Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. matador

matador Well-Known Member

зсж

почитайте Шаталову і http://golodanie.su/forum/index.php
    там все написано що, як і до чого про прищі і багато іншого

2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А ще ось спробуйте народну мудрість.
    Іноді досвід набутий сотнями поколінь наших предків виявляється набагато дієвішим за досягнення медицини. Надіюсь, що якийсь із зборів трав Вам допоможе.

3. bshykh

bshykh Member

на шкірі як правило видно те що діється усередині організму. Можна звичайно і маститися всякими штуками зверху(мав лущення шкіри довкола носа, паскудно то виглядало, мастив всяким, помагало поки мазь на писку, аж поки не виявив причину і постійній перевтомі, загострення були під час сесій), але як не почистити зсередини печінку, і кишківник, то буде як є. У себе наприклад помітив звязок між прищиками і продукцією " відомої ковбаски", є ще деякі спотереження. Прищики то вам попередження від організму )))

Останнє редагування: 28 вер 2010
  4. Osin

Osin Well-Known Member

Дерматолог, кометолог... за прийом беруть від 50 до 150 грн. Ще можна пробувати купувати в аптеці різні засоби навмання, але те, що допомагає одному, не завжди допомже іншому.

Також корисно дотримуватись дієти і виключити шоколад, жирну їжу, куріння, стрес.

От наприклад у мене були вугрі через погану роботу жовчного. Полікувалась, все пройшов і шкіра має здоровий колір. З тим мені гастроінтеролог допоміг.

Але однозначно, що панацеї нема, потрібно докласти зусилля і витратити на то час і гроші.

5. Filosof

Filosof Well-Known Member

У мене нема прищів - інша проблема: періодично мене обсипає гнійниками (уже кілька років) в області рота, лоба, підборіддя. І я нічого не можу зробити. Зараз я п'ю настів чорного горіха. Не знаю чи допоможе. Я не курю уже давно, не ім жвачок, чіпсів, не зловживаю косметикою. Може хтось підкаже щось.

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Попробуйте бігати, кожень день по 30 хв. в середньому темпі, так з 2 неділі, самі побачите результат....
    якщо ні, йдіть до лікаря...

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А с почками, печенью проблем не наблюдается? Прыщи это ж лишь вершина того айсберга, что "происходит" в организме. Кожа это "лицо" нашего организма, если что не так, то значит с ним проблемы.

• Подобається Подобається x 3
  9. Filosof

Нет, не наблюдаеться. Это, я думаю, с кровью что-то. Но сейчас меня уже не обсыпает так сильно. Осталось 5% от того что было. У меня проблем с кожей до 20 лет вообще не было.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Колись я пила для очищення крові (здається) кальцій глюконат. То від нього таки лице було чистіше.

• Подобається Подобається x 2
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

так і є.. в мого чоловіка теж такі проблеми були то я його пропоїла курсом мультисорбу, то є такий порошечок, схожий на приправу, додається до їжі, продається в аптеках. назначається навіть діткам, виключно на травах. Пропив він то з місяць, вже два роки шкіра чиста, а було - жах, і на обличчі, і на спині, і на руках.. Файна штука, сама пила для очистки печінки, бо мала гепатит і тепер інколи дає про себе знати..., і старша донечка пила, бо алергик, їй лікарка назначала...

12. Algebrator

Algebrator New Member

Класна штука від прищів "Зинерит" - мені помагає

13. Filosof

Мені треба щось сильніше. Я пила настій адамового яблука (маклюри). На деякий час допомогло. Але зараз їх нема.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

а проходила взагалі якісь дослідження в косметолога чи дерматолога?

15. Filosof

Ні. Вони ж мене змусять проходити повну медкомісію. Я ходю лише до зубного.

16. Algebrator

Algebrator New Member

ше можна попробувати "Clean & Clear" , але в мене результату шось недуже помітно....

17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я від всіх своїх шкірних проблем рятуюся звичайним "бороплюсом", ще можна спробувати олію чайного дерева, ну і глюконат також добре, ми ним малу від діатезу вилікували, більше нічого не допомагало.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я колись пробувала - результат нульовий. Хіба що шкіру сушив. Ну може чистив (по ватці було видно), але на наявність прищів то не вплинуло.

19. Кася

Кася Well-Known Member

о, якраз хотіла сама то радити. ну і чистка організму.

20. Algebrator

Algebrator New Member

ну знаєте, мому брату наприклад допомагає...

а де твій аватар? :)