Примусова евакуація авто у Львові

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем genykn, 13 бер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Примусова евакуація авто у Львові

Можна влаштувати стаціонарний напис: "Машини з цього майданчика евакуюються на стоянку по вул...."
    Тільки ж ту стоянку тре влаштувати...

В любому випадку, треба впорядкувати законодавство. Тільки це не входить у коло інтересів дипкорпусу...

2. dArt

dArt Well-Known Member

Почему не облаштовани, облаштовани - арештмайданчик называются, пусть чешут репу в следующий раз, где машину бросают. Единственное что по моему мнению надо сделать - какую то надпись или наклейку на дороге оставить где стояло авто, что забрали на эвакуаторе, а то так и инфаркт получить можно пока выяснишь где авто.

А в местах, где автомобиль припарковон неправильно, но не мешает движению необходимо использовать блокираторы. Я сам на такую штуку нарвался в Польше. Итог - 35 баксов, потеря времени и очень неприятные ощущения "Капкана". С тех пор 10 раз на знаки за рубежом смотрю перед парковкой.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якось у Москві вийшов з установи, а на стоянці бачу розпанаханий зад...
    Ото було екстремально.
    Потім згадав, що МОЯ стоїть в іншому місці... :)

4. dArt

dArt Well-Known Member

А я позавчера запарковал машину не на своем месте (заняли сволочи) сижу, пардон, на унитазе, тут пейджер на сигналке сработал, пока то да се, выбагаю - поцарапали уроды задний фонарь и крыло.. в общем на 200 у е работы, естественно виновника след простыл, вот так... Правда модель мне очевидцы сказали, поймаю ухи откручу с головой.
    А в Москве дядька мой бросает свое авто в раене Садового кольца, дальше - на метро, так быстрее говорит гораздо.

5. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А моє авто стояло 2 тижні поки я в пологовому була і з мали вдома. Теж подрапали :sad: Вулиця вузенька, якщо великі машини то розїхатися тяжко.

6. dArt

dArt Well-Known Member

На такой срок, конечно, лучше на стояночку. Хорошо, что только поцарапали..

• Подобається Подобається x 1
  7. Ума

Ума Well-Known Member

Все таки, наскільки раніше евакуатори заваджали мені... пробки створювали, інші незручності, то тепер помітно краще стало як на мене!

Єдине, що я не розумію для чого евакуйовують авта з просп. Свободи по ту сторону де магазини? В тій крайній правій смузі ніхто не їздить (ну рідко), чому б там не зробити ряд для паркування, як на просп. Шевченка?

8. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

До речі.. хзто з шанованих водіїїв назве мені пункт КПАП який говорить про те що потрібно ЕВАКУЙОВУВАТИ авто, якщо порушені правила зупинки та стоянки ???

Ставлю віртуальну пляшку.. :) Можливо в майбутньому і реальну :)

9. Tony

Tony Well-Known Member

Завжди пыдтримував цю позицыю! За кордоном (та й в україні вже є достатньо) дуже поширені підземні парковки. Ну невже це ніяк неможна організувати у Львові? Де можна там підземні, де ні - наземні багатоповерхові, якшо і то ні - то впорядкувати вулицях відповідні місця для парковки машин. Для початку 2-3 парковки в центрі вже би набагато покращило ситуацію

а де твій аватар? :)