Кажуть в "лікуванні" прищів правельним харчуванням тільки один недолік, продати його практично не можливо, ну хіба в вигляді книжок, чи семінарів, але і то важко, так як все просто як ровер, і особливо семінарити нема шо...
Та чим тільки не пробувала,різні бовтанки ,мазі,креми і т.п.А результат не довготривалий.Треба всередині шукати,ніяк не можу виявити,що спровоковує його появу...
Згадалось як ми колись поздоровляли одну дівчину з 16-літтям -Вітаємо, тепер ти вже доросла.... -Та я вже півтора року як доросла
Мені особисто від прищів допомогла синя лампа Мініна Синяя лампа D 180(рефлектор Минина). Вона добре сушить шкіру, що дуже важливо. Так як висипання в основному на жирній шкірі проявляються частіше. Спробуйте і Ви.
колись були проблеми зі шкірою на фоні хронічного холіцеститу (запалення жовчного міхура), то лікар віписував ліки, спец. бовтушку для шкіри (що робили в аптеці) та спец. харчування (без солі, перцю, смаженного, жирного, копченого, хліба) взагалі без всього, що мені подобається. То саме харчування домогогло, а ніяк не ліки. Ходив з чистим, але сумним обличчям. Тому вам вирішувати, шо важливіше. Я вважаю ненормальним, якщо на рівень вашої самооцінки впливає те, як ви виглядаєте/ваш одяг тощо...
Погоджуюсь,харчування відіграє величезну роль у лікуванні шкіри.Хоча дуже важко відмовитись від всього,що любиш.Але як на мене чисте обличчя,без висипань,краще за всі солодощі світу))
Треба змінити РН середовища на кисле... М'ясо, сало, риба, сир, гриби, квашені овочі та фрукти - дають кислу реакцію крові. Овочі, фрукти, каші, хліб, вітаміни, алкоголь (С2Н5ОН) - лужна. І буде Вам щастя! Не будете хворіти...