Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. pipie

pipie Well-Known Member

Перепрошую. А нічого, що у Порошенко в заставі у Путіна заводи в Росії?

2. zet

zet Дуже важлива персона

Он у нас столько народу сократил, когда Россия его конфеты запретила, что свои обороты восстановит без особых затрат. Просто наши линии будут работать не вполсилы.

• Подобається Подобається x 1
  3. terRen

terRen Дуже важлива персона

Юльця повернулася без візка, але на милицях... :sad: Думаю її таки краще не в Президенти йти, а надалі дбати про своє здоров"я. Президент має бути і фізично здоровим.

• Подобається Подобається x 3
  4. zet

zet Дуже важлива персона

А она еще одну немецкую таблетку выпьет, как Мих говорил, и сразу восстановится.
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  5. pipie

pipie Well-Known Member

Перепрошую. Ви напевно не зрозуміли. У Порошенко на території Росії є заводи.Он від них відмовиться чи буде висіти на гачку у Путіна?

6. zet

zet Дуже важлива персона

Да все я поняла. Их там мало. Начал расширять только "после конфетной войны". Да еще при сегодняшней ситуации лучше оттуда "сделать ноги", желательно на территорию вообще Европы. Так что либо украинские запустит мощности на полную, либо еще дальше дернет на Запад. В России антиукраинский маразм - это надолго.

7. hint

hint Patria o muerte

та их уже отжимают... заводы остановлены, счета арестованы...

• Подобається Подобається x 2
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

От-от. Це не в наших традиціях обирати того, хто не накрав. Хіба що до травня, сподіваюся, традиції зміняться.

9. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я буду або за Кличка, або за татарина.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якого татарина? Татар по українськи.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Коли Прошенко на кожному кроці говорить про євроінеграцію, приймає участь на майдані, думаєте, він не розуміє, що заводам на території Росії - кирдик?

12. kym

kym Well-Known Member

президент - головнокомандуючий. Буду голосувати за того що оголосить війну росії і вижене москалів з Криму.
    Взагалі треба змінити конституцію в частині Криму - ліквідувати атономію і зробити область. і то треба робити зараз - це покаже москалям що крим українська земля - незважаючи на те що там їх війська

• Подобається Подобається x 1
  13. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

+++ а щодо Криму - клопотання організувати корінних народів, тоді реально. Русцкіє - ліміта, отже хай сидять рівно на попі.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, так і має бути написано на плакаті?
    А якшо оголосить війну і програє?

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Поршенко. На крайний случай Кличко. Может быть Джемилев, как соратник Чорновола.
    Только не Юля- она опять перессорит всю коалицию.Да и отношение значительной части народа к ней неоднозначное, поэтому за счет ее может вылезти Бибипка.

16. kym

kym Well-Known Member

Хоча б спробує..... чи краще здатись навіть не попробувавши противитись

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так святий отець пророцтво дав, шо жінка стане президентом і Україна тоді стане як Америка могутня.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Ага... Только не Юлечка ли то пророчество заказала? С нее станется....

19. terRen

terRen Дуже важлива персона

А де тут взявся такий "мудрий" москаль? Хто ти такий, щоб вказувати нам, що маємо робити на своїй землі.
    Йди краще лижи Путіну п"яти.:bad: І чого ж ви собі спокою не дасте, все лізите сюди, як назойливі мухи.

• Подобається Подобається x 5
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

В отця є два пророцтва.

В першому, справжньому, нічого про жінку нема, а друге, очевидь, дописане, а чиїми ручками - догадайтесь з трьох раз.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)