Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. Mariwelka

Mariwelka Member

Дякувати Богові в мене прищі були тільки в підлітковому віці, і не малі. але я завжди робили чистку в косметичному кабінеті, і завжди намагалась користуватися різними підтримуючими засобами, гелями для умивання, тоніками....

2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Прищі треба лікувати, а то якщо нелікувати то зявиться ще одна проблема рубці. Звернутися до косметолога зробити чистку, пілінг, в домашніх умовах додати професійні креми,з власного досвіду знаю що з тим треба боротися, і то чим скоріше тим краще буде.

3. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Це точно!Краще якомога швидше звернутися до спеціаліста,щоб порадив,що правильно вживати і чим користуватися.І обов'язково потрібно звернутися до гастроентеролога,бо все йде з середини.

• Подобається Подобається x 1
  4. Veselka alj

Так але зазвичай гастроентеролог незавжди може визначити причину прищів і як їх лікувати, причиною можуть бути також гормони, стреси які еж можливо незразу, а за певний час впливають на стан шкіри.

5. Lvivska Kvitka

Та ті прищі іноді точно жити не дають.Особливо перед місячними))

6. Veselka alj

Це так, тому і ясно що причин багато від чого можуть бути прищі, але зновж таки краще пізно але все таки щось робити з тою проблемою, але конкретно що може радити тільки кваліфікований лікар-косметолог.

7. Lvivska Kvitka

Це правда інколи косметологи роблять дива))Я ходила на чистку,на яку недавно наважилась,бо ніколи не робила,то ефект через пару днів був суперовий,шкіра чистіша і колір шкіри більш рівний.Я задаволена!Косметолог попався дійсно хороший:yahoo:

8. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Косметологи не зроблять дива , ви ж розумієте що це короткочасний ефект. а дійсну проблему дуже важко знайти , та ще коли усі аналізи у нормі.

• Подобається Подобається x 1
  9. Veselka alj

Та чо і дива трапляються по собі знаю, бо теж мала проблеми з шкірою на обличі, це процес іноді тривалий і займає час та терпіння, але головне щоб результат, в моєї лікарки- косметолога руки просто чарівнички, витягнула мене з всіх проблем.

10. почни нормально збалансовано харчуватися!!! в мене теж були такі проблеми !! і тут вся проблема в тому що ми їмо та не їмо!!! піди до нормального лікаря хай тебе провірить і складе нормальне харчування

11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Це , чи не в першу чергу, а вже потім до косметолога.:yes:
    Та може виявитися, що то не просто прищі, а демодекс, а він дуже важко лікується, якщо вже здається забувають за нього, а він за сприятливих умов, знову вилазить і снує...

12. Lvivska Kvitka

Ну не знаю,я і харчуюся правильно,ніякого жирного,смаженого,копченого ну всяку таку гадість не їм..І демодекса в мене немає.Деколи собі можу позволити солодке,бо без нього взагалі не можу..А прищі всеодно бувають на чолі,іноді як обсипе,то сама в шоці.Мала проблеми з кишечником,лікувала..але зараз всерівно прищі іноді бувають,так що косметолог,якраз саме то що необхідно.З теперішньою екологією,і різними засобами для обличчя підробленими,можна багато проблем зі шкірою мати...І одне збалансоване харчування не поможе.Тут потрібен коплексний підхід)

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

Ну дива не дива,але є такі ,які дійсно мають золоті руки.І без їхньої допомоги ніяк не обійтися.Якщо все в нормі і аналізи,і внутр.органи,то вже кінцевий завершальний етап лежить саме на кометологах.Так би мовити "тюнінг")):cools:

13. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Lvivska Kvitka, якщо не секрет, то куди саме до косметолога звертались? бо щось страшно йти до будь-кого

14. Lvivska Kvitka

Я ходжу в один салон на Личаківській,він недавно відкрився.Мені порадила подруга,вона зараз живе в Києві,то там цей салон вже десь років 5 працює,тобто вже провірений.А у Львові відкрилась їхня так би мовити філія.І я пішла,скажу чесно вийшла задоволена,там хороші спеціалісти,всі з медичною освітою,для мене це було важливо,щоб людина,яка буде мені щось робити з обличчям,раніше не була продавцем в магазині,а зараз пройшовши курси,яких у нас достатньо,буде займатись косметологією)Якщо зацікавитесь напишу в приват,щоб не думали,що реклама.:pardon:

15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

В тому то і справа , що дійсна проблема може лежати на поверхні і одночасно бути де-якою мірою абсурдною , пардон , навіть порушення стулу може призвести до появи висипань ...не кажу про нерви , зміну клімату , навіть в одному регіоні ... тощо .
    як там --- поки ми пітніймо - живі! (с) так і тут. :)))
    авжеж ідеалу нема межі.. Головне щоб в подальшому без цього обійтися , та чи до цього кабінети "краси" відкривають ???
    Тому збільшувальне дзеркало то зло для дівчат.;) :mocking:

16. Lvivska Kvitka

Ага збільшувальне дзеркало то точно зло)Цікаво було б подивититсь на людей коли дзеркала взагалі б не було))

17. Dream lovE

Dream lovE New Member

1 . Дві маленькі таблетки аспірину ( це не ті шипучі таблетки - шайбочки аспірину , які ми розчиняємо у склянці води , а звичайний аспірин в маленьких таблетках фірми Bayer ) .
    2 . Трохи меду.
    3 . Кілька крапель води для того , щоб аспірин гранульованого .

Капаємо кілька крапель води на таблетки аспірину.
    Чекаємо 10-20 секунд поки він гранулюється .
    Додаємо трохи меду (чайну ложечку )
    Наносимо маску на 10 хвилин.
    Через 10 хвилин використовуємо маску як скраб і отшелушивающие шкіру обертальними рухами.
    Змиваємо .
    Наносимо тонік , або відразу ж зволожуючий крем.
    Уникайте накладати маску в області очей (там шкіра дуже ніжна ) .

Через тиждень видно приголомшливий ефект. Шкіра оновлюється і вирівнюється. Запалення пропадають. Пори очищаються . Пропадають чорні точки .

18. Lvivska Kvitka

Я колись читала в інтернеті такий рецепт,але ніяк не наважувалася попробувати,боялася,щоб не було гірше)А скажіть як часто потрібно робити цю маску?Кожен день на протязі тижня??

19. Olenall

Olenall миється в бані

напишіть будь ласка як все вийшло, зацікавило

20. Veselka alj

Цей коктель не сушить шкіру, щкіра не лущиться після цього?

а де твій аватар? :)