Прийди та захисти себе, свою родину та свою країну!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем premium, 24 кві 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Власне!!!!!!!!!!

Ми їм дали всі можливості.

Вони нас просто кинули, тепер хай самі і боряться!

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

НМД і вони, і ми (я з 94-го) мали все ще в 91-му... Але замість почати працювати і йти в капіталізм, зрештою будь-куди, вся Україна грабувала і святкувала. Коли грабувати і їсти-пити вже стало нічого почали Неньку ділити... і душі, живі душі...

• Подобається Подобається x 1
  3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Оце прочитала дописи цієї теми...Навіть не знаю, що доброго порадити усім "противсіхам" і "мояхатаскрайнім".
    Може поїдете завтра російського прем'єра зустрічати до Києва?
    У понеділок в Україну приїде Путін
    http://www.zaxid.net/newsua/2010/4/24/181514/

4. VasMT

Їдемо вдвох? Я Путіна зустрічати, Ви Йульку підтримувати... Згода?

5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ні, дякую. :)

6. консультант

консультант Дуже важлива персона

premium, не смішіть мене. :) Починаючи з 70-их років і по сьогоднішній день я мав і маю можливість спілкуватись з різними політичними персонами.
    Підсумовуючи все це і власний досвід, я прийшов до висновку, що ті, що хочуть щось зробити для України, ті не можуть, а ті що можуть, якраз найбільше не хочуть.
    Стосовно когось там знищити... Та ніхто нас не буде нищити. Кого треба було, того знищили, залишились горлохвати, балаболи та інші пристосуванці до політичної ситуації. Каламутять воду душею чистими, проте політично темними людьми і на їх наївному ентузіазмі та готовності до самопожертви, ловлять рибку. Так триває вже кілька сотень років. Сіють і сіють. Все добре опадає до низу і гниє, а різних мотлох завжди в ситі і завжди ситий. В 90-их роках, враховуючи коло моїх знайомих, за мною було проведено профілактичну бесіду у районному відділі КГБ. Різну ахінею гнав той кагебіст, але одне він сказав правильно:" От ти так сильно віриш тим "борцям" за Незалежну Україну, тоді подивись, як живуть ті "борці" та їх діти і як живуть ті, хто їх підтримує?"...
    Зрозумівши що, куди і чому, мені стало пофіг, що діється наверху і мене це найбільше тішить. Кидання гаслів і різні придуркуваті заклики мене перестали цікавити.

7. VasMT

А чо так?
    Як там на рахунок
    ...
    Так що не треба лялякати...

8. консультант

Навіть не знаю, як я то переживу... Напевно нап"юся і втоплюся.:haha:

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

З понеділка пити - гаплик тижню... А далі свята - гаплик другому ;)...

10. sani

sani Well-Known Member

Це він про себе сказав? олігарх закликає до війни проти олігархів....

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А нашо він нам здався?

Путін би приїхав і при Юльці(при такій-то ціні за газ, що вона домовилася).

---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

Луценко не олігарх, але його можливості ми бачили. Кричати на барикадах у нього виходить краще, то хай кричить. Кожна людина повинна займатися тим ділом, яке найбільше їй підходить.

12. sani

sani Well-Known Member

Чесно? Ну не вірю я що він не олігарх, при кількарічному керуванні найприбутковішим міністерством, і він не міліонер??? Міліони взяток кожен день... але про то ніхто ж не знає, і про то ніхто не говорить... ;) ви шо!.. з корупцією вони ж боряться

Тут деколи дивишся на даїшніків, і жалієш їх, як вони бідненькі від зарплати до зарплати живуть... а деколи гляне так на тебе, через ту полосату палочку, і погляд такий жалібний-жалібний, що не можеш йому не дати пару сот гривень до зарплати....

• Подобається Подобається x 2
  13. консультант

А що казати вже про тих, хто в приймальній комісії в Львівському університеті внутрішніх справ? Я чув, що там взагалі тільки круглі сироти, бо ніхто не хоче там працювати через низьку платню плюс щоденна профілактика хабарництва та здирництва, а корупцією там навіть не пахне. Ще пару років і з цього університету вже будемо мати перші плоди з чистими руками та з світлими головами.
    Враховуючи халяву зі вступом, бажаючих з кожним роком все більше, тому місць буде все менше. Навіть не знаю, як вони дадуть собі раду з цим.
    Можна навіть спрогнозувати чергову акцію протесту через непроможність прийняти всіх бажаючих навчатись захищати інтереси суверенної держави.

а де твій аватар? :)