Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Це тому, що стрес знижує імунітет, в тому числі і місцевий імунітет шкіри.

2. gcib

gcib Member

До вас два питання:
    1. А з чого ви взяли, що "професійна косметика" буде краща за ту ж саму "аптечну"?
    2. А що це таке "нормальні спеціалісти"? Це ті, що отримала папірець, відвідавши кілька днів тренінг віробника?
    Якщо вироюник продає свою косметику в аптеці, то він, я важаю, несе хоч якусь відповідальність. А хто перед вами відповість за "професіну косметику"? :pardon:

3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

То так треба в житі навчитися налаштуватися на нормальну хвилю, якто кажуть не брати дурного до голови! Але все таки як не крути хороший домашній догляд повинен бути кожен день, щоб зберегти молодість на довше, якто кажуть доглядати за шкірою обдиччя та й тіла загалом треба так само як чистити зуби кожен день!

4. prius

prius Well-Known Member

- Сину більше в тебе не буде ні одного прища
    - Та? Чому?
    - Бо більше нема місця

• Подобається Подобається x 2
  5. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну на рахунок аптечної косметики можу поспорити,бо там більша половина фальсифікату...Провірила на собі.І такі крути аптечні фірми як Віші і Ля рош Позе і т.д.Потратила купу грошей,а результату ніякого.Та й тої діючої речовини,яка має вплинути на проблему в аптечних препаратах дуже-дуже мало..Звичайно за всю професійну косметику я не можу ручатися,але є така,яка дійсно варта уваги і мені особисто допомогла поборотися з моєю проблемою.Тому можу з впевненістю про це писати і радити людям,а не так просто казки тут розписувати;)А на рахунок спеціалістів,то в нас дійсно багато таких,які пройшли тільки курси і вже працююють.Але я до цього ставлюся дуже відповідально,тому обираю спеціалістів з медичною освітою.Хоча і тут є такі ,які вивчилися за гроші і ні бе ні ме)))Ну стараюся порівнювати і обирати дійсно найкращих))

6. Kristiiii

Kristiiii New Member

Привiт! Яку кількість процедур необхiдно зробити, це вам скаже косметолог, я робила 4, але знаю, що іноді достатньо і двох. А про вартiсть зараз, вважаю, треба наново розмовляти, у зв'язку з курсом

7. Veselka alj

А це болюча процедура. І як часто ви робили, і чи довгий ребілітаційний період?

8. Lehan

Lehan Member

Шкіру спиртом протерати ввечері і все буде гаразд.

9. Lvivska Kvitka

:facepalm:Ага....а потім пересушите шкіру,що буде сухість,почнеться лущення та й суха шкіра швидше старіє)Думаю якісь адекватніші методи потрібно обирати)

10. linusya

linusya New Member

користуюся індійською маскою для лиця, і проблем зі шкірою майже немає) Раз на тиждень роблю, там така суміш, дві чайні ложки теплою водою розвести і нанести на пів години. Називаєтся Чанді. (я беру "Сандал", від недоліків).

11. Veselka alj

То що за совецькі методи по догляду за шкірою обличчя, а ще забули додати вазилін чи крем Золушка:)))

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

В однієї знайомої проблеми зі шкірою обличчя (прищі), пішла до косметолога, не помогло, до дерматолога теж, направили на обстеження внутрішніх органів то ше якісь плями знайшли на печінці, хоча кажуть вони не злоякісні і ні нащо не впливають, але настрій тьоті впав на нуль.
    Хірург (до нього вона зі знімками печінки ходила) сказав шо то всьо фігня, і виписав антибіотики, прищі зникли, але тільки на час прийому ліків.

Жіночка собі то дуже серйозно взяла в голову, і чуть не плаче, незнає шо робити. Подивився я в англіцкому неті,точніше в ютубі, і результат просто дивовижний. Судячи з інфи, практично 100% відео каже одне і теж, прищі прямий наслідок неправильного харчування. Їж фрукти, зелень і свіжі овочі (бажано сирі) і прищі зникнуть за кілька днів.

І от тут виникла найбільша проблема, платити тисячі за аналізи і косметологів і лікарства значно простіше ніж тиждень два харчуватись свіжими овочами, зеленню і фруктами :dntknw:

13. Veselka alj

Не спорю якщо це власне вирощені овочі та фрукти то так)) Але якщо це куплені на базарі чи в супермаркеті то там рівень хімії деколи може зашкалювати, і не всі проблеми може вирішити таке харчування , якщо шкіра жирна, проблемна то і часті висипання будуть навіть при здоровому харчувані!

14. Lvivska Kvitka

Ага зараз з тими нітратами ,які є в овочах і фруктах,то може ще більше обсипати...Здорове харчування це дуже добре,але теж треба знати де і що купувати.

15. Veselka alj

Квітка повірте воно все підсипане! Хіба що сам в виростиш то хоч знаєш що їсиш;)

16. Lvivska Kvitka

Та напевно..Наш організм вже звик до тої суцільної хімії .Стараюсь купувати фрукти і овочі у бабок на базарі,мені здається там воно більш-менш нормальне)

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прикол в тому що шкіра жирна тому що так організм позбавляється зайвого жиру ( то випливає з відео)

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну в "нездоровому харчуванні" рівень хімії не менший як мінімум, так що харчуючись "свіжаком" ви точно нічого не втратите...Там більше що помітний результат обіцяють за 3-5 днів.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви можете їсти тільки капусту і горох. Не треба думати шо там за підступні хімікалії і корисно.

20. Veselka alj

Ну наприклад мої батьки нічого не кроплять хіба що від колорадського жука картоплю, а от решта овочів та фруктів і зелень нічим не обробляють))

а де твій аватар? :)