У мене кілька років тому (вибачаюсь) прорвало на лоб. У двох місцях. І дуже довго я нічого не могла з цим зробити.
ну я кажу, найнормальніший засіб від прищів так це "Зинерит"...дійсно допомагає, але якшо перестати ним користуватись, то через деякий час прищі знов будуть появлятись...але то нічо страшного, їх можна сразу цим засобом замазати
його треба в їжу додавати! якщо не можете півпакетика за раза, розтягуйте на три прийоми їжі, але так, щоб на день - 1 пакетик хоча б випивати...
Я спробую. У мене зараз трошки залишилось на підборідді. Просто тоді у мене через перенісся вилилося з півсклянки гною.
це правильно...пробуйте) мені скоро треба буде теж переходити на нього, бо Clean & Clear шось нічого не допомагає(
Як вже писалося не раз, прищі - то проблема всього організму, а не лише шкіри. Причин може бути безліч. Але з нашими лікарями прибацаними знайти ту причину вкрай важко. Пробував багато чого. Огляди в дерматолога, вітаміни, антибіотики, автогемотерапія... бла-бла-бла... Без толку! Так от. Пишу те, що випробував і відчув результат. Ось такий ось народний рецептик, збір трав: Плюс зовнішньо Зинерит... Потім Зинерит змінив на Угресил (класна штука теж, дешево і сердито! ) І плюс раз у місяць спочатку, а потім рідше чистка обличчя в косметолога. Скажу, що найбільший ефект дає трав'яний збір. Через місяць результат видно добре.
Найперше - варто знати: прищі бувають у половини населення юнацького та молодого віку. По-друге - варто запам"ятати: рецепт, який підійшов одному, іншому може не тільки не підійти, а й дуже зашкодить. По-третє, неправильне лікування, наприклад гормональними мазями чи антибіотиками (про які ви й не знаєте, що там в тих ліках) - призведе до важких порушень гормонального статусу та імунітету на все життя. Це може, наприклад, призвести до багаторічних дизбактеріозів ("молочниця"). "Класно" - в юності по-дурному лікувала обличчя, а в молодості - роками має болі в піхві... Чи безпліддя... По-четверте - без детального обстеження лікування призначати НЕ МОЖНА! Бо кожен має різний тип шкіри, різну шкірну реакцію рН, різні причини вугрів (наприклад, мікроскопічний кліщ), різні хронічні розлади чи захворювання, на фоні яких розвивається вугрова сип. По-п"яте - секс не допоможе. Вірніше, "допоможе" далеко не всім. Секс дійсно допомагає. Але лише правдиво закоханим. Вони стають більш щасливими і спокійними. Нервова система працює "рівніше". Звичайно, і вугрі при цьому зменшуються. По-шосте - обов"язково звертайтеся до доброго фахівця. І майте на увазі - дуже активна фізкультура і спорт - дійсно допомагають більшості. Зверніть увагу на спортсменів по ТБ - чи багато з их мають вугрові висипи? Мало хто. Тому що активний рух крові, потовиділення, фізичне навантаження - вимагають шкіру "працювати", а не гнити. Будете активно бігати по 30 хвилин щодня - за 2 місяці вугрі РІЗКО зменшаться або зникнуть. Зробіть фотографії власного обличчя і впевніться самі. Але майте на увазі - спочатку може бути загострення, бо шкіра негайно почне виводити більше шкірного сала, поту і бруду. Робіть висновки, і не захоплюйтеся без призначення фахівця "чудодійними" "олівцями", "мікстурками", "травичками", "мазями" і "лосьйонами".
брехня (хіба що ви рахуєте один прищик, який десь там вискочив) Не погоджуюсь. Якщо рецепт не містить шкідливих компонентів, то не зашкодить. (ну хіба особиста непереносимість певних елементів) Погоджуюсь. Антибіотики і гормональні препарати це ті речі, з якими треба ДУЖЕ обережно... Обстеження на демодекс проходив. Був у бахатьох фахівців і ніхто нічого путнього не порадив. Всі їхні ліки проходили без результату. Допомагає ще й на гормональному рівні. І навіть більше ніж на психологічному. Теж не зовсім згоден. Маю по кілька годин тренувань щодня. То теж нічого не давало.
Судячи з ряду ваших відповідей - то Бог вас карає прищами за невихованість та впертість, яка помножена на недостатню освіту. ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- Для інформації: Відповідь: Відповідь:
А тепер по суті на ваші репліки. Ви упустили більшість з моїх відповідей і вибрали кілька, на які Вам вдалося хоч щось нарити в інтернеті. Але в інтернеті можна знайти все, аа я Вам кажу те, що в дійсності є. Знаєте статистику іміграції за кордон чи середньої зарплати?... От так і тут. Я ж уточнив. Дивлячись що вважати за акне. Якщо в період становлення гормонального фону виліз прищик один на лобі, то це зараховують до появи акне. От Вам і статистика. А це до чого приплетено взагалі не розумію! Тут говориться Этот фактор - мається на увазі певні елементи акне, а не елементи лікування. Тут говориться, що в залежності від прояву акне - підбирається лікування. А Ви перекрутили це так, наче лікування - це фактор, з яким вимушені боротись дерматологи.
Clean&Clear не лікує серйозні проблеми зі шкірою, взагалі-то. Не варто плутати ліки та косметику! Ці засоби просто підтримують шкіру в ії природньому стані. Якщо в вас величезні вугрі, їх потрібно вилікувати для початку, а потім підібрати засіб для свого типу шкіри Проблеми шкіри =- це проблеми всього організму. Може, потрібно змінити травлення, передивитися свої раціон та режим. За шкірою все одне слід доглядати, але очикувати дива від доглядової косметики не варто. Я користуюсь Clean&Clear вже декілька років та повністю задоволена. Просто підібрала засіб по типу шкіри і все. Але ж я їм якісну їжу, а не фаст-фуд, нормально сплю - і в мене немає проблем зі шкірою
Дігтярно-сірчане мило обов'язково(крім комплексного підходу в цілому)!Городоцька 101(Екотовари) або Інтер-сіті Сихів 2 пов Nature
ПРИЩІ,вугрі.Потрібно прочитати -питання життя і смерті!! Розказую з власного досвіду.В мене була сильна стадія вугрів.Всьо лице.Оце основна суть щоб вилікуватись,все решта це фігня.ПРИЩІВ ДАВИТИ НІКОЛИ НЕ МОЖНА !!!!ЦЕ ОСОБЛИВО СТОЧУЄТЬСЯ ВАШОГО ЛІКАРЯ,ЯКЩО В НЬОГО (НЕЇ)МЕТОДИКА ПОЛЯГАЄ-В ТОМУ ШОБ ВИДУШУВАТИ -ТІКАЙТЕ ЗВІДТИ ПО ШВИДШЕ..НЕ дозвольте шоб вас лікар переконав у зворотньому.Будьте відповідальними за себе.НАберіться злості побороти цю хворобу.Мене лікував лікар болгарин Він не видавив мені жодного прища.!!!Він працює в Тернополі .тел.0969491630.
логічно, що видавлювання прищів ній не має спільного з методикою лікування і що жоджен дерматолог при здоровому глузді такого не радитиме