - стоит! Во-первых не стоит и преуменьшать патриотизм людей, одним из ритуалов которого так сказать является присяга. Во-вторых не стоит забывать и про юридическую сторону - присягу принял - принял, нарушил - не обижайси! Просто по аналогии с присягой вообще можно так же и о любви к своей стране рассуждать - дескать ломаного гроша не стоит, подумаешь! Имхо ето не правильно!
Даааа? И где Вы те очереди видели? [OFFTOP]Мож там просто рядом отделение ощадбанка было - за тысячей ото?:rolleyes:[/OFFTOP]
Та ні Гранде. Я не маю якихось ілюзій стосовно Ющенка. Бездіяльність також є дія. А про стрибок...Щось я так передчуваю, що я і помру в тому стрибку...Дай Боже щоб хоч внуки вдало приземлились...:o
Ні не помиляюсь. У добровільному війску можливо б так і було як Ви пишете. А у призовному , рабському - так не було і не буде ніколи. Будуть судити за все що завгодно. За дезертирство, за членоушкоження і т.п. і ніколи за порушення присяги. А в добровільному - можуть судити за порушення присяги. але присяги даної невеликому (відносно) колективу. тоді вона буде дієвою і виправданою. Абсолютно не доречна аналогія. В якій присязі поребує любов взагалі? вона або є, або її немає. І не потребує формального актування на папіці. Це вже не любов, а фарс.
я кажу не за одесу точно. В Черкасах кількість призовників що з"явились на призовний збірний пункт значно перевищувала потреби військових частин що надіслали заявки на особовий склад. Я цей факт засвідчую як очевидець. Десь по інших областях таке теж спостерігалось. Тре пошукати статті були в інтернеті.
Я навожу приклади а не оцінюю. Нажаль я не митник... А Ющенка оцінили вибори. Але мало того, що він сам програв, то ще й Януковича до влади проштовхнув.
Тоді вибори оцінили і У.Черчилля, і М.Тетчер також. Та багато кого із яскравих історичних фігур таким чином оцінювали їх сучасники. Натомість потомки виставляли зовсім інші оцінки.
В Китае, то ли 92%, то ли 94% китайцев. Нацмены там соответственно все остальное. Если бы 92% населения СССР составляли русские.... СССР скорее всего не развалился бы.
Це не Ваша головна думка. Ваша голвна думка міститься в цитаті першого посту. Ви там стверджуєте про вірність совєцькому народові і савєцькому саюзу. Чи там Ви сказали не правду?
[OFFTOP]- От нельзя, шоб Тивера не ущипнуть за здесь... - Брутто - это только упаковка, которая необходима для транспортировки товара с одного места до другого. Далее, она никому не нужна и подлежит утилизации...[/OFFTOP]
Де це сказано? Гранде, Вашу здатність перекручувати я знаю. Де я сказав про вірність СРСР? Будь ласка наведіть цитату. Чи Ви просто допусуєте мені те що Вам найшло в Вашу голову?
- Грустно это слышать, ибо эти люди - безбожники. - Присягать себе требовали только те, кто называл себя "богоизбранным", но на самом деле, это были самые отъявленные безбожники, ибо лицемеры. - Нельзя сравнивать Любовь, дар Божий с клятвой(присягой) - уловкой нелюдей. - Вы ошибаетесь, ибо Иисус сказал(как нам говорит Библия): - Еще слышали вы, что сказано древним: не преступай клятвы, но исполняй пред Господом клятвы твои. - А Я говорю вам: не клянись вовсе: ни небом, потому что оно престол Божий; - ни землею, потому что она подножие ног Его; ни Иерусалимом, потому что он город великого Царя; - ни головою твоею не клянись, потому что не можешь ни одного волоса сделать белым или черным. - Но да будет слово ваше: да, да; нет, нет; а что сверх этого, то от лукавого.