Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

З якого відео)) А то щось не зрозумілі докази!

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Помідор не кроплений точно не буде, все решту як повезе. Мінеральні добрива це в принципі великий "рАзводняк", в землі є все що рослині необхідно, от тільки потрібні бектерії і всяка мікрофлора яка робить неорганчні речовини доступними для рослин, і та вся мілюзга дуже страждає від хімії, в результаті чого потрібно більше хімії....

Капуста яку не обробили хоча б раз від гусіні буде виглядати як решето, і "цінителі здорової їжі" її ніколи не куплять "щоб копита не відкинути" (перевірено)

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я глибоко в тему не вникав, але це на різний лад повторюється практично у всіх агліцких відео про прищі, задийте в ютубі "acne" і штудіюйте не здоров"я.

4. Igor Marchuk

Igor Marchuk New Member

Подивись тут... або зе можеш попробувати різні маски для лиця....
    Ось маска від прищів з сірої глини, меду та сметани...

5. Veselka alj

Перш ніж маски накладати потрібно адекватно очистити шкіру, принаймі на початок з чистки обличчя розпочати, а там далі маски та інші лікувальні засоби)

6. Kolijanka

Kolijanka Member

В мене теж була проблемна шкіра. Спочатку чистка та пілінг, а тепер кожного дня просто бовтанкою протираюсь

7. Slav

Slav Well-Known Member

Проти підліткових прищів є досить ефективний поширений рецепт, який містить спирт, саліцилову кислоту, камфору, сірку, ще, не пам'ятю точно назву, здаєтся звучить як "розіцинова кислота" чи розіцин, і здаєтся ще якісь інші складники, які висушують шкіру. Тим спиртовим розчином, який висушує шкіру, треба протирати шкіру лиця один-два рази в день. В гіршому випадку, якщо не можна придбати цей розчин, треба лице протирати спиртом, щоб поверхню лиця очищати від жиру. Також треба звернути увагу на харчування: зменшити вживання жирних продуктів тваринного походження, особливо жирного свинного м'яса, плавленого сиру та деяких інших жирних продуктів, вживання яких приводить до посиленого виділення жиру на лиці.

Останнє редагування: 28 тра 2015
  8. Veselka alj

Де ви ходите на процедури?

9. ElenkaV

ElenkaV Member

Чесно кажучи, може допомогти одна проста річ. А може й не в цьому діло, хто зна
    Були в мене ці гидотики років в 19. Ніякі мазюки та дохтури не допомагали. Звернулися до однієї знахарки, то вона сказала що гормонів не вистачає чоловічих. Ну зрозуміли. Я це питання вирішила і проблема пішла)

10. Veselka alj

А якщо ці підліткові затяглися до років 30- 40 і чоловічі гормонт достатньо присуині, то як тоді бути?

11. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Я теж про таке чула,але у кожного своя причина.Комусь гормони,комусь харчування ,комусь нормальний домашній догляд..В кожного своє)

12. avatarwin

--тільки гармони вас вилікують , тому старайтеся шукати чоловіків з сильними гармонами , поки не знайдете , міняйте їх по можливості

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Slav

Slav Well-Known Member

Вище викладений мною рецепт від прищів і вугрів, який висушує та дезинфікує шкіру, є дуже універсальним - його також можна відносно успішно використовувати проти шкіряних грибків та кліщів. Кожен дерматолог, який себе поважає, повинен його знати.

Подібні рецепти проти прищів та вугрів є в інтернеті:

http://nolinocere.net.ua/narodni-za...ak-jih-vykorystovuvaty-pry-vuhrovoji-vysypky/

http://ywoman.ru/page/jak-pozbutisja-vid-akne-v-doroslomu-vici

http://stopbolezni.net/prosti-porady/5997-bovtanka-vid-prychiv-rezepty.html

http://likuvan.in.ua/vugri-chomu-zyavlyayet-sya-i-yak-yiyi-krashhe-likuvati.html

http://airmail.kiev.ua/akne-pozbutisja-nazavzhdi-jak-pozbutisja-akne/

Останнє редагування: 20 чер 2015
  14. Veselka alj

А в них що на лобі написано що я ходячий сильний гормон!

• Смішно Смішно x 1
  15. avatarwin

ви так пишите, ніби ви ще не цілована

• Тупо Тупо x 1
  16. Veselka alj

Ну цілована, та повінчана навіть);) Але як то так не озброєним оком розпізнавати сильні гормони ви вмієте:)))

• Подобається Подобається x 1
  17. avatarwin

та не оком , а тілом, міняла хлопів поки прищі не пропали

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Veselka alj

О часта зміна партнерів може призвести до ряду інших хворіб інфекційного характеру, то ще замість на лиці може зявитися і ще десь:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. avatarwin

що до інфекційного характеру, то потрібно бути уважною

• Тупо Тупо x 1
  20. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Зараз дівчата з проблемною шкірою,просто рвануть шукати хлопів.Мужчини будьте обережні:СКАЖЕНІ дівчата на вулицях:haha:Порвуть,як тузік тряпку)

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)