зсж почитайте Шаталову і http://golodanie.su/forum/index.php там все написано що, як і до чого про прищі і багато іншого
А ще ось спробуйте народну мудрість. Іноді досвід набутий сотнями поколінь наших предків виявляється набагато дієвішим за досягнення медицини. Надіюсь, що якийсь із зборів трав Вам допоможе.
на шкірі як правило видно те що діється усередині організму. Можна звичайно і маститися всякими штуками зверху(мав лущення шкіри довкола носа, паскудно то виглядало, мастив всяким, помагало поки мазь на писку, аж поки не виявив причину і постійній перевтомі, загострення були під час сесій), але як не почистити зсередини печінку, і кишківник, то буде як є. У себе наприклад помітив звязок між прищиками і продукцією " відомої ковбаски", є ще деякі спотереження. Прищики то вам попередження від організму )))
Дерматолог, кометолог... за прийом беруть від 50 до 150 грн. Ще можна пробувати купувати в аптеці різні засоби навмання, але те, що допомагає одному, не завжди допомже іншому. Також корисно дотримуватись дієти і виключити шоколад, жирну їжу, куріння, стрес. От наприклад у мене були вугрі через погану роботу жовчного. Полікувалась, все пройшов і шкіра має здоровий колір. З тим мені гастроінтеролог допоміг. Але однозначно, що панацеї нема, потрібно докласти зусилля і витратити на то час і гроші.
У мене нема прищів - інша проблема: періодично мене обсипає гнійниками (уже кілька років) в області рота, лоба, підборіддя. І я нічого не можу зробити. Зараз я п'ю настів чорного горіха. Не знаю чи допоможе. Я не курю уже давно, не ім жвачок, чіпсів, не зловживаю косметикою. Може хтось підкаже щось.
Попробуйте бігати, кожень день по 30 хв. в середньому темпі, так з 2 неділі, самі побачите результат.... якщо ні, йдіть до лікаря...
А с почками, печенью проблем не наблюдается? Прыщи это ж лишь вершина того айсберга, что "происходит" в организме. Кожа это "лицо" нашего организма, если что не так, то значит с ним проблемы.
Нет, не наблюдаеться. Это, я думаю, с кровью что-то. Но сейчас меня уже не обсыпает так сильно. Осталось 5% от того что было. У меня проблем с кожей до 20 лет вообще не было.
так і є.. в мого чоловіка теж такі проблеми були Темплар, він бігає кожен день, до речі, вже багато років і по 10-12 км! то я його пропоїла курсом мультисорбу, то є такий порошечок, схожий на приправу, додається до їжі, продається в аптеках. назначається навіть діткам, виключно на травах. Пропив він то з місяць, вже два роки шкіра чиста, а було - жах, і на обличчі, і на спині, і на руках.. Файна штука, сама пила для очистки печінки, бо мала гепатит і тепер інколи дає про себе знати..., і старша донечка пила, бо алергик, їй лікарка назначала...
Мені треба щось сильніше. Я пила настій адамового яблука (маклюри). На деякий час допомогло. Але зараз їх нема.
Я від всіх своїх шкірних проблем рятуюся звичайним "бороплюсом", ще можна спробувати олію чайного дерева, ну і глюконат також добре, ми ним малу від діатезу вилікували, більше нічого не допомагало. Розкажіть секрет, яким чином йому вдалося той мультисорб проковтнути? У мене ціла пачка пропадає, пробувала пити, а воно поперек горла стає.
Я колись пробувала - результат нульовий. Хіба що шкіру сушив. Ну може чистив (по ватці було видно), але на наявність прищів то не вплинуло.