Ну Ви що, не в курсі? Це ж як у повій - весь час, регулярно проходять перевірку на венеричні захворювання
навіть не знаю що відповісти я не те що не мала змоги прищі у повій розглядали, але й з самими повіями близько не знайома але питання слушне
Скажу вам як людина,яка досить частенько їх бачила,так як колись працювала на рецепції в готелі,то за 2 роки надивилася на той циркЩе ті "красуні" бувають.
Та гарно наштукатурені,та й прищів не видно.Та й чоловіки не всі дивились на обличчя,деякі в такому стані були,що берега не бачили
від прищів мені помогає індійська глина мултані мітті. Роблю з неї маску, шкіра зразу помітно вирівнюється, і десь через місяць всі прищики попроходили. Беру в "чанді" через інтернет.
Я вже тут десь писав раніше результати своїх досліджень про прищі в англомовному ютубі, так от це чиста правда. Коротко, їсиш: Мясо, сало, хотдоги багато цукру багато молочки багато круп яйця Маєш прищі Їсиш багато: Зелені Фруктів Свіжих овочів Салати (живі, не шубу) Не маєш прищів. Не обов'язково навіть екстремально міняти раціон, вистачає просто почати їсти більше салатів і фруктів на додачу до звичної їжі, і не жерти продукти з першого списку багато і всі разом... Принаймі в випадку моєї дружини це працює ідеально, і результат помітний буквально за 2-3 дні, як позитивний так і негативний...
Слухайте, братия мои и сестры во Христе . Истинно, вам говорю. Помимо всего, что правильно было ранее перечисленно, наибольший эффект местного воздействия на прыши, угри и различные неприятные штуки дает, как сказал Пророк, да святиться имя его , Масло Чёрного Тмина. Эффект великолепный. Смазывайте по три раза в день или чаще и увидите результат уже через 3 дня.
А от це якраз немає ніякого значення, принаймі так кажуть наші американські друзі . Кажуть є купа культур де люди харчуються свіжаком, а миються хіба як під дощ попадуть, а прищів нема... Коротше провірено, харчування свіжаком дає такий самий ефект як укол антибіотика, при чому на відміну від уколів побічних ефектів нема, точніше є але позитивні.
Я б їм не вірив аж так сильно. Вони 2-3 рази в день миються. Щось там нечисто. Головне раз в пів року під дощ попасти і все буде добре.
Це як допоміжне, та прищі - наслідки, а саму хворобу треба лікувати із середини, щоб очистити організм. @Hyligan, правильно радить. Однією з основних причин появи прищів на обличчі - неправильне харчування і переїдання. Ну, ще може бути "демодекс", але і тут також важливе правильне харчування і гігієна... Ось звідки Василь взяв допис...