Відповідь: Примирення Сильним людям перепрошувати неважко. Тоді я її закрию, аби було на одне непорозуміння менше. Тільки треба довідатися, чи автор не проти.
Відповідь: Примирення це в расії є таке "прощальноє васкресеньє"..... коли просиш пробачення..... лол такий...... весь рік всіх посилаєш на йух, а один раз вибачився і все... мабуть за таким правилом придумали "восьме березня" -- цілий рік про жінку не пам’ятаємо, раз на рік подаруночок (і совість чиста).....
Відповідь: Примирення не знаю. спірне питання люди з різних причин вибачаються і не завжди тому, що каються я от деколи накричу на когось, тоді кажу: "вибач, що накричала" хоча часом насправді я не каюся, що накричала, якщо на мою думку то заслужено значить вибачення не щире просто не хочу, щоб в людини була образа вибачитися - раз плюнути, але чи то все воно щиро? якщо іноді для того щоб не було образи, іноді, щоб не було конфлікту, іноді, просто з ввічливості може часом то слабкість, може то розсудливість чи практичність, якщо каяття є не все? але то так - думки до теми
Відповідь: Примирення Цікаві думки. Я, видно, по собі суджу. Я не вмію говорити "вибач" впусту. Якщо говорю, то на 100% щиро. Просто, коли є конфлікт, ніколи винною лише одна особа не буває. Відповідно, у конфліктах, обом завжди є за що перепросити.
Відповідь: Примирення нє. хамити не можна. чесно кажучи я не думав на той момент що то так можна сприйняти допис. тепер же перечитуючи свої дописи бачу, що злився через свою безпомічність, адже деколи ви мене заганяли в глухий кут. так. я також не сприймав цю тему з релігійної точки зору коли створював. проте можете мені повірити я її створив щиро бажаючи щоб дехто з деким помирилися і форумлянин повернувся на форум. я не проти. як вважаєте за потрібне. якщо дійсно ця тема не піднімає в людях бажання змінити до когось своє ставлення, то тема чистої води фарс.
Відповідь: Примирення Ви пупере сам ображаєтесь,але й інших не проти образити. Я Черешеньку люблю, а вам вона що на шию вішається?
Відповідь: Примирення іноді хтось ображається без причини або точніше коли я причини ображатися не бачу то ж не вважаю, що є за що казати "вибач" але не люблю коли через мене в когось зіпсувався настрій, коли хтось на мене ображений тому і кажу "вибач". мені не тяжко, а людині легше хоча думаю, що то не щиро, бо нема за що перепрошувати, як на мене це так само як казати "дякую", коли нема за що насправді, але ввічливість вимагає в вас такого не буває? це те саме як збрехати, щоб людина не образилася: - пасує мені нова стрижка? правда гарна? - так, гарна а насправді жахлива, але людина хоче почути, що гарна - ну та добре, гарна, гарна може і не дуже вдалі приклади, але приблизно так
Відповідь: Примирення А я взагалі не розумію що таке образа, такого питання навіть не повинно виникати. Він/вона сказав щось чого я не сподівалась, ну і що. Хамство звичайно не дуже гарна риса але якщо людина помиляється то їй вказується на її помилку, а якщо вона і надалі це робить так аби вам насолити - тоді просто не спілкуюсь з такою особою. Додано через 4 хвилини а ось мій чоловік ніколи не скаже що стрижка гарна якщо вона дійсно страшна або мені не личить. Правдомовний такий:padonak:
Відповідь: Примирення гмммм... в психології сказано однозначно: посмішка покращує настрій.... навіть якщо посміхатися силоміць..... те саме стосується і подяк, та компліментів..... пс. і я не закликаю до лицемірства!... лише пишу те, що трошки знаю....
Відповідь: Примирення я теж не з образливих але є люди які ображаються дуже часто і на рівному місці зате абсолютно переконані що їх образили і почуваються зле як з такими поводитись?
Відповідь: Примирення бачте це вони самі себе переконали що їх хтось образив... кажуть що мудріший завжди уступить, але часами я задумуюсь чи варто бути тим мудрішим? а попросити пробачення у людини це не так важко, хіба гординя заваджає...тоді ображений і ображун в одній тарілці :D:D:D:D
Відповідь: Примирення в мене мама така образлива я навіть в гадці не мала чимось образити - вона вже ображена чи щиро я перепрошую? часом так, часом ні ні коли нема чого ображатися я деколи навіть не знаю за що вона ображена просто чую по голосі, що вже я щось не те сказала в неї талант ображатися, а мене це злить а що я зроблю якщо вона така? колись я не вибачалася, то вона часом навіть ридала тепер я подорослішала і мені простіше сказати: "вибач", хоча вона сама собі вигадала якусь образу Додано через 1 хвилину кгм... нє, я про маму мама є мама а всі решта мені трохи ...до лампочки...
Відповідь: Примирення У таких випадках не кажу, у таких випадках валю напряму. "Маєш що казати, то кажи, але не дуйся, як мала дитина." Ну, якщо небезпідставно, то в цьому плані я вампірка маленька, мабуть. Якщо мені хтось настрій попсує, то мене не буде мучити, якщо я тим самим відповім. Правда, я то напряму не роблю, я то роблю в'їдливо. Мамин характер, по-моєму. Промовчати щодо чогось, а тоді вколоти у відповідний момент (відповідний для шпильки, очевидно). :shy: Ой, я, мабуть, жорстока людина. Я питаю, що людина хоче почути: правду чи не дуже. Додано через 4 хвилини Мені тепер теж не каже, у мене перукарка суперова. :D Дитяча поведінка, як на мене. Я з такими не панькаюся. Образився - його чи її проблеми. Ну, можу, приперти до стіни і витягнути причини образ, тоді все розкласти по поличках і пояснити, що образи не мали підстав. Ну, мама то зовсім інше. Хоча в мене мама не з образливих. Ну, і правильно.
Відповідь: Примирення УУУУУУ!!! Вредіна :D Та власне що мій муж також правду-матку межи очі палить, то я йому нераз кажу - та вже би змовчав, бо я і не дуже хотіла щось у відповідь почути... так запиталась аби озвучити думку.
Відповідь: Примирення То чого питаєш тоді? Не питай. У нас знайомого жінка, як бачить, що зле - то не питає, а він і мовчить тихо. Але як файно - то сам перший скаже, і питати не треба.
Відповідь: Примирення Тут примірення чи з'ясування стосунків? Доречі, якщо така тема є, може зробити іншу, де всіх усюди посілаєш?
Відповідь: Примирення Вже є тема "з'ясування стосунків". А тут просто говоримо на тему образ та вибачень.