Прищі жити не дають

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Vumir, 14 лип 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)

3. Un.Known

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

фе...:bad:
    ліпше меню їдла....:sorry:

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

мдя...:scratch_one-s_head:
    Нє...вихід один....
    :dntknw:

5. nikolas

nikolas Well-Known Member

У нас на то кажуть - СТУДИНЕЦ,але моя окультурнена жінка каже на то,теж холодець.

• Подобається Подобається x 2
  6. Vumir

Vumir Member

Дякую за поради. Все таки записався на прийом до дерматолога. Завтра раненько - як там мені радили - з трьома баночками - гайда до дохтора.

• Подобається Подобається x 2
  7. Vumir

Vumir Member

Ху, живий вернувся від того дохтора. Пощастило! Сказав, що з тим, що у баночках було все ОК. Треба пива менше пити і від чіпсів відмовитися...

Останнє редагування модератором: 16 лип 2010
    • Подобається Подобається x 4
  8. Un.Known

О, Ви хитріший, Ви рекламу аж на сьомому пості закинули. )

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

видно,в тій...найбільшій було мало...:sorry:
    А то б наставив діягнозів....:preved:

10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Бігати і Бігати і Бігати

І прищі тоді походять, ну в мене так було.. :blush:

11. nastinka

nastinka відсутня

їсти натуральну їжу

• Подобається Подобається x 3
  12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Як тут уже радили, доки літо - на сонечко загоряти. А ще попийте плоди розторопші для печінки. Це дешево і дієво. В будь-якій аптеці знайдете. Для профілактики можете ще антигельмінтне пропити...

13. MandMs

MandMs Member

в мене теж така халепа порекомендуйте якогось нормального лікаря бо був в трьох і кожна зараза пропонує всіляку фігню від спонсорів за норм гроші...

14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Значить так!
    Ідемо на секон, купляємо футболку на довгий рукав, тіку шо футболісти бігають і купляємо! (футболка типу шоб потіти краще)
    тепер екіпіровка у Вас є))
    І з 11 до 12 ранку бігати!
    в обід бігати не раджу, після 4 км. мене сильно голова розболілась, та і взагалі в обід дома сидіти
    ну і з 18:00 до 19:00

так 2 тижні, результат буде видно 100%

Ну і як радив Полковник додавати трішки солі до кефіру чи чогось там)
    Бо потіти ви будете сильно, при умові якщо без халтури!

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Найперше - потрібно встановити причину. Як правило - вона комплексна - порушення роботи кишківника і печінки (запори), підвищений гормональний фон тестостерону, нервовий розлад (дратівливість чи депресія), забруднення пор шкіри (чорні сальні корки-комедони), інфекція або специфічні паразити-кліщі (в пір"ї не живуть, на подушці - трішки можуть :) ).

Тому - спочатку - діагноз у фахівців, а потім, як правило, тривале комплексне лікування. Ніяка мазь чи лосьйон, чи косметична процедура, скоріше всього, сама по собі не допоможе, тільки все зразу: дієта, спорт, косметичні процедури, ліки для нашкірного нанесення та внутрішнього приймання ("заспокійливі"). Можливі також процедури для підвищення іммунітету - типу аутогемотерапії- це коли беруть кров шприцем з вени, і вколюють в сідничні м"язи.

Якщо залишити все, як є, можливі залишкові рубці, вростання волосся в шкіру обличчя (у чоловіків), "вкорінення" інфекції в організмі і поява інших захворювань. Лікувати - треба.

16. iso

iso Well-Known Member

Почніть з
    і харчі - ярина, овочі, не заморські, рідні...

17. MandMs

MandMs Member

та пивні дріжджі то звичайно супер але шось вони ніц толку не дають... єдине шо більш менш помагає правда мінімально то болтушка... її роблять в кожній аптеці

---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

а доречі згадав ше таку штуку може поможе....
    мені робили автогемотерапію то коли кров з вени в мякі тканини (попу) колять... річ недуже приємна але дає певний ефект і доволі добре впливає на організм підвищує імунітет...
    але мені то допомогло на короткий термін... почало вискакувати знов(
    так порадьте якогось путнього лікаря!)

18. MadDoc

MadDoc New Member

Може звучить це трохи незручно, але то життєва правда. Вам потрібно знайти собі дівчину шоб "Виходило через низ а не через верх". Ну і звісно гігієна на першому місці.

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)))

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Задумалась. :scratch_one-s_head: Якщо бігати, то прищі просто не встигають догнати? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)