Президентські вибори 2014

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем duncan, 22 лют 2014.

1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я голосуватиму за Кличка. У парламентській республіці у нього буде повноважень рівно стільки ж скільки і у Ющенка і ті ж самі проблеми по суті + військове втручання. Мер Львова хлопець непоганий та наш коханий Донбасс на роги встане. Наші зараз роблять федералізацію. На мою думку це поний провал. По суті виконують той же російський ультиматум. Я б хотіла, щоб провели адміністративну реформу. Щоб більше не було областей взагалі, а було як колись: Полісся, Галичина, Волинь, Слобідська Україна... І нащо нам стільки депутатів в областях? Поставити управлінця як у Штатах та і все. Ех, якби мене та в президенти =)

Останнє редагування: 20 бер 2014
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Кличко як розкрутився?
    Частина 'біло-блакитних' зрозуміла що ПР це біда, але за старих помаранчевих голосувати їм релігія не позволяє.
    І так само частина 'помаранчевих', була готова проголосувати за когось нового, більш нейтрального, заради більшої консолідації України.
    Плюс Кличко свої статки не накрав а чесно заробив.
    Але навряд чи зараз такі аргументи виведуть когось в президенти.

• Подобається Подобається x 1
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Кидай одразу за кого будеш. Мені цікаво.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо він буде в списку кандидатів то мабудь за нього.
    А з тих кандидатів що зараз 'рейтингові' - Кличко, Порошенко, Симоненко, Тігіпко, Тимошенко... напевно за Порошенка.

5. Gron

Gron тафгай

А програми кандидатів ви вже знаєте ?
    Вибачайте, може ви, їм, їх пишете, тади ой

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На екзотику потягло? То вже за Наєма зразу.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Можна і за нього.
    Потенційно адекватні люди є, тільки їх треба мінімально розкрутити.
    Якщо розкрутять Джемільова, полюбе краще його чим Юльку/Кличка/Тігіпка

8. Lutra

Lutra Well-Known Member

Хм... а що. Не так уже і погано. Я ЗА. От тільки є одне але - він мусульманин, швидше за все. Не те, щоб я боялась... Просто трохи страшнувато, скажем так. Я не настільки довіряю Кримським татарам. Але якщо буде вибір між татарином і якимось проросійським кандидатом, то проголосую за татарина.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Толку то з тих програм. Програма і в Януковича 2010 була добра. Газ по сто доларів, 5 років податкових канікул... :)

10. Lutra

Lutra Well-Known Member

Прочитала про Джеміля, досить мудра людина із складним життям. Так наче прокляв його хто. Незнаю я чи погодиться він бути президентом, але набагато кращий кандидат за деяких це точно. Порошенко досить довго був в уряді, якже повна люстрація влади?

11. Gron

Gron тафгай

Ну Ви ж не бенладен.
    Є базові, ключові речі, нмд, вони повинні бути навіть не в економічній, а у зовнішньо політичній площині.
    А якщо без програми то я дійсно за Хулігана з ЛФ, хай підписи збирає та гойда.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я би дуже хотів щоб балотувався і прошов в другий тур хтось з 'неформатних' людей, той самий Джемільов, чи хтось з журналістів (Найєм), чи хтось з активістів майдану, чи навіть мільйонер Балашов.

13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Програму скопіюєм з Оробець та Кличка. Главное чтобы человек был хороший :)

14. Gron

Gron тафгай

Угу.
    Аби не москаль.

15. hint

hint Patria o muerte

Тут как-бы ЮВТ не пролезла... я рад, что она на свободе, но лучше б сидела в Германии. Боюсь ее защиты моих интересов до чертиков. Врядли неформат выйдет ыо второй тур... пропихнут ее и бибибку там какую-нибудь... вот и думай потом, что хуже

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мрія Путіна....

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Перший - проти Євросоюзу, Другий - за!

А ви як?

17. zet

zet Дуже важлива персона

Я не хочу видеть президентом ни одного с крайними взглядами. Потому что подобного человека, даже если он выиграет с небольшим перевесом, примет только половина страны. Потому я никогда не буду голосовать ни за Яроша, ни за любителя пророссийского направления. Тигипко - не прощу пенсионной реформы, можете считать это личными мотивами. Остается - Порошенко.

• Подобається Подобається x 4
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо ви сі квапите як голий до баби :mocking: Буде передвиборча компанія, будуть дибати тоді і вибирати будемо...я наприклад навіть приблизно не знаю за кого віддам голос, стопудово відпадають тільки регіоналісти...

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Це дивно...З нашими сусідами то хіба всі гроші на армію витрачати, і стріляти вчитися з пілюшок :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  19. Wild Mouse

Wild Mouse скажений вщент

Крайней, только плоть бывает.
    А взгляды могут быть радикальными с точки зрения того, кто оценивает.
    Все в этом мире относительно....

• Подобається Подобається x 3
  20. zet

zet Дуже важлива персона

Полегчало?

а де твій аватар? :)