Реакція на фото прищів би була приблизно - о, в мене були такі ж (подібні, зовсім не такі), а помогло (зовсім не допомогло те і те)... Можете собі уявити подібну реакцію на фото гемороїдів? Оффтопимо по чорній силі... ))))))))))
фе... ліпше меню їдла.... ---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- мдя... Нє...вихід один....
Дякую за поради. Все таки записався на прийом до дерматолога. Завтра раненько - як там мені радили - з трьома баночками - гайда до дохтора.
Ху, живий вернувся від того дохтора. Пощастило! Сказав, що з тим, що у баночках було все ОК. Треба пива менше пити і від чіпсів відмовитися...
Як тут уже радили, доки літо - на сонечко загоряти. А ще попийте плоди розторопші для печінки. Це дешево і дієво. В будь-якій аптеці знайдете. Для профілактики можете ще антигельмінтне пропити...
в мене теж така халепа порекомендуйте якогось нормального лікаря бо був в трьох і кожна зараза пропонує всіляку фігню від спонсорів за норм гроші...
Значить так! Ідемо на секон, купляємо футболку на довгий рукав, тіку шо футболісти бігають і купляємо! (футболка типу шоб потіти краще) тепер екіпіровка у Вас є)) І з 11 до 12 ранку бігати! в обід бігати не раджу, після 4 км. мене сильно голова розболілась, та і взагалі в обід дома сидіти ну і з 18:00 до 19:00 так 2 тижні, результат буде видно 100% Ну і як радив Полковник додавати трішки солі до кефіру чи чогось там) Бо потіти ви будете сильно, при умові якщо без халтури!
Найперше - потрібно встановити причину. Як правило - вона комплексна - порушення роботи кишківника і печінки (запори), підвищений гормональний фон тестостерону, нервовий розлад (дратівливість чи депресія), забруднення пор шкіри (чорні сальні корки-комедони), інфекція або специфічні паразити-кліщі (в пір"ї не живуть, на подушці - трішки можуть ). Тому - спочатку - діагноз у фахівців, а потім, як правило, тривале комплексне лікування. Ніяка мазь чи лосьйон, чи косметична процедура, скоріше всього, сама по собі не допоможе, тільки все зразу: дієта, спорт, косметичні процедури, ліки для нашкірного нанесення та внутрішнього приймання ("заспокійливі"). Можливі також процедури для підвищення іммунітету - типу аутогемотерапії- це коли беруть кров шприцем з вени, і вколюють в сідничні м"язи. Якщо залишити все, як є, можливі залишкові рубці, вростання волосся в шкіру обличчя (у чоловіків), "вкорінення" інфекції в організмі і поява інших захворювань. Лікувати - треба.
та пивні дріжджі то звичайно супер але шось вони ніц толку не дають... єдине шо більш менш помагає правда мінімально то болтушка... її роблять в кожній аптеці ---------- Додано в 13:40 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- а доречі згадав ше таку штуку може поможе.... мені робили автогемотерапію то коли кров з вени в мякі тканини (попу) колять... річ недуже приємна але дає певний ефект і доволі добре впливає на організм підвищує імунітет... але мені то допомогло на короткий термін... почало вискакувати знов( так порадьте якогось путнього лікаря!)
Може звучить це трохи незручно, але то життєва правда. Вам потрібно знайти собі дівчину шоб "Виходило через низ а не через верх". Ну і звісно гігієна на першому місці.
Кому? Топікстартеру? В нього дівчина є напевно, а на кіно, морозиво і на квіти для неї він заробляє продажем засобів від прищів. Просто завуалював щоб не поперли в баню за спам. Нє? Отам де йому червону карточку вліпили, там була рекляма, яку затер модератор і якою топікстартерштірліц видав себе