Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Щось ніяк не можу наважитись це зробити:sorry:То часу немає,то бажання...

2. Kristiiii

Kristiiii New Member

Вiтаю! Менi 30 рокiв, рik тому я зробила ін'єкції препарату Meso-Xanthin - профілактику передчасного старіння шкіри, так от, до цього у мене була проблема прищів, жирності шкіри і збільшених пір! Вже рік як цих проблем у мене немає!! А ще я маю здорову та молоду шкiру!!!

3. Aibi

Aibi Active Member

От і у мене постійно така проблема...Спробувала маски "своїми руками", з Геркулесом наче є ефект! Але треба постійно робити.

4. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Привіт! А де саме робили інєкцію? І в скільки вам обійшлася сама процедура, це одноразова чи треба декілька для кращого результату?

5. Lvivska Kvitka

А які саме маски з геркулесу ви робите,що додаєте?

6. Aibi

Aibi Active Member

Спочатку очищую обличчя:заливаю ромашку окропом, десь хвилин 10-15 роблю парову баню, накрившись рушником. Потім позбавлюся чорних цяток, прищиків та іншого "щастя", а після цього роблю так:

одну ст. ложку геркулеса, трохи кефіру (щоб вийшла кашеподібна маса) та декілька крапель лимонного соку. замість кефіру пробувала ще йогурт, переминаю (краще геркелус подрібнити) і потім наношу на обличчя, десь хвилин 10-15, до висихання (минуючи область під очима).;)

В інеті також багато рецептів з Геркулесом.

7. Lvivska Kvitka

Дякую))Я багато читала в неті,про маски з геркулесу,навіть робила деякі(тільки я додавала до геркулесу білок,бо в мене комбінована шкіра,то ця маска трохи підсушує)Просто цікаво,почитатаи відгуки і рецепти інших людей,які провірили на собі;)

8. Aibi

Aibi Active Member

мабуть, від типу шкіри залежить і від частотності. Я взялася з фататизмом, майже кожен день робила спочатку. Наче нічого, шкіра стає дуже м"якою та "відбілюється", прищиків теж, наче менше набагато. Але поки що все одно є:sad:

• Подобається Подобається x 1
  9. Lvivska Kvitka

Це точно...все в нашому житті потребує регулярності,як не крути:mocking:;)Якщо постійно собою займатися,любити себе,то може щось з того вийде.Але народні методи потребують надто багато часу і терпіння..це напевно один мінус)

10. Veselka alj

Та ще мінус в тому що не всім підійде один і той же метод, комусь помагає, а комусь може і нашкодити. Народна медецина як виявляється теж страшна штука!!

11. hrim

hrim Well-Known Member

Ся втикну. Пивні дріжджі. До розгляду.

12. Olenall

Olenall миється в бані

зрозуміла, то я теж, якось не переконливо

13. Lvivska Kvitka

Що саме не переконливо??Ви про маску чи про мене??:dntknw:

14. Aibi

Aibi Active Member

оце правда, любити і доглядати за собою з любов"ю - це вже половина справи. мені особисто народні рецепти дуже подобаються, бо я їм довіряю. це не хімія дорога, що ти нею користуєшся місяць, два, наче все добре, а потім знов подразнення, чи ще якість реакції..

народні методи, все ж , доступніші і можна експерементувати багато, та і завжди поруч, не треба вишукувати:))

15. Veselka alj

Так поцінах вони явно дешевше обходяться ніж професійна домашня косметика!

16. Aibi

Aibi Active Member

от-от, про що й кажу, доступніші..бо половину зарплати витрачаєш на хімію, а потім все одно доводиться знов щось шукати. а так все "в межах доступності" по цінах.

17. Lvivska Kvitka

Те що воно доступніше то факт,але не завжди приносить бажаний результат.Хоча аптечні засоби всі думають ніби кращі,ніж магазинна косметика,але і в аптечних препаратах,дуже малий процент тої речовини,яка має впливти на проблему.А ще гірше,коли в склад косметики входять гормони,шкіра звикає,і потім коли немає змоги користуватися цією не зовсім дешевою косметикою починються реальні проблеми...Тому в такому випадку,коли домашня косметика не в силі вирішити проблему,потрібно обирати хорошу професійну косметику,яку вам порадить нормальний компетентний спеціаліст:good:Просто я вже на собі переконалася з тою аптечною косметикою,типу Віші і т.д....:nea:

18. Veselka alj

Головне не кількість а якість,краще мати два три засоби але якісних, які реально допомоглиб, а не купа всякого г... а толку з нього мало.

19. Aibi

Aibi Active Member

А ще правильно кажуть, що всі наші хвороби - це вже наслідок, а причини у душі.

Помітила, що у мене багато прищів з,являється, коли гніваюся або щось не приймаю у житті.

Мабуть, найкращі засоби - то саморозвиток. А все інше докладеться:)

20. Veselka alj

Так, так теж помітила що коли маю стрес та забагато нервую то погіршується стан шкіри!

а де твій аватар? :)