Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А як це можна зауважити та відстежити, хіба перед кожним разом аналізи здавати:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. avatarwin

усе правильно розумієш, можеш починати діяти

• Тупо Тупо x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

:haha::haha:
    хто ж то добрий таке підказав? гормони через шкіру передаються? чи то виправдання для батьків? :haha:

4. Latana Royal

а виявляється, що повинен сплинути час, доки власні гормони утихомиряться :haha:

5. Latana Royal

Діяти? :haha: Тобто почати цілеспрямовано віятись з усіма підряд від чоловіка? о_О

6. Latana Royal

Ну Ви що, не в курсі? Це ж як у повій - весь час, регулярно проходять перевірку на венеричні захворювання :)))

7. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

а хіба не буває повій з прищами??:)))Так що це все дурня.Звичайно що все має бути регулярно і в міру))

8. Latana Royal

навіть не знаю що відповісти :dntknw: я не те що не мала змоги прищі у повій розглядали, але й з самими повіями близько не знайома :)))
    але питання слушне

9. Lvivska Kvitka

Скажу вам як людина,яка досить частенько їх бачила,так як колись працювала на рецепції в готелі,то за 2 роки надивилася на той цирк:)))Ще ті "красуні" бувають.

10. Latana Royal

невже з прищами? невже чоловіків у них було не досить? о_О

11. Lvivska Kvitka

Та гарно наштукатурені,та й прищів не видно.Та й чоловіки не всі дивились на обличчя,деякі в такому стані були,що берега не бачили:)))

• Смішно Смішно x 2
  12. Veselka alj

Ні я не в курсі)) А їх що по місту виловлюють та беруть здачу аналізів:)))

13. linusya

linusya New Member

від прищів мені помогає індійська глина мултані мітті. Роблю з неї маску, шкіра зразу помітно вирівнюється, і десь через місяць всі прищики попроходили. Беру в "чанді" через інтернет.

14. Veselka alj

Ашкіру вона вам не пересушує, вона переважно підходить для жирної шкіри)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вже тут десь писав раніше результати своїх досліджень про прищі в англомовному ютубі, так от це чиста правда. Коротко, їсиш:
    Мясо,
    сало,
    хотдоги
    багато цукру
    багато молочки
    багато круп
    яйця
    Маєш прищі
    Їсиш багато:
    Зелені
    Фруктів
    Свіжих овочів
    Салати (живі, не шубу)
    Не маєш прищів.
    Не обов'язково навіть екстремально міняти раціон, вистачає просто почати їсти більше салатів і фруктів на додачу до звичної їжі, і не жерти продукти з першого списку багато і всі разом...
    Принаймі в випадку моєї дружини це працює ідеально, і результат помітний буквально за 2-3 дні, як позитивний так і негативний...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо митись хоч раз в півроку то прищів не буде.

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Слухайте, братия мои и сестры во Христе :) .
    Истинно, вам говорю. Помимо всего, что правильно было ранее перечисленно, наибольший эффект местного воздействия на прыши, угри и различные неприятные штуки дает, как сказал Пророк, да святиться имя его :) ,

Масло Чёрного Тмина.

Эффект великолепный. Смазывайте по три раза в день или чаще и увидите результат уже через 3 дня.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от це якраз немає ніякого значення, принаймі так кажуть наші американські друзі :). Кажуть є купа культур де люди харчуються свіжаком, а миються хіба як під дощ попадуть, а прищів нема...

Коротше провірено, харчування свіжаком дає такий самий ефект як укол антибіотика, при чому на відміну від уколів побічних ефектів нема, точніше є але позитивні.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я б їм не вірив аж так сильно. Вони 2-3 рази в день миються. Щось там нечисто. :scratch_one-s_head:
    Головне раз в пів року під дощ попасти і все буде добре.

• Смішно Смішно x 2
  20. terRen

terRen Дуже важлива персона

Це як допоміжне, та прищі - наслідки, а саму хворобу треба лікувати із середини, щоб очистити організм.
    @Hyligan, правильно радить.:blush:
    Однією з основних причин появи прищів на обличчі - неправильне харчування і переїдання.
    :good:
    Ну, ще може бути "демодекс", але і тут також важливе правильне харчування і гігієна...

а де твій аватар? :)